dr n. med. Jan Mejnartowicz

Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
65-534 Zielona Góra

Bardzo dobry lekarz, wyrozumiały, cierpliwy. Jest miły dla pacjenta i konkretny. Rzadko spotyka się takich specjalistów.
Opinia dodana przez: Błażej
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Pediatra
                                       lekarz Anna Truskolaska-Mojzesowicz

lekarz Anna Truskolaska-Mojzesowicz

Pediatra, Psychiatra

CO Tam? Psychoterapia bliska Tobie
ul. Borzymowska 19

doświadczony lekarz starej szkoły - pomimo lat praktyki nie podchodzi do pracy schematycznie. Słucha mnie i dzięki temu ustawia dobrze leki.
Opinia dodana przez: Jola
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Stomatolog
                                       lek. dent. Bartosz Mulawa

lek. dent. Bartosz Mulawa

StomaCare
ul.Łucka 20 lok. uż. 21

Nigdy wcześniej nie trafiłam do tak wspaniałego stomatologa, jakim jest dr Bartosz Mulawa. Jego usługi stomatologiczne są na najwyższym poziomie. Nie trudno zauważyć, że w swoim zawodzie jest nadzwyczaj precyzyjny, konkretny, a przy tym wrażliwy i empatyczny. Cechuje go indywidualne podejście do pacjenta, udziela rzetelnych informacji, służy pomocą i radą. Dr Bartosz Mulawa zaproponował i podjął się leczenia zębów, które wydawały się „spisane na straty”. Dzięki zastosowaniu onlay mogę na …
Opinia dodana przez: Mariola W.
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Chirurg szczękowo twarzowy
                                       dr n. med. Adam Michcik

dr n. med. Adam Michcik

Chirurg szczękowo twarzowy, Stomatolog

Przychodnia stomatologiczna Alfa Dent
POMORSKA 18H/2/3

Bardzo przyjemny stomatolog z dobrym podejściem do pacjenta. Mój problem został załatwiony nadzwyczaj szybko i bezboleśnie. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu, który dokładnie wie co robi. Spokojnie można polecić z ręką na sercu.
Opinia dodana przez: Tomasz
{'id': 6664, 'name': 'Olsztyn'} Psycholog dziecięcy
                                       mgr Piotr Chaciński

mgr Piotr Chaciński

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Piotr Chaciński psycholog
ul. Mickiewicza 4 p.115
Olsztyn

Szczerze polecam Pana Piotra. Pełne zaangażowanie podczas sesji, pozytywne efekty terapii przychodzą bardzo szybko. Od razu widać, że Pan Piotr zna się na swojej pracy, jest wspaniałym fachowcem i co jest bardzo ważne – bardzo lubi swój niełatwy zawód. Moim zdaniem najlepszy psycholog w Olsztynie.
Opinia dodana przez: Tomek
{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Psychiatra dziecięcy
                                       lekarz Paweł Radziejewski

lekarz Paweł Radziejewski

Psychiatra dziecięcy

Karłowicza
Bydgoszcz

bardzo polecam wizyty u dr.Radziejewskiego, jest profesjonalistą, bardzo precyzyjnie dopiera leki i jest lekarzem z powołania!

lekarz Bożena Kociszewska-Najman

Centrum Medicover Aleje Jerozolimskie
Al. Jerozolimskie 96

Jestem bardzo zadowolona z leczenia moich dzieci przez Panią doktor.Zawsze stawia trafne diagnozy ,jest kompetentna ,spokojna i miła.Życzymy wszystkiego najlepszego i dalszych sukcesów w pracy.
Opinia dodana przez: anonim

lekarz Bartosz Weiss

Szpital Solec Sp. z.o.o
ulica Solec 93

Empatyczny, profesjonalny oraz niosący bezinteresowną pomoc potrzebującym! Ręka po roku od operacji jak nowa! Polecam p.Doktora! Rzeczy niemożliwe operuje od ręki, na cuda trzeba chwilę poczekać.. Chirurgia ręki tylko u p. dr. Weissa!
Opinia dodana przez: Bartosz

lekarz Joanna Błaszak

Kardiolog

Centrum Medyczno-Rehabilitacyjne Med-Reh
Tadeusza Wendy 15
81-350 Gdynia

Pani doktor to jest wspaniałą lekarka i człowiekiem. Pierwszy raz trafiłam na tak sympatyczna i pełna oddania się lekarkę ,jest to osoba której zależy na dobru pacjenta widać że to jest jej zawód z powołania .Bardzo się cieszę że mogę być pani pacjentem .Pani doktor jest poprostu aniołem szkoda że jest ich tak mało. Dziękuję pani Joannie Błaszak za wszystko i życzę jej wszystkiego dobrego 😘❤️
{'id': 27316, 'name': 'Sopot'} Psycholog
                                       mgr Monika Świerczyńska

mgr Monika Świerczyńska

W4oczy gabinet psychoterapii Monika Świerczyńska
ul. Kraszewskiego 21
Sopot

Cudowny Człowiek i wspaniały terapeuta. Dzięki Pani Monice moje życie wraca powoli do normy. Mądra, wyrozumiała, dobra osoba, która jest skupiona na pacjencie.
Opinia dodana przez: Renata
{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Fizjoterapeuta
                                       mgr Piotr Biegański

