internista internista internista

lekarz Grzegorz Karczewski

LIM
Domaniewska 41/Wołoska 7

Bardzo konkretny,rzeczowy dużej klasy profesjonalista.Nie szczędzi czas, wyjaśnia. Potrzebowałam porady przed wyjazdem do Afryki, zlecił szczepienia, przepisał leki dostarczył materiały ze wskazówkami jak ustrzec się zakażenia wszystko dokładnie omówił upewniając się że wszystko jest jasne. Godny polecenia.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Grażyna Pejska

Oś. Wojska Polskiego 14/IV/4
57-402 Nowa Ruda

Wspaniała Pani doktor, godna polecenia. Kompetentna , miła, zawsze ma czas dla pacjenta. Przy okazji gorąco pozdrawiam i obiecuję poprawę.
Opinia dodana przez: tadeusz

lekarz Anna Psuja

Internista, Pulmonolog

Poradnia Badań Profilaktycznych w Dębicy
Paderewskiego 2
39-200 Dębica

Bardzo dobry lekarz,poswieca duzo czasu pacjentowi,wszystko wytlumaczy malo teraz spotyka sie takich lekarzy,polecam
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Jerzy Wiatrow

Anestezjolog, Internista

Niedziałkowskiego 4a
Choszczno

Bardzo dobry nefrolog i diabetolog. Szkoda tylko że nie przyjmuje już w szpitalu tylko prywatnie. Od wielu lat leczy moich rodziców. Wykazuje dużo cierpliwości, zrozumiale tłumaczy , a przede wszystkim poświęca tyle czasu i potrzeba. Gorąco polecam .

lekarz Jarosław Pajerski

N ZOZ TK Ratownik Poradnia Lekarza Chorób Wewnętrznych
ulica Krakowska 31
32-700 Bochnia

Dziwie sie,ze nikt jeszcze nie wydal opinii o tym lekarzu.Tak,to lekarz godny polecenia.Super pod kazdym wzgledem.

lekarz Janusz Bogacki

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Poduchowne 1
62-700 Turek

Bardzo dobry lekarz,podchodzący do pacjenta profesjonalnie,jest rzetelny i miły oraz godny zaufania.
Opinia dodana przez: Mariusz

dr n. med. Jerzy Tyszkiewicz

Zespół Przychodni Specjalistycznych PRIMA
ul. Nowogrodzka 84/86, II piętro (winda)

Pan Doktor Jerzy Tyszkiewicz, to najlepszy lekarz którego znamy. Pan Doktor posiada ogromną wiedzą i doświadczenie. Pan Doktor jest kompetentny, opanowany, rzeczowo wszystko wytłumaczy. Bardzo często zapominamy doceniać ludzi, pomimo ich ponadprzeciętnych zdolności, starań i poświęceń. Dlatego też bardzo chcielibyśmy docenić Pana Doktora Jerzego Tyszkiewicza za chęć udzielenia szybkiej pomocy, trafioną diagnozę i finalnie skuteczną pomoc. Dziękujemy Panie Doktorze. Życzymy dalszych sukcesów zawodowych. Warszawa, lipiec 2024 r.
Opinia dodana przez: Kinga i Grzegorz Orzechowscy

lekarz Marek Słomczyński

105 szpital
zary domanskiego 2
66-200 Żary

Serdecznie polecam doktora .Pełny profesjonalizm , kultura i ,, prawdziwy lekarz " dla pacjenta . Empatyczna postawa , tak rzadko spotykana w ostatnim czasie wśród personelu medycznego.
Opinia dodana przez: Karol

lekarz Dorota Kołodziejska

ulica Zachodnia 6
99-100 Łęczyca

Bardzo dobry lekarz kompetencja profesjonalizm życzliwość, dokładne badanie, miły sposób rozmowy z pacjentem
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Janusz Przybył

Główna 53
97-510 Ręczno

Bardzo dobry lekarz, wystawia bardzo prawdziwe choroby i przepisuje skuteczne leki. Polecam bardzo tego lekarza. Bardzo zna się na tym kim jest pacjent i na co choruje. Jeszcze raz bardzo dobry lekarz.

