PZP dla Dzieci i Mlodzieży Ośrodek Rehabilitacji
Zgrzebnioka 22
Tychy
Pani doktor godna polecenia. Dla pacjenta ma czas. Wszystko wyjaśni. Mało się spotyka takich lekarzy.
Centrum Medyczne Bazarowa Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Spółki z o.o. "DELTA - IMPORT"
ulica Bazarowa 9
Fantastyczny lekarz. Sprawny, doświadczony i kompetentny. Jestem po prostatektomii radykalnej.... Po dwoch miesiacach czuję się doskonale, polecam gorąco PS
Pani Psycholog nawiązała bardzo dobry kontakt z moim dzieckiem i pomogła mi w rozwiązaniu problemu. Szkoda tylko że Stowarzyszenie Świat Nadziei galeria Art Brut Wrocław w której przyjmowała obecnie nie ma żadnego programu dla naszych dzieci. Czekamy bardzo na nowe zajecia terapeutyczne .
Miałam Zaszczyt Poznać Szlachetna Panią Doktor .Nie jestem pacjentką Pani Doktor ,niemniej Uważam ,ze Pani Doktor to Wysokiej Klasy Specjalista. Pani Doktor Jest Lekarzem Prowadzącym moją Mamę od wielu lat.Szlachetna Pani Doktor Jest Empatyczna,z troską obdarza każdego pacjenta,wymagającego szybkiej interwencji i terapii.Szlachetna Pani Doktor w swoich codziennych działaniach Stosuje zasady Akceptacji, Pomocy, Indywidualizacji. Pani Doktor TO Bardzo Dobry Człowiek.Dziękuje za Wszystko.mieszkanka Zgierza Dorota Żaczek.
Gabinet Psychologiczny Agata Błaszkiewicz
Dębowa 7
Milanówek
Pani Agata to najlepszy psycholog w Milanówku i okolicach. Przerobiłam już chyba wszystkich, ale nie spełnili moich oczekiwań, a u Pani Agaty z pewnością zostanę na dłużej. Szczerze polecam!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "B. Larsen" Krzysztof Szafałowicz
Bolesława Chrobrego 16A/2
Białystok
Pan dr. Robert Hojden to wspaniały specjalista, uśmiechnięty, opanowany, pewny słuszności swojego leczenia, ma czas dla pacjęta, wysłucha go i wyczerpująco odpowie na nurtujące go pytania, spokój który od niego emanuje udziela się spiętym, podenerwowanym rodzicom. Pan dr. wykonał u Naszego syna zabieg usunięcia 3-go migdałka i drenaż uszu. Widoczna poprawa nastąpiła natychmiast po zabiegu. Syn odzyskał słuch! Powiedziałam do niego szeptem, a on usłyszał, mimo że wcześniej nie słyszał …
Gabinet Psychologiczno-Psychoterapeutyczny Magdalena Bańkowska
Łobzowska 35/1
Bardzo profesjonalne podejście, przyjemna atmosfera. Pani Doktor jest osobą o dużej empatii. Zagłębia się w problem pacjenta.
Chciałam podziękować Panu Doktorowi za szybką reakcję, wspaniały profesjonalizm, jak również za niezastąpione podejście do pacjenta. Będąc młoda osoba bardzo często spotykam się z lekarzami, którzy ignorują moje symptomy zwalając na „histerię”, „przesadę”, „emocje”. Pan Doktor był uprzejmy, wyrozumiały, odpowiedział na wszystkie pytania ze szczerym zainteresowaniem, wytłumaczył rodzinie, również jak ja byłam po operacji. Bardzo bardzo dziękuję i serdecznie polecam!
Gabinet Fizjoterapii i Chiropraktyki
Jagielońska 18
Ustka
Polecam z całego serca Pana Marcina. Cierpiałam na zawroty głowy i bóle kręgosłupa w odcinku szyjnym i lędźwiowym. Efekt był niesamowity już po pierwszym zabiegu. Po szczegółowej konsultacji i prawidłowo postawionej diagnozie udało się mi pomóc. Zawroty głowy, które swoje podłoże miały w nieprawidłowościach kręgosłupa przeszły momentalnie. Pan Marcin posiada ogromną wiedzę, szczegółowo tłumaczy i odpowiada na wszelkie pytania (a miałam ich sporo). Dodatkowo otrzymałam wskazówki oraz ćwiczenia które pomogą …
Gabinet psychoterapii
Kaliszówka 2/45
Jeśli ktoś szuka kompetentnej, żywo zainteresowanej światem drugiego człowieka, empatycznej i ciepłej osoby - polecam. Ja to dostałam. Trafiłam do Pani Magdy przez jej bloga i nie zawiodłam się
Gabinet Logopedyczny
ul. Wicherkiewicza 23 lokal J, Kraków
świetna logopedka - pomogła obojgu Naszych dzieci, zaangażowana i spostrzegawcza, jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy.
Wojewódzki Szpital Zespolony im. L. Rydygiera
Świętego Józefa 53-59, Toruń
Toruń
Pracownia Psychoterapeutyczna Anna Juźwiuk
xx
Bielsk Podlaski
Czas spędzony w gabinecie Pani psycholog był bardzo pomocny. Pani psycholog pomogła nam rozwiązać problemy dojrzewającej córki, kompleksowo zaopiekowała się całą rodziną. Polecam z całego serca i wyleczonej duszy.
Vison Express
Gemini Park Nowodąbrowska 127
Tarnów
Pierwszy raz doświadczyłam tak profesjonalnego badania wzroku, a przy okazji w totalnie luźnej i sympatycznej atmosferze. Dodatkowo otrzymałam odpowiedzi i wyjaśnienia na wszystkie moje pytania dotyczące zdrowia oczu. Podczas dobierania oprawek również pełen luz, swoboda, zabawa i cenne wskazówki. Czułam się naprawdę zaopiekowana. Gorąco polecam!