Przychodnia
Wojciechowskiego 3
Krotoszyn
Bardzo dobra lekarka, miła, kompetentna, rzetelna, pomogła nam w problemach z synem, jestem bardzo zadowolona z udzielonej pomocy, porad i leczenia. Polecam
Zespół ZOZ w Czarnkowie
ulica Kościuszki 96
Czarnków
Od wielu lat leczę się na choroby górnych dróg oddechowych - niestety jak dotąd leczona byłam wyłącznie ambulatoryjnie .Sytuacja zdrowotna zmusiła mienie do poszukiwań lekarza internisty pulmonologa poza miastem Piła i ….strzał w dziesiątkę .Przede wszystkim dr M.Łabędzki jest niezmiernie dociekliwy .Poświęca dużo prywatnego czasu na ocenę wcześniejszego sposobu leczenia ,analizuje wyniki badań .Kiedy trafiłam na oddział płucny Chodzieskiego Szpitala ,który działa w ramach Wielkopolskiego Centrum Pulmonologii i Torakochirurgii ,doktor …
Bardzo miły uprzejmy lekarz,złote ręce operował mi pan doktor łękotke w kolanie za 2 miesiące będzie operował mi wiązadła w kolanie.Jest poprostu mistrzem,zna się na tym co robi i robi to perfekcyjne 😊, jest najlepszym ortopedą w całym Poznaniu.A chodziłam naprawdę do wielu i nikt nie pomógł mi tak jak on,przez tyle lat.Zawsze ma czas dla pacjenta,wytłumaczy też dokładnie pokaże jakie ćwiczenia powinien pacjent wykonywać żeby wrócić do zdrowia co …
Wojska Polskiego 3 lok. 12
Stalowa Wola
Bardzo dobry lekarz. Udroznil mi żyły w kończynach dolnych. Udzielił odpowiedzi na wszystkie pytania. Dziękuję bardzo .
Szanowna Pani Doktor dziękuję za profesjonalizm połączony z życzliwością i ciepłem. Świadomość, że jestem w rękach tak dobrego specjalisty ma dla ogromne znaczenie. Daje mi to poczucie spokoju i bezpieczeństwa. Jest Pani dla mnie najlepszym lekarzem. W tak trudnych czasach życzę Pani zdrowia, wytrwałości i wdzięcznych pacjentów. Z uszanowaniem Janina Kordula.
ulica Świętej Katarzyny 11/26
Tarnów
Bardzo dobry lekarz, z powołania, dużo zainteresowania i empatii dla pacjentów, podchodzi z profesjonalizmem, wykonuje niezbędne badania. Godna polecenia!!!
ul. Ignacego Przybyłkiewicza 5
Tarnów
Jestem bardzo zadowolona z leczenia Pani stomatolog jest bardzo dokładna, spokojna,nie spieszy się,efekt zadowalający.Byłam kilka razy ,jest godna polecenia.U Pani stomatolog leczą się inni członkowie mojej rodziny Grażyna Ś
Regionalny Szpital Specjalistyczny w Grudziądzu
ulica Sikorskiego 32
Grudziądz
Najlepszy doktor jakiego do tej pory spotkaliśmy. Mamy pełne zaufanie do doktora i leczenia jakie stosuje. Jest zawsze sympatyczny, uprzejmy i każdemu poświęca odpowiednią ilość czasu. A że trudno dostać się na wizytę, to świadczy tylko o tym, jakim dobrym i kompetentnym jest doktorem. Omawia zmiany jakie zaszły od ostatniej wizyty, przeprowadza kompleksowe badania i jest godny polecenia innym pacjentom.
Pani dr.Górnicka jest znakomitym lekarzem , Jestem jej pacjentką od kilkunastu lat a więc moja opinia jest wiarygodną,Pani dr. posiada rozległa wiedzę jest niezwykle kompetentna a ponadto niezwykle miła i serdeczna dla pacjenta.Gorąco ja polecam Jolanta Grabowska
Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
ul. Ludwika Waryńskiego 9
Lekarz profesjonalna w 100 procentach. Z niebywałym wyczuciem tego co robi. Pełna empatii i poświęcenia uwagi pacjentowi.