lekarz Bożena Łącka

Rehabilitant

PZP dla Dzieci i Mlodzieży Ośrodek Rehabilitacji
Zgrzebnioka 22
43-100 Tychy

Pani doktor godna polecenia. Dla pacjenta ma czas. Wszystko wyjaśni. Mało się spotyka takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Agnieszka Nieścior

PZOZ STARACHOWICE
ulica Radomska 70
27-200 Starachowice

Pierwsza osoba kompetentna która udzieliła informacji o stanie zdrowia mojego taty bez owijania w niepotrzebne słowa.
Opinia dodana przez: Marcin
Bardzo dobra Pani doktor, wykazuje dużo empatii, tłumaczy każde badania, nigdy nie zostawia bez pomocy . Dla mnie jest lekarzem z powołania . Polecam każdemu

lekarz Mateusz Jobczyk

Centrum Medyczne Bazarowa Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Spółki z o.o. "DELTA - IMPORT"
ulica Bazarowa 9

Fantastyczny lekarz. Sprawny, doświadczony i kompetentny. Jestem po prostatektomii radykalnej.... Po dwoch miesiacach czuję się doskonale, polecam gorąco PS
Opinia dodana przez: Piotr

lek. dent. Monika Mroczkowska

ulica Lipowa 5
46-300 Olesno

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pani doktor Moniki .Profesjonalna, ma świetne podejście do dzieci.

lekarz Gabriela Woźnik-Chromińska

Kościelna 1
42-622 Świerklaniec

Byłem pierwszy raz u Pani Doktor w przychodni. Zbadała mnie szczegółowo postawiła poprawną diagnozę . Moje dolegliwości ustępują powoli tak jak poinformowała mnie Pani Doktor. Mam pełne zaufanie i życzę każdemu takiego lekarza.
Opinia dodana przez: Henryk

dr n. med. Piotr Parcheta

Kardiolog

Esculap
Partyzantów 43
24-100 Puławy

Świetny lekarz z powołania o wysokiej kulturze osobistej. Życzliwy, pomocny, wie co robi, polecam wszystkim.
Pani Psycholog nawiązała bardzo dobry kontakt z moim dzieckiem i pomogła mi w rozwiązaniu problemu. Szkoda tylko że Stowarzyszenie Świat Nadziei galeria Art Brut Wrocław w której przyjmowała obecnie nie ma żadnego programu dla naszych dzieci. Czekamy bardzo na nowe zajecia terapeutyczne .
Opinia dodana przez: Bożena
Miałam Zaszczyt Poznać Szlachetna Panią Doktor .Nie jestem pacjentką Pani Doktor ,niemniej Uważam ,ze Pani Doktor to Wysokiej Klasy Specjalista. Pani Doktor Jest Lekarzem Prowadzącym moją Mamę od wielu lat.Szlachetna Pani Doktor Jest Empatyczna,z troską obdarza każdego pacjenta,wymagającego szybkiej interwencji i terapii.Szlachetna Pani Doktor w swoich codziennych działaniach Stosuje zasady Akceptacji, Pomocy, Indywidualizacji. Pani Doktor TO Bardzo Dobry Człowiek.Dziękuje za Wszystko.mieszkanka Zgierza Dorota Żaczek.
Opinia dodana przez: Dorota
{'id': 792, 'name': 'Milanówek'} Psycholog
                                       mgr Agata Błaszkiewicz

mgr Agata Błaszkiewicz

Psycholog, Coach

Gabinet Psychologiczny Agata Błaszkiewicz
Dębowa 7
Milanówek

Pani Agata to najlepszy psycholog w Milanówku i okolicach. Przerobiłam już chyba wszystkich, ale nie spełnili moich oczekiwań, a u Pani Agaty z pewnością zostanę na dłużej. Szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Renata

dr Robert Hojden

Laryngolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "B. Larsen" Krzysztof Szafałowicz
Bolesława Chrobrego 16A/2
15-057 Białystok