lekarz Sławomir Rychlik

ulica Letnia 3
44-266 Świerklany

Lekarz który może być wzorem jak postępować z pacjentem. Wysoka kultura osobista. Znakomity fachowiec w swojej dziedzinie.
Opinia dodana przez: Bernard

lekarz Olaf Lubas

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej p.w. św. Kamila, prowadzony przez Zakon Posługujących Chorym - OO Kamilianie
ulica Bytomska 22
42-606 Tarnowskie Góry

Lekarz z powolania,bardzo uprzejmy,miły czlowiek,dokladnie wszystko wytlumaczy.zbada pacjenta bardzo szczególowo.
Opinia dodana przez: ania

Julita Dziamska

Oddział Hematologii i Chorób Wewnętrznych - Wielospecjalizacyjny Szpital Miejski

Wspaniały lekarz!!!Godna polecenia.Podchodzi do człowieka z sercem i zna się na swojej pracy :) Oby takich lekarzy było więcej!
Opinia dodana przez: Maleńka

lekarz Artur Chwalba

SPZOZ Zespół Szpitali Miejskich
ulica Stzrelców Bytomskich 11
41-500 Chorzów

Bardzo uprzejmy, kompetentny, posiadający intuicję co do diagnozy. Potrafi w zrozumiały sposób wytłumaczyć postawioną diagnozę, zastosowane leczenie. Gorąco polecam...
Opinia dodana przez: Ignacy

lekarz Andrzej Pyrlik

AWICENNA Sp. z o.o. Zespół Poradni Specjalistycznych
ulica Cyganerii 1
43-100 Tychy

Pan Doktor Andrzej Pyrlik to lekarz z powołania. Zawsze uśmiechnięty, optymistyczny, profesjonalny i perfekcyjny. Rzetelnie i cierpliwe tłumaczy. To indywidualne podejście do problemu i pacjenta sprawia, że pacjent czuje się zaopiekowany a leczenie jest skuteczne. Polecam

lekarz Marek Szpot

ulica Grunwaldzka 20F
34-500 Zakopane

Świetny lekarz. Widać, ze kocha to co robi. W trakcie wizyty wytłumaczył cały przebieg choroby, określił leczenie, oraz idealnie dobrał leki. Serdecznie polecam! :)
Opinia dodana przez: Anonim2

Daniel Przybycień

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Daniel Przybycień
11-200 Bartoszyce

Doktor Przybycień jest specjalista godnym polecenia,uprzejmy,kompetentny.Profesjonajnie, szczegolowo i spokijnie objasnia informacje o chorobie i przebiegu leczenia. Kilka razy bylam z problemem kolatania serca nigdy nie zbagatelizowal sprawy i dal dobre leki. Pan doktor robi tez profesjonalne usg.Kilka lat temu zlokalizowal mi ognisko endometriozy ktorego pani doktor Rożko nie potrafila zobaczyc robiac mi usg. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Małgosia

lek. med. Renata Pejas-Dulewicz

Internista, Pulmonolog

Ind. Praktyka Lekarska oraz Por. Gruźlicy i Ch. Płuc, O. Chorób Wewnętrznych ZOZ Końskie
ul. 16-go Stycznia 1E oraz Gimnazjalna 41B
26-200 Końskie

Dr Renata Pejas-Dulewicz to lekarz z powołania. Pełen profesjonalizm i ogromna wiedzą. W sposób bardzo przystępny wyjaśnia przyczyny choroby oraz sposoby jej leczenia. To lekarz pełen empatii. Do pacjenta ma stosunek bardzo serdeczny.

lekarz Joanna Nalewajka-Kołodziejczak

Kolista 33/47

Cały perdone Dąbrowskiego centrum onkologii jest uśmiechnięty i pomocny a Pani doktor nad wyraz empatyczns
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Jerzy Bartnik

Korsaka 13
66-400 Gorzów Wielkopolski

Ogromnie dziękuję. Rozmowa przed podjęciem ważnej decyzji, rozmowa " meska" spowodowała, że dziś mogę żyć. Doktor Jerzy widząc mój stan zmotywował mnie, mówiąc o ryzyku i zyskach po zabiegu . Dziękuję ( stare lata)