lekarz Jarosław Kałużny

Medicus Bonus
ulica Szczygła 2
62-095 Rakownia

Lekarz godny polecenia, Skrupulatny dokładny, Takich lekarzy w jak dr Kałużny jest nie wielu. Polecam

lekarz Aurelia Dorosz

Pediatra, Psycholog dziecięcy

Przychodnia
Wojciechowskiego 3
63-700 Krotoszyn

Bardzo dobra lekarka, miła, kompetentna, rzetelna, pomogła nam w problemach z synem, jestem bardzo zadowolona z udzielonej pomocy, porad i leczenia. Polecam

lekarz Mariusz Łabędzki

Internista, Pulmonolog

Zespół ZOZ w Czarnkowie
ulica Kościuszki 96
64-700 Czarnków

Od wielu lat leczę się na choroby górnych dróg oddechowych - niestety jak dotąd leczona byłam wyłącznie ambulatoryjnie .Sytuacja zdrowotna zmusiła mienie do poszukiwań lekarza internisty pulmonologa poza miastem Piła i ….strzał w dziesiątkę .Przede wszystkim dr M.Łabędzki jest niezmiernie dociekliwy .Poświęca dużo prywatnego czasu na ocenę wcześniejszego sposobu leczenia ,analizuje wyniki badań .Kiedy trafiłam na oddział płucny Chodzieskiego Szpitala ,który działa w ramach Wielkopolskiego Centrum Pulmonologii i Torakochirurgii ,doktor …
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Kamila Grzybowska - Okręt

Anestezjolog

ul. Poziomkowa 12
62-002 Suchy Las

Jeszcze nie widziałem tak oddanego lekarza dla pacjenta bardzo miła osoba tylko więcej takich lekarzy
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Stefan Urbaś

ul. Augustyna Kordeckiego 38 A

Bardzo miły uprzejmy lekarz,złote ręce operował mi pan doktor łękotke w kolanie za 2 miesiące będzie operował mi wiązadła w kolanie.Jest poprostu mistrzem,zna się na tym co robi i robi to perfekcyjne 😊, jest najlepszym ortopedą w całym Poznaniu.A chodziłam naprawdę do wielu i nikt nie pomógł mi tak jak on,przez tyle lat.Zawsze ma czas dla pacjenta,wytłumaczy też dokładnie pokaże jakie ćwiczenia powinien pacjent wykonywać żeby wrócić do zdrowia co …
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Marek Wilczyński

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Wojska Polskiego 3 lok. 12
37-450 Stalowa Wola

Bardzo dobry lekarz. Udroznil mi żyły w kończynach dolnych. Udzielił odpowiedzi na wszystkie pytania. Dziękuję bardzo .

lek. dent. Bogusława Braszak

ul.okulickiego 1c/17
37-450 Stalowa Wola

Lekarz z powołania, świetna, wesoła atmosfera, fachowa praca. Gorąco polecam wszystkim, tym małym i dużym!

lek. dent. Witold Stąpor

Mickiewicza 46 a
37-110 Żołynia

Lekarz uprzejmy, dokładny, zabiegi przeprowadza w bezstresowej atmosferze. Ceny usług w porównaniu do innych gabinetów też bardzo przyzwoite a poziom leczenia zębów bez zarzutów. Trochę długo trzeba czekać na kolejne wizyty, ale i tak warto.
Opinia dodana przez: pacjentka

lekarz Aneta Nowak

Uniwersytecka 17 (Laboratorium) lok. 1c
87-100 Toruń

Szanowna Pani Doktor dziękuję za profesjonalizm połączony z życzliwością i ciepłem. Świadomość, że jestem w rękach tak dobrego specjalisty ma dla ogromne znaczenie. Daje mi to poczucie spokoju i bezpieczeństwa. Jest Pani dla mnie najlepszym lekarzem. W tak trudnych czasach życzę Pani zdrowia, wytrwałości i wdzięcznych pacjentów. Z uszanowaniem Janina Kordula.
Opinia dodana przez: Janina K.

lekarz Katarzyna Primowicz-Niczyporuk

ulica Świętej Katarzyny 11/26
33-100 Tarnów

Bardzo dobry lekarz, z powołania, dużo zainteresowania i empatii dla pacjentów, podchodzi z profesjonalizmem, wykonuje niezbędne badania. Godna polecenia!!!

