lekarz Paweł Żochowski

SPZZLO Warszawa-Żoliborz
ulica Szajnochy 8

Kiedy wybierałam się w sobotę na dyżur lekarza podstawowej opieki zdrowotnej, spodziewałam się nadętego księcia, urażonego faktem, że musi w słoneczny dzień słuchać rzężenia. Takie mam doświadczenia z przychodniami dyżurnymi. Przyjął mnie uprzejmy lekarz, który zbadał mnie szybko, ale nie "na odwal się", zapytał o alergie i przyjmowane leki, przeprowadził normalny wywiad i wytłumaczył zalecenia. Fajnie, że publiczna służba zdrowia się trochę zmienia.
Opinia dodana przez: Zuzanna

lekarz Monika Futyma

Modrakowa 78/37
85-864 Bydgoszcz

Pani doktor to doskonały specjalista w swojej dziedzinie, bardzo pomogła mojemu synowi . Miła, empatyczna osoba, potrafiąca doradzić i wysłuchać . Życzymy Pani doktor dalszych sukcesów.

lekarz Ewa Mielczarek

Internista, Reumatolog

Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie
ul. Piastowska 21
97-500 Radomsko

To wspaniały lekarz. Pani Doktor jest przemiłą, sympatyczną, ciepłą i bardzo kontaktową młodą osobą, a przy tym bardzo dobrym lekarzem i fachowcem. Prywatne wizyty trwają co najmniej godzinę (przynajmniej moje). Prowadzi niezwykle wnikliwy, drobiazgowy wywiad, celem dobrej diagnozy. Z uporem maniak drąży temat, aż do skutku. A kiedy kończy się jej rola odsyła do innego fachowca. Nie zbywa pacjenta. Faktycznie zależy jej na wyleczeniu, w drugiej kolejności na samodoskonaleniu a …
Opinia dodana przez: Dzidka

lekarz Joanna Klimczewska

Miejska Ambulatoryjna Opieka Zdrowotna w Słupsku
ulica Tuwima 37
76-200 Słupsk

Najlepszy lekarz w Słupsku Pani doktór bardzo cierpliwa wyjaśnia i rozumiem że pacjent jest dla Pani najwarzniejszy
Opinia dodana przez: Kazimierz

lekarz Bogna Prusowska

Bocianowo 6/9a
85-042 Bydgoszcz

Bardzo dobry chirurg, komunikatywna i życzliwa Pani doktor, bardzo kompetentna, rozładuje stres związany z operacją.
Opinia dodana przez: RENATA

lekarz Paweł Walentowicz

NZOZ UROMEDIC
Ujejskiego 75
85-168 Bydgoszcz

Good Doctor ! Myślę, że jeden z nielicznych w Toruniu, który ogarnia i wie co ogarnia, zna się na rzeczy. Jest też śmieszkiem, co dodatkowo rozluźnia pacjentkę. Dziękuję za Małego Buddę :) ❤️🙏
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Katarzyna Zub-Kasprzyk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Złota Jesień
Złotej Jesieni 3

Pani doktor Katarzyna Zub-Kasprzyk profesjonalna, pomocna dla pacjenta która zna się na swojej pracy posiada rozległą wiedzę i w dodatku bardzo miła osoba co teraz w obecnym czasie jest coraz rzadsze.
Opinia dodana przez: Bolesław

lek. dent. Marcin Prusinowski

ul. marsz. Józefa Piłsudskiego 11
05-120 Legionowo

Wspaniały i sympatyczny lekarz. Trafiłam do Pana Marcina przez przypadek ale jestem bardzo zadowolona. Podjął się odbudowy zęba którego inni lekarze spisali już na straty. Niestety poprawka po luxmedzie. Chodzę regularnie na wizyty i zawsze widzę duże zaangażowanie, indywidualne podejście do pacjenta i duża dokładność i precyzja. Polecam
Opinia dodana przez: Marlena

lekarz Andrea Božičević-Stępień

Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej "MULTIMED" w Oświęcimiu
ulica Chemików 5
32-600 Oświęcim

Bardzo miły oraz profesjonalny lekarz. Nie pozostawia pacjentów bez odpowiedzi, wszystko dokładnie tłumaczy. Polecam serdecznie!!!
Opinia dodana przez: MN

lekarz Damian Grzegorek

Wiewiórów 65
97-565 Wiewiórów

Pan Doktor przyjmował mojego męża na SOR w Bełchatowie w styczniu 2023r. z nietypowymi dolegliwościami kardiologicznymi. Mimo, że wstępne wyniki badań wykluczyły zawał, Pan Doktor nie odesłał nas z przysłowiowym "kwitkiem", ale wysłuchawszy historii chorób męża, przekonał nas, że mimo ryzyka ( mąż był po niedawnej operacji ) trzeba szukać przyczyn dolegliwości. Dzięki jego kompetencjom, empatii, umiejętności rozmowy, zaangażowaniu w pomoc choremu- po dwóch godzinach zdiagnozowano u męża ostry zawał. …
Opinia dodana przez: Alina

lek. dent. Krzysztof Świącik

Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego "AMICUS-MED" Sp. z o.o.
ulica Klasztorna 9b
47-420 Kuźnia Raciborska