Pan dr. Robert Hojden to wspaniały specjalista, uśmiechnięty, opanowany, pewny słuszności swojego leczenia, ma czas dla pacjęta, wysłucha go i wyczerpująco odpowie na nurtujące go pytania, spokój który od niego emanuje udziela się spiętym, podenerwowanym rodzicom. Pan dr. wykonał u Naszego syna zabieg usunięcia 3-go migdałka i drenaż uszu. Widoczna poprawa nastąpiła natychmiast po zabiegu. Syn odzyskał słuch! Powiedziałam do niego szeptem, a on usłyszał, mimo że wcześniej nie słyszał …
Opinia dodana przez: agnieszka
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Psycholog
                                       mgr Agnieszka Pastuszka

mgr Agnieszka Pastuszka

Psycholog

Gabinet Psychologiczno-Psychoterapeutyczny Magdalena Bańkowska
Łobzowska 35/1

Bardzo profesjonalne podejście, przyjemna atmosfera. Pani Doktor jest osobą o dużej empatii. Zagłębia się w problem pacjenta.
Opinia dodana przez: Magda
Chciałam podziękować Panu Doktorowi za szybką reakcję, wspaniały profesjonalizm, jak również za niezastąpione podejście do pacjenta. Będąc młoda osoba bardzo często spotykam się z lekarzami, którzy ignorują moje symptomy zwalając na „histerię”, „przesadę”, „emocje”. Pan Doktor był uprzejmy, wyrozumiały, odpowiedział na wszystkie pytania ze szczerym zainteresowaniem, wytłumaczył rodzinie, również jak ja byłam po operacji. Bardzo bardzo dziękuję i serdecznie polecam!

mgr Marcin Mińkowski

Fizjoterapeuta

Gabinet Fizjoterapii i Chiropraktyki
Jagielońska 18
Ustka

Polecam z całego serca Pana Marcina. Cierpiałam na zawroty głowy i bóle kręgosłupa w odcinku szyjnym i lędźwiowym. Efekt był niesamowity już po pierwszym zabiegu. Po szczegółowej konsultacji i prawidłowo postawionej diagnozie udało się mi pomóc. Zawroty głowy, które swoje podłoże miały w nieprawidłowościach kręgosłupa przeszły momentalnie. Pan Marcin posiada ogromną wiedzę, szczegółowo tłumaczy i odpowiada na wszelkie pytania (a miałam ich sporo). Dodatkowo otrzymałam wskazówki oraz ćwiczenia które pomogą …

mgr Magdalena Borkowska

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet psychoterapii
Kaliszówka 2/45

Jeśli ktoś szuka kompetentnej, żywo zainteresowanej światem drugiego człowieka, empatycznej i ciepłej osoby - polecam. Ja to dostałam. Trafiłam do Pani Magdy przez jej bloga i nie zawiodłam się

mgr Barbara Płonka

Logopeda

Gabinet Logopedyczny
ul. Wicherkiewicza 23 lokal J, Kraków

świetna logopedka - pomogła obojgu Naszych dzieci, zaangażowana i spostrzegawcza, jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy.
Opinia dodana przez: Paweł
{'id': 42358, 'name': 'Toruń'} Internista
                                       lekarz Piotr Radosław Kuc

lekarz Piotr Radosław Kuc

Internista, Pulmonolog

Wojewódzki Szpital Zespolony im. L. Rydygiera
Świętego Józefa 53-59, Toruń
Toruń

Pełen profesjonalizm duża wiedza i wysoka empatia na problemy naszych maluszków. Polecam wszystkim Pana Piotra

mgr Anna Juźwiuk

Terapeuta, Psycholog kliniczny

Pracownia Psychoterapeutyczna Anna Juźwiuk
xx
Bielsk Podlaski

Czas spędzony w gabinecie Pani psycholog był bardzo pomocny. Pani psycholog pomogła nam rozwiązać problemy dojrzewającej córki, kompleksowo zaopiekowała się całą rodziną. Polecam z całego serca i wyleczonej duszy.

mgr inż. Lucyna Wrońska-Kłósek

Optometrysta

Vison Express
Gemini Park Nowodąbrowska 127
Tarnów

Pierwszy raz doświadczyłam tak profesjonalnego badania wzroku, a przy okazji w totalnie luźnej i sympatycznej atmosferze. Dodatkowo otrzymałam odpowiedzi i wyjaśnienia na wszystkie moje pytania dotyczące zdrowia oczu. Podczas dobierania oprawek również pełen luz, swoboda, zabawa i cenne wskazówki. Czułam się naprawdę zaopiekowana. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Kamila