Najlepszy lekarz w łowiczu, bardzo dokładny, nigdzie się nie spieszy, wszystko wyjaśni i odpowie na pytania. Dodatkowo Pan Zdzisław jest bardzo sympatyczną osobą, co wpływa na pozytywną atmosferę w jego gabinecie. Nigdy nie miałam żadnych powikłań z zębami po wizycie u niego, robi raz, a dobrze. Niektórzy mówią że długi czas w gabinecie to wada, jednak uważam, że taka dokładność i dobre wykonanie jest tego warte i widać ogromne zaangażowanie lekarza. Bardzo serdecznie polecam. (Jestem pacjentką od 3 lat)