Bardzo polecam gabinet Państwa Świącik. Czułam się bardzo zaopiekowana, pierwsza wizyta odbyła się w bardzo miłej atmosferze, został mi przedstawiony cały plan leczenia i przybliżone koszty, już na pierwszej wizycie mogliśmy zacząć pracę. Bezboleśnie. Profesjonalnie. Zabieram ze soba 10 letniego syna! Lekarze mają świetne podejście do dzieci i zawsze są cierpliwi, po wizycie syn otrzymał nagrodę:) Zwróciłam również uwagę na bardzo czysty i estetyczny gabinet oraz poczekalnia. Widać, że właściciele …
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Łukasz Juszczyk

Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach
Węgierska 21
38-300 Gorlice

Godny polecenia lekarz. Bardzo uprzejmy, dokładny, sumienny. Doktor prowadzi moją ciąże. Gorąco polecam.

lekarz Maciej Grabowski

Szpital
ulica Fabryczna 18
24-320 Poniatowa

Wspaniały lekarz, sympatyczny, konkretny, z dużą wiedzą i wielką empatią. Profesjonalista w dziedzinie ortopedii. Szczerze Polecam!

lek. dent. Marcin Łukaszewski

Centrum Stomatologii DenTech
ul. Jana i Jędrzeja Śniadeckich 11
35-005 Rzeszów

Bardzo dobry stomatolog. Uprzejmy i konkretny. Miły i życzliwy człowiek. Przyjmuje od ręki w nagłych przypadkach. Wysłucha pacjenta, rozwieje wątpliwości. Bardzo polecam doktora Łukaszewskiego.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Magdalena Kowalska

Pani doktor to przemiła, cierpliwa, ciepła osoba, która dokładnie wyjaśniła mi na czym polega moja dolegliwość. Badanie delikatne i profesjonalne. Wizyta u ginekologa to dla mnie zawsze ogromny stres, a tu po raz pierwszy mogę powiedzieć, że nie czułam skrępowania, wyszłam uspokojona. Każdemu polecam wizytę u pani Kowalskiej. Jest to osoba, która nie jest miła na pokaz, ona chyba naprawdę taka jest - to da się wyczuć po sposobie odpowiadania …
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Dorota Ziętecka

Lekarz rodzinny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Zdrowia w Łomazach
Małobrzeska 15
21-532 Łomazy

Polecam Panią doktor. Do dzieci to w ogóle ma super podejście. Kompetentna . Poświęca czas na badanie nie na zasadzie 5 min do widzenia. Dokładnie diagnozuje . W dzisiejszych czasach uważam ,że taki lekarz to skarb dla placówki. :)

lekarz Jakub Litwiński

Szpital MSW
GRENADIERÓW 3
20-331 Lublin

Szczerze polecam doktora Litwińskiego, jest specjalistą w każdym calu. Po zabiegu usunięcia woreczka żółciowego doszłam do siebie ekspresowo. Pan doktor interesuje się stanem zdrowia pacjenta. Bardzo uprzejmy i życzliwy człowiek, wszystko cierpliwie tłumaczy, przeprowadza szczegółowy wywiad z pacjentem. Jeden z najbardziej kompetentnych lekarzy u jakich byłam.

lekarz Kamil Mazurek

Woj. Stacja Pogotowia Ratunkowego w Olsztynie
ulica Pionierów 1
11-040 Dobre Miasto

Najlepszy ortopeda ,pełen profesjonalizm ,podejście do dzieci pierwsza klasa ,upszejmy i przemiły Doktor

lekarz Anna Maciejewska

przychodnia Bełchatów
Czapliniecka 93/95
97-400 Bełchatów

Witam bylam dzisiaj z mezem u pani doktor w szpitala na wizycie ,musze przyznac z czystym sumieniem juz dawno nie spodkalam lekarza z takim zaangażowaniem, poświęcony czas ,podejscie jakim pani doktor nas przyjela jeztem bardzo mile zaskoczona, kazdemu polecilabym pania doktor

lekarz Agnieszka Litwin

Lecznictwo Szpitalne
dr Jerzego Gerarda Koppa 1E
87-400 Golub-Dobrzyń

Jestem w wieku 40+ i po raz pierwszy od wielu lat miałam do czynienia z tak "ludzkim" lekarzem. Pani doktor cierpliwie słucha, tłumaczy objawy, skutki, przyczyny. Rozmawia z człowiekiem a nie z kolejną "kartą pacjenta". Pani doktor bardzo mi pomogła, wystawiła skierowania na dalsze badania, skierowanie do innego specjalisty oraz rehabilitację. I to wszystko na NFZ!
Opinia dodana przez: Blanka