lekarz Grzegorz Kacprzak

Ostrowskiego 3

Dr.Grzegorz Kacprzak to wspaniały serdeczny lekarz. Dzięki doktorowi pomyślnie przeszłam operacje guza śródpiersia i dostałam szansę na dalsze życie. Polecam każdemu takiego lekarza. Dziękuje za wszystko Panie doktorze. Ola Kuriata. Kietrz.
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Anna Kloc-Młodzińska

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Kołłątaja 3/1
26-200 Końskie

Jestem bardzo zadowolona z rzetelnej konsultacji u pani Młodzińskiej. Poleciła mi ją znajoma i uważam, że warto było jechać kawał drogi, aby obejrzała moje dziecko. Syn ma podejrzenie autyzmu. Dzięki szerokiej wiedzy pani Anny zostałam uświadomiona z czego mogą wynikać jego "trudne zachowania". Oczywiście nadal jesteśmy w trakcie niekończących się diagnoz, ale miałam przyjemność zobaczyć lekarza z pasją, lubiącego pracę z dziećmi. Wizyta odbyła się w miłej atmosferze, pani doktor …

dr hab. n. med. Maciej Biczysko

Gwiaździsta 37 A

Pan doktor to człowiek profesjonalista, pełen poświęcenia, cierpliwy. Trafnie zdiagnozował przyczynę mojego bólu brzucha i skutecznie zaopiekował się tym pod względem medycznym. Bardzo polecam tego profesjonalnego !!!
Opinia dodana przez: Anita

lekarz Barbara Jastrzębska

Majkowska 13a lok. 21
62-800 Kalisz

Jestem po wizycie u Pani doktor bardzo przemila ma super podejście do dzieci wszystko dokładnie wytłumaczy jestem naprawdę bardzo zadowolona że trafiłam do Pani doktor

lekarz Janusz Szewczuk

pl. Stary Rynek 7 lok. 28
76-200 Słupsk

Najlepszy!!!:) Polecam!! Nie ma takiego drugiego. Dokladny, nie zbywa pacjenta i nie jest zachlanny. Wsrod lekarzy slupskich to rara avis
Opinia dodana przez: Demelza

lekarz Jacek Gronka

ul. Szczecińska 61
41-814 Zabrze

Serdecznie polecam, jestem po usunięciu znamienia. Pan doktor to sympatyczna, kompetentna osoba z poczuciem humoru, a przede wszystkim dobrze i dokładnie wykonująca swoją pracę, piękne szycie, dokładność i dobre podejście do pacjenta. Polecam , Natalia
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Wojciech Wernecki

Anestezjolog, Neurolog

ul. Armii Krajowej 37
76-200 Słupsk

Bardzo dobry lekarz, uprzejmy, sympatyczny, kompetentny polecam serdecznie naprawdę godny polecenia

lekarz Andrzej Nowik

Gorczycowa 1 A/7
81-591 Gdynia

Kompetentny, solidny, uważny, życzliwy, taktowny, kulturalny i bardzo sympatyczny lekarz. Poważnie i z uwagą traktuje pacjenta, któremu daje poczucie bezpieczeństwa, co jest bardzo ważne w chorobie. Cieszę się, że spotkałam go na swojej drodze.
Opinia dodana przez: Zdzisława W.

lekarz Arkadiusz Woźniak

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Centrum Zdrowia MEDYCYNA Sp. z o.o.
ulica Mickiewicza 39
15-482 Białystok

Wybitny Lekarz i Człowiek! Pacjent, który trafia do Pana Doktora jest szczęściarzem. Ogromna empatia, kompetencja i szacunek dla chorego.

Stanisław Hendryk

Neurochirurg, Chirurg ogólny

Lekarz konkretny, rzeczowy. Od razu przystąpił do badania.Bez zbędnego owijania w bawełnę wyjaśnił o co chodzi. Widać, że zna się na rzeczy. Recepta, ćwiczenia do domu.SUPER LEKARZ-NAPRAWDĘ GODNY POLECENIA
Opinia dodana przez: Kazimierz

lekarz Agata Bigewska

Anestezjolog

Klinika Chirurgii Endowaskularnej NZOZ „EuroMedic”
Rolna 18

Najlepsza Pani doktor! Pełen profesjonalizm, świetne podejście do pacjenta, miła przyjazna atmosfera. Pani doktor uśmiechnięta szczegółowo wyjaśniła jak będzie przebiegało znieczulenie oraz zebrała wywiad medyczny. W trakcie operacji tłumaczyła co robi. Dzięki Pani Doktor stres przedoperacyjny i trakcie operacji był minimalny. Dziękuję i bardzo polecam ❤️
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Piotr Szybiński

