lekarz Andrzej Mikołajewicz

NSZOZS S-DENT
Piłsudskiego 1A
66-400 Gorzów Wielkopolski

Kompetentny, dośwadczony okulista. W sposób uprzejmy i taktowny poprawia fuszerki po kolegach po fachu. Ma czas na dokładne zbadanie pacjenta i cierpliwe wyjaśnienia.
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Ewa Trzaskała

Marecki Ośrodek Zdrowia
ulica Sportowa 3
05-270 Marki

Świetna pod każdym względem, zarówno jako lekarka, świetny fachowiec, zna się na rzeczy, podchodzi indywidualnie do każdego pacjenta, ale zarówno jako człowiek, bardzo miła, sympatyczna, lubi porozmawiać, pośmiać. Wielki plus i oby więcej takich lekarzy!

lekarz Artur Osiewicz

Internista, Pediatra

NZOZ "Res Medica"
Przemyska 44
37-750 Dubiecko

Pan Osiewicz to profesjonalny i konkretny lekarz...mój i mojej rodziny lekarz od 20 lat! Bardzo polecam wszystkim !!! Moim zdaniem najlepszy lekarz pod słońcem.!!! Mam do Niego pełne zaufanie, ponieważ jest wspaniałym lekarzem... Dziekujemy Panie Doktorze ...duzo zdrowia i cierpliwosci do swoich pacjentow zyczy pacjentka
Opinia dodana przez: suzuki

lekarz Eliza Walawska

Internista, Reumatolog

gabinet prywatny- Centrum Rehabilitacji
ul.Ks. Popiełuszki 6
Stalowa Wola

Doskonaly fachowiec,z kompleksowym podejsciem do pacjenta.Uprzejma,mila.Polecam wybor tego lekarza.Poswieca pacjentowi tyle czasu ile trzeba,wszystko dokladnie tlumaczy.Punktualna,solidna,

Joanna Dubniańska

Gen.J.Hallera 139 / 2

obsługa super,jasne i precyzyjne wytłumaczenie moich problemów, fachowa obsługa

lekarz Czesław Moniuszko

Urolog

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacji
ulica Waryńskiego 22 A
16-400 Suwałki

Doskonały fachowiec. Zna się na swojej pracy, a co najważniejsze umiał sobie poradzić z przypadkiem który inni lekarze uznli za całkowicie beznadziejny.

lekarz Andrzej Inglot

M.Rataja 5
Lądek-Zdrój

odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.Byłam w 2010 r w sanatorium i jestem pod wrażenem ze sa jeszcze tacy lekarze którzy chcą swój cenny czas poświecić chorym,z każda sprawą można zwrócić sie .

lekarz Zbigniew Garbiec

Internista, Lekarz medycyny pracy

Okrężna 1
56-500 Syców

Lekarz dokładny, porządny, dbający o zdrowie pacjentów. Wykazuje się łagodnością i cierpliwością. Polecam, Jan W. Syców
Opinia dodana przez: Jan

lek. dent. Piotr Ogniewski

Chirurg stomatolog, RTG

Prywatna Praktyka Stomatologiczna
Czajek 5

Pan Doktor Piotr Ogniewski jest rewelacyjny. Skala od 1 do 5 jest za niska żeby go ocenić :D prowadzi mojego synka od roku, a moje dziecko ma skończone 2 latka. Nie mamy żadnego problemu z wizytami u stomatologa pomimo przeprowadzonych zabiegów! Naprawde Pan Doktor godny polecenia! Cała obsługa z resztą też! Klinika pierwsza klasa. Za taki poziom, obsługę i komfort warto zapłacić :) Pozdrawiam, Ola.
Opinia dodana przez: Ola Kielar

lekarz Krzysztof Gliński

przychodnia
Łaska 43
98-220 Zduńska Wola

Dziękuję za dotychczasowe leczenie. Powodzenia w konkursach oraz zejścia poniżej 3 godzin w maratonie.Cenię sobie fachowców takich jakim jest Pan w różnych dziedzinach.
Opinia dodana przez: Czesław Machnacz