mgr Piotr Biegański

Fizjoterapeuta, Rehabilitant

Rehabilitacja/Fizjoterapia domowa
Czołgistów 4
Bydgoszcz

Pan Piotr jako pierwsza osoba z "branży medycznej" potraktował mój problem z kolanem poważnie. W prosty sposób wytłumaczył mi dlaczego odczuwam ból i jak mogę sobie z nim radzić samemu za pomocą odpowiednich ćwiczeń. Polecam tego fizjoterapeutę jeśli ktoś ma problemy z kolanami.
Opinia dodana przez: Rafał
{'id': 39585, 'name': 'Elbląg'} Psychiatra
                                       lek. med. Tomasz Kardasz

lek. med. Tomasz Kardasz

IPL Tomasz Kardasz psychiatra Elbląg
Lidzbarska 32
82-300 Elbląg

Godnie polecam . Przyjęta o czasie,wysłuchana. Moje problemy nie były umniejszane,nie było żadnych sugesti. Uważam, że lekarz jest konkretny .
Opinia dodana przez: Patrycja
{'id': 23165, 'name': 'Inowrocław'} Pediatra
                                       lekarz Karolina Prątnicka

lekarz Karolina Prątnicka

Karolina Prątnicka Indywidualna specjalistyczna Praktyka lekarska
Wojska Polskiego 7
88-100 Inowrocław

Trafiliśmy dziś z synem pierwszy raz do Pani doktor po serii wizyt ,które niestety okazały się nie trafionymi diagnozami od początku do końca naszej drogi .I trafiamy na doktor Karolinę i okazuje się że można było zaoszczędzić naszemu synowi podawania nie trafionych leków i błędnego leczenia wystarczyło kompetentne podejście do tematu rzetelne badanie a przede wszystkim wiedza.Jako matka po raz pierwszy poczułam się zaopiekowana w gabinecie pod każdym względem przyjazna …

lek. dent. Adrian Rybiński

Błonie Dental Studio
Dębogórska 95/2
Rumia

Pan dr Adrian Rybiński profesjonalista,w każdym calu,bałam się wyrwania zęba,wszystko przebiegło dobrze.
Opinia dodana przez: Maria
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Psycholog
                                       dr n. hum. Krystyna Węgłowska-Rzepa

dr n. hum. Krystyna Węgłowska-Rzepa

Węgłowska-Rzepa Krystyna Psychoterapia Psychoedukacja Szkolenia SENS
Boczna 12/213

Polecam współpracę z Panią Doktor :) Przez otwartość i życzliwość w podejściu od pierwszego spotkania złapałam z nią kontakt, a dobre samopoczucie to podstawa do dalszej pracy. Pani Doktor prawdziwie interesuje się problemami pacjenta, jest empatyczna, cierpliwa, szczera. Świetny terapeuta i wielki człowiek :) Dziękuję!
{'id': 29152, 'name': 'Żywiec'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Agnieszka Nieścieronek

lek. dent. Agnieszka Nieścieronek

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Dental-Care Sp.j. Agnieszka Nieścieronek
ul. PCK 4 (obok Urzędu Skarbowego)
Żywiec

Od jakiegoś czasu leczę się w Dental-Care i jestem bardzo zadowolona. Pani Agnieszka to był trzeci stomatolog, do którego trafiłam. Miałam problemy z jednym z zębów – rozwinięty stan zapalny, ból nie do wytrzymania. Ale nie to było najgorsze. Lekarze, z którymi konsultowałam się wcześniej chcieli usunąć zęba twierdząc, że próchnica jest zbyt zaawansowana a szanse na powodzenie leczenia niewielkie. Z racji, że w pracy mam kontakt z klientem, nie …
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog
                                       mgr Ilona Sas

mgr Ilona Sas

Centrum Terapii VillaMedic
Sarmacka 19 lok. 55

Już 3 m-ce terapia u p.Ilony pomaga mi opanować mój problem z nerwicą. Jestem bardzo wdzięczna za cierpliwość do mnie zwłaszcza kiedy ja już sama jestem sobą zmęczona. Dziękuję i mam nadzieję, że pani przezczyta mój wpis :-] Kasia

lek. stom. Karol Babiński

Chirurg stomatolog, RTG

Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Prodenta
Orlickiego 1
44-100 Gliwice

Najlepszy stomatolog u jakie byłam! uprzejmy, i solidny. Zainteresowany pacjetem i jego problemem w stu procentach
Opinia dodana przez: paulina
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog
                                       lekarz Wiaczesław Bramski

lekarz Wiaczesław Bramski

Ginekolog

Szpital Ginekologiczno-Położniczy "Inflancka"
ulica Inflancka 6

Doktor prowadził moje trzy ciąże. Ceniłam go za wiedzę, fachowość i ludzkie oblicze. Był zawsze uprzejmy w obyciu, delikatnie przeprowadzał badania, zawsze odpowiadał rzeczowo na pytania.
Opinia dodana przez: Ela

lek. med. Ewa Łączkowska

Chiropraktyk, Terapeuta

Klinika Medycyny Naturalnej Longa Vita
Jagiellońska 109/21
Bydgoszcz

Holistyczne podejście do pacjenta, dobra diagnoza i skuteczne metody leczenia ziołami oraz akupunkturą. Tam gdzie medycyna konwencjonalna zawiodła tam Pani Ewa pomogła. Polecam !!!
Opinia dodana przez: Tomasz