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

ulica Rezedowa 2/19

Lekarz do którego mam duże zaufanie,bardzo dokładnie bada, zawsze wszystkie moje wątpliwości dogłębnie wytłumaczy bardzo dba o swoich pacjętów .Poświęca dużo czasu pacjentom jest bardzo uprzejmy.Jako pacjent z chorobą nowotworową czuję się bezpiecznie jest kompetentny Szczerze polecam
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Radzisław Trzciński

Jagienki 5/7/15

Pan Doktor Radzisław Trzciński Jest Lekarzem Godnym Polecenia. Czuje wewnętrznie ,Że Szlachetny Pan Doktor to Bardzo Dobry Człowiek,który pomaga ludziom bezinteresownie. Z opinii innych pacjentów wiem,że Szlachetny Pan Doktor kompleksowo podchodzi do każdego przypadku Pan Doktor Jest Uprzejmy i z Troską traktuje każdego człowieka potrzebującego pomocy. Ja osobiście nie miałam Zaszczytu Poznać Pana Doktora ,ale jeżeli Człowiek Lekarz Specjalista ma tak długi staż pracy to Musi Być Wyjątkowym Człowiekiem Lekarzem …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Sebastian Nowak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne Beluga-Med
ulica Obopólna 4A

Godny polecenia ortopeda .Specjalista w tym co robi,przy ty jest kompetentny i właściwie tłumacz w czym tkwi problem.Pomimo wojskowego podejścia ,ma świetny kontakt z pacjentem wzbudza zaufanie. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w tak odpowiedzialnej i ciężkiej pracy. WDZIĘCZNA PACJENTKA

lekarz Marek Krupa

ulica Bednarska 2/44
24-200 Bełżyce

Lekarz godny polecenia , najlepszy na jakiego mogłam trafić,kompetentny,miły,odpowie pacjentowi na każde nawet najgorsze pytanie,człowiek o wielkim sercu i empatii. Gorąco polecam wszystkim serce na dłoni
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Piotr Myrcha

Krasińskiego 16 lok. 50

Lekarz rzeczowy, udziela wyczerpujących informacji o przebiegu leczenia i zaleceniach. Kompleksowe podejście do pacjenta. Polecam
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Maciej Wideł

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Instytut Onkologii
Wybrzeża Armii Krajowej15
44-401 Gliwice

Bardzo dobry lekarz. Zasługuje na zaufanie. Fachowo zdiagnozowana choroba, perfekcyjnie przeprowadzona operacja. Bardzo dobry kontakt i podejście do pacjenta oraz zainteresowanie zarówno przed operacją jak i po zabiegu. To niezmiernie ważne, ponieważ pacjenci onkologiczni to wyjątkowa grupa osób, która wymaga szczególnego podejścia. Takie ma doktor Maciej Wideł. Polecam Go zdecydowanie.
Opinia dodana przez: Katarzyna Stanienda-Pilecki

lekarz Jakub Turek

ul. gen. Romualda Traugutta 132/36

Do pana doktora przyjechałem z Poznania w celu wykonania przetoki. Przyłączam się do wielu pozytywnych opinii, które słyszałem na jego temat. Pan doktor jest nie tylko bardzo dobrym specjalistą ale też okazał dużo zrozumienia dla mojej sytuacji. Podczas zabiegu czułem się bezpiecznie i spokojnie. Polecam pana doktora.
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Rafał Grabus

Zespół ZOZ w Czarnkowie
ulica Kościuszki 96
64-700 Czarnków

Świetny chirurg, profesjonalizm w każdym calu POLECAM 😀 Nic dodać nic ująć! Poraz kolejny jestem bardzo zadowolona
Opinia dodana przez: Emilia

lekarz Zbigniew Kmieć

Indywidualna Praktyka Lekarska Zbigniew Bociąga
Wolności 1A
63-500 Ostrzeszów

Wspaniały lekarz, wysokiej klasy specjalista. Potrafi słuchać pacjentów , stawia trafną diagnozę, i potrafi skutecznie przeciwdziałać chorobie. Z racji doświadczenia jest bardzo skuteczny w znajdowaniu antidotum na schorzenia.
Opinia dodana przez: Jerzy