lekarz Anna Jaros-Urbaniak

Dermatolog, Lekarz medycyny pracy

Ośrodek Zdrowia
VI-wieków Bliżyna
26-120 Bliżyn

nie będzie kłamstwem jeśli napiszę, że leczy moja rodzinę od pokoleń, bo jest już na świecie 4 pokolenie, które ma pod swoją opieką. Zawsze w pracy, z wizytami domowymi nie ma problemu, Pani doktor zna sytuację materialna mojej rodziny, więc w razie możliwości wypisuje tańsze leki. Od znajomych lekarzy, wiem że bierze udział w licznych szkoleniach, a więc nie zatrzymała się na wykształceniu akademickim. Z pewnością polecę Panią doktor każdemu, …

mgr Anna Nartowicz

Psychoterapeuta

790500451

Byłem w terapii u pani Anny, przepracowałem moje trudności, objawy minęły. Polecam! Jest uważna i empatyczna. Jako pacjent cieszę się, że trafiłem w ręce p. A.

Agata Wyczałkowska-Łatacha

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Czeladzka 58
41-200 Sosnowiec

Jestem wiekowo + 50,wiele wizyt mam na koncie- bolesnych i nie bolesnych.Według moich kilkuletnich kontaktów z tą Panią uważam że jest to przykład dentystki która leczy fachowo i z wielką kulturą zarówno tych prywatnych jak i tych na fundusz . obecnie to rzadki przypadek.

lek. dent. Rafał Kubara

Prywatna Praktyka Dentystyczna lekarz stomatolog Rafał Kubara
Okólna 79d
42-200 Częstochowa

Chodziłam do wielu stomatologów, ale odkąd trafiłam do Pana Kubary - nie zmienię go na żadnego innego :-)
Polecam wszystkim. Leczymy się u Pana doktora całą rodziną. Polecamy naszym znajomym, którzy muszą poprawiać a wręcz ratować zęby po fuszerce innych "dentystów". Mój brat chodzi z plombą zakładaną przez Pana doktora już jakieś 25 lat, moja mama zakładała protezy 15 lat temu i do dziś cieszy się pięknym uśmiechem. Na plus zasługuje fakt, że lekarz zawsze wymaga rtg zębów. Podczas wizyty nie spieszy się, wszystko dokładnie tłumaczy. Podczas wiercenia …
Opinia dodana przez: Jagoda

lek. dent. Alina Polak

gen. Sikorskiego 66
42-200 Częstochowa

Dentystka godna polecenia, profesjonalnie przygotowana, rzeczowa i uczciwa, a przy tym bardzo sympatyczna i cierpliwa. Ceny rozsądne, co wcale normą wśród częstochowskich gabinetów stomatologicznych niestety nie jest...

dr hab. n. med. Wojciech Myśliński

Kardiolog

Gabinet Chorób Naczyniowych i Nadciśnienia Tętniczego VasCor
Rynek II 8
Łęczna

Bardzo dobry kardiolog i równocześnie miły człowiek. Wyleczył mojego ojca, teraz będzie leczył mamę. Oddaję ją spokojnie w jego ręce i wiem, że zrobi wszystko jak najlepiej. Pozdrawiam serdecznie.
Holistyczne podejście do pacjenta, dużo poświęconego czasu, szukanie przyczyny, a nie zaleczanie objawów.
Bardzo sympatyczny młody lekarz, dokładnie bada i tłumaczy "jak chłopowi na miedzy" więc wszystko łatwo zrozumieć. Robiłam pajączki i jestem bardzo zadowolona, choć to droga przychodnia to warto. polecam

lekarz Dariusz Miara

Kardiolog

Szpital -Świetlana Góra
Sanatoryjna 1
58-540 Karpacz

Od lat leczę się na nadciśnienie. Leczyłem się u różnych lekarzy, ale pierwszy raz spotkałem tak kompetentnego jak Pan Dariusz Miara, który wytłumaczył mi powód mojej choroby, pokazał na monitorze przy USG skąd choroba się bierze, zaordynował lekarstwa i pouczył jak je zażywać. Inaczej, jak do tej pory. Wszystko co pan D. Miara mówił, to był jeden wielki wykład medyczny, podany w zrozumiały dla pacjent sposób.Wspaniałe podejście lekarza do pacjenta! …