SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
Częstochowa
Pan ordynator jak najbardziej godny polecenia, po wymianie stawu i miesięcznej rehabilitacji wróciłam do całkowitej sprawności i wreszcie żyję bez bólu
SPZOZ Lubliniec, Oddział Anestezjologii i Intensywnej Terapii
Lubliniec
Tak jak już ktoś napisał wspaniały, kompetentny lekarz, doskonały kontakt z rodziną i przede wszystkim ma czas na rozmowę. Moja mama trafiła tam na oiom z Częstochowy w śpiączce w stanie terminalnym ze szpitala w Częstochowie. Dzięki Panu doktorowi i świetnej opiece pielęgniarek moja mama została wybudzona jest w domy po kilku miesięcznej rehabilitacji wstała z łóżka a był to stan terminalny ( rak płuc), pozdrawiam Panie doktorze i dziękuję.
Marii Curie Skłodowskiej 24/25
Tychy
Pani Doktor Urszula jest najlepszą wizytówką ZOZ w Oświęcimiu. Każdego pacjenta czy to maluszka czy osobę dorosłą przyjmuje z wielkim zaangażowaniem, trafnymi diagnozami i oczywiście profesjonalnym leczeniem.
Nie znajduję słów uznania dla kompetencji i niezwykłego profesjonalizmu Pana dr Grzegorza Olczyka. Postawił trafną diagnozę mojej choroby, a co najważniejsze przeprowadził b. trudną operację nowotworu okrężnicy 08,12,2021 na oddziale chirurgii w Turku, którego jest Kierownikiem. Dzięki skutecznemu leczeniu prowadzonemu przez Pana Doktora szybko wracam do zdrowia. Empatyczny i rzeczowy, bardzo dobry kontakt z pacjentem dający poczucie bezpieczeństwa. Każdemu polecam Pana Doktora Olczyka, to lekarz z powołania.
Niezwykle sympatyczny lekarz. Delikatny przy badaniu. Dokładnie wszystko tłumaczy, ale przede wszystkim dokładnie wysłuchuje pacjenta i nie lekceważy jego obaw. Bardzo bałam się wizyty, a wyszłam z niej z uśmiechem na twarzy, zadowolona, że mój problem został rozpoznany i zaproponowano mi jego rozwiązanie w postaci leczenia. Na wizycie czułam się komfortowo.
Bradzo sympatyczny i kompetentny lekarz, przeprowadzał u mnie dwa zabiegi chirurgiczne i naprawdę jestem bardzo zadowolona z jego podejścia, profesjonalizmu no i przede wszystkim stosunku do pacjenta... do takich lekarzy, aż miło się chodzi na wizyty, chociaż niestety kolejki u Pana doktora są bardzo duże nieraz w przychodni po 2-3 godziny się wyczekałam no ale świadczy to tylko o jego profesjonalizmie i o tym, że ludzie obdarzają go zaufaniem skoro …
Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 1 im. Prof. Stanisława Szyszko Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica 3-go Maja 13
Zabrze
Bardzo uprzejmy, komunikatywny i kompetentny lekarz, godny polecenia, potrafi wszystko dokładnie wyjaśnić.
Falck Medycyna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Obozowa 20
Cudowny lekarz . Pełen troski i super podejścia rozmowia z rodzicem odpowiada na każde pytania służy pomocą przy tym nie bagatelizuje dziecka z którym również rozmawia i wszystko tlumaczy . Prowadzi od początku do końca. Żeby tylko tacy lekarze zajmowali się dziećmi... polecam z całego serca.
Centrum "Tatko"
Śmigielskiego 20 II piętro
Ostrów Wielkopolski
Polecam z całego serca ,bardzo dobry specjalista parę lat wstecz operował mojego syna ,noga została tak zoperowana ze odbyło się bez jakiej kolwiek rehabilitacji.
Jest wspaniałym lekarzem, który w każdej sytuacji i czasie gotowy jest pomóc, a co ważniejsze, dzięki olbrzymiej wiedzy i doświadczeniu robi to z doskonałymi rezultatami. Specjalista dużej klasy godny polecenia również jako niesamowity człowiek
Pan Doktor Piotr Bryk...jest bardzo dobrym lekarzem i wspaniałym człowiekiem. Jest empatyczny,pomocny i wspierający.Ma doświadczenie i jest bardzo profesjonalny, jest lekarzem z powołania...Poświęca dużo czasu dla pacjenta, jest dostępny w sytuacjach krytycznych telefonicznie. Polecam serdecznie!!
Chciałabym podziękować doktorowi Tomaszowi Mitrutowi za uratowanie nogi mojego męża Kazimierza. To jest lekarz z prawdziwego zdarzenia, znakomity chirurg, a przy tym wspaniały człowiek, kulturalny i bardzo przyjazny dla pacjenta. Polecam go wszystkim potrzebującym dobrego lekarza zajmującego się ranami przewlekłymi. Przypadek medyczny mojego męża był bardzo trudny. Na pięcie i goleni znajdowały się liczne otwarte rany, które nie chciały się goić przez wiele miesięcy. W nodze poniżej kolana był mocny …
Centrum Medyczne NZOZ "Starówka"
ulica Lipowa 5
Sokołów Podlaski
Wspaniały specjalista pełny profesjonalizm jestem wdzięczna za pomoc i opiekę medyczną polecamm z całego serca
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MAC-MED
ulica Podleśna 4/2
Pabianice
Przecudowna Pani doktor. Dokładnie wszystko tłumaczy, profesjonalne podejście do pacjenta. Mogła bym wymieniać tych zalet bez końca. Z całego serca polecam Panią doktor :-)