lekarz Łukasz Kawik

BLUEMED REMEDIUM
Kościuszki 47
Brzesko

Bardzo kompetentny, słuchający pacjenta, tłumaczy chorobę w sposób przejrzysty i zrozumiały. Podczas badania i rozmowy pacjent czuje, że jest u lekarza który chce go wyleczyć, a nie " odbębnić" wizytę. Godny polecenia.
Opinia dodana przez: KRZAK

lek. dent. Anna Zyguła-Kwaśniak

Protetyk stomatologiczny

ul. Ignacego Przybyłkiewicza 5
33-100 Tarnów

Jestem bardzo zadowolona z leczenia Pani stomatolog jest bardzo dokładna, spokojna,nie spieszy się,efekt zadowalający.Byłam kilka razy ,jest godna polecenia.U Pani stomatolog leczą się inni członkowie mojej rodziny Grażyna Ś

lek. dent. Bartłomiej Olesiński

Chełmińska 1 lok. 26
86-300 Grudziądz

Bardzo sympatyczny oraz doświadczony już od wielu lat stomatolog, serdecznie polecam. Jeśli potrzeba, bo robi się coś złego w buzi, to zgłaszam się tylko do niego.
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Paweł Szymański

Regionalny Szpital Specjalistyczny w Grudziądzu
ulica Sikorskiego 32
86-300 Grudziądz

Najlepszy doktor jakiego do tej pory spotkaliśmy. Mamy pełne zaufanie do doktora i leczenia jakie stosuje. Jest zawsze sympatyczny, uprzejmy i każdemu poświęca odpowiednią ilość czasu. A że trudno dostać się na wizytę, to świadczy tylko o tym, jakim dobrym i kompetentnym jest doktorem. Omawia zmiany jakie zaszły od ostatniej wizyty, przeprowadza kompleksowe badania i jest godny polecenia innym pacjentom.

lekarz Piotr Kasprzak

Fizjoterapeuta, Rehabilitant

Węgrowo 4E
86-302 Węgrowo

Bardzo miły człowiek z sercem na dłoni. Niesamowite podejście do pacjenta. Jestem bardzo wdzięczna jemu jak i Panu Piotrowi..

lekarz Agnieszka Nowogórska-Lewandowska

ulica Kościelna 7
87-123 Dobrzejewice

Lekarz na Piątkę . Bardzo miła , zaangażowana , empatyczna , kompetentna , pogodna . Bardzo dziękujemy . M. Cieślak z rodziną.
Opinia dodana przez: Wojtek

lekarz Krzysztof Kroina

Dandelskiego 6
87-100 Toruń

Znakomity specjalista, godny polecenia..Super fachowiec Wybitnie uzdolniony chirurg Wszystko co robi robi dokładnie
Opinia dodana przez: Nariusz

lekarz Beata Górnicka

Dermatolog

Chmielna 4 lok. 7

Pani dr.Górnicka jest znakomitym lekarzem , Jestem jej pacjentką od kilkunastu lat a więc moja opinia jest wiarygodną,Pani dr. posiada rozległa wiedzę jest niezwykle kompetentna a ponadto niezwykle miła i serdeczna dla pacjenta.Gorąco ja polecam Jolanta Grabowska
Opinia dodana przez: Jolanta Grabowska
{'id': 21850, 'name': 'Sochaczew'} Okulista
                                       dr Barbara Popiołek-Chmielak

dr Barbara Popiołek-Chmielak

Klinika Alfa
Polna 9
96-500 Sochaczew

Pani dr Barbara Popiołek - Chmielak jest niezwykle empatyczną, cierpliwą osobą, ale przede wszystkim wspaniałym, kompetentnym specjalistą. Gorąco polecam Panią dr , a zestresowanym przed zabiegiem zapewniam że Pani dr sprawia, że pacjent zapomina o lęku. Anna

lek. dent. Dorota Kuśmierczyk

Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
ul. Ludwika Waryńskiego 9

Lekarz profesjonalna w 100 procentach. Z niebywałym wyczuciem tego co robi. Pełna empatii i poświęcenia uwagi pacjentowi.
Opinia dodana przez: Zenon