lekarz Andrzej Gładkowski

Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
58-506 Jelenia Góra

Pan doktor jest bardzo dobrym internistą uczęszczam na wizyty od paru lat i nigdy się nie zawiodłam , wypisuje odpowiednie leki ,kieruje na potrzebne badania , co do uprzejmości też nie mam zastrzeżeń świetnie się z panem doktorem dogaduję,nigdy nie był dla mnie nie uprzejmy , każdego człowieka trzeba poznać i wiedzieć jak się na wizycie zachować jak najbardziej polecam.

lekarz Artur Łukomski

Dermatolog

K.Jamróz
28-100 Busko-Zdrój

Pan Doktor Łukomski trzyma poziom wśród Buskich dermatologów. Kompetencja, rzeczowość, trafna diagnoza, plus nowoczesne metody leczenia. Od wielu lat nr 1 wśród dermatologów nie tylko w Busku ale i w Świętokrzyskim.
Opinia dodana przez: Kuba

lekarz Paweł Surowski

CENTRUM MEDYCZNE OSTROBRAMSKA
UL. FIELDORFA 40, WARSZAWA, WEJŚCIE OD UL. PERKUNA

Polecam dr. Pawła Surowskiego, robił mi UGS piersi. Wizyta dla mnie stresująca, ale nie podbijał nerwów, rzeczowo tłumaczył, wszystko sprawdzał i porówywał z poprzednimi wynikami. Byłam w przychodni na Miłej. Doktor na szóstkę, czy inaczej 10/10. Polecam!

lekarz Lech Oppeln-Bronikowski

LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B

Bardzo kompetentny Pan Doktor. Z ogromną cierpliwością wytłumaczy (zrozumiałym dla pacjenta językiem) przebieg samego zabiegu a także etapy dalszego leczenia. Empatyczna osoba, doskonale wyczuwa obawy pacjenta i potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości. Zaufałam Panu Doktorowi w przypadku usuwania znamiona w pobliżu miejsc intymnych i była to bardzo dobra decyzja. Rany po zabiegu pięknie wracają do zdrowia, a blizna goi się prawidłowo i estetycznie.

lek. med. Anna Wolfram-Tatarkiewicz

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Górze Kalwarii
por. Jana Białka 4
05-530 Góra Kalwaria

Bardzo polecam Panią Doktor. Chodzę do niej od wielu lat - najpierw do gabinetu na Białka w GK, a teraz do placówki w Baniosze. Zawsze czułem się zaopiekowany i traktowany z pełnym profesjonalizmem. Pani Doktor dokładnie diagnozuje, kieruje na niezbędne badania profilaktyczne i dba o to, aby wszystko było wykonane na czas.
Opinia dodana przez: Karol

lekarz Krzysztof Szalecki

Zakład Rehabilitacji Leczniczej BIOMED
Bukowińska 12 a lok. 4

Po vertebroplastyce L1 Pan dr Krzysztof Szalecki to wspanialy neurochirurg niezwykle kompetentny,profesjonalny ,pełen empatii o rewelacyjnym podejśćiu do pacjenta. Przed zabiegiem przeprowadzil dokładny wywiad,wytłumaczyl na czym będzie polegał zabieg i co zmieni.W czasie zabiegu wyjaśniał każdy ruch i informowal co będę odczuwać,dzięki temu czułam się super bezpiecznie.Po zabiegu kilkakrotnie przychodził i sprawdzał czy wszystko jest w porządku.To prawdziwy lekarz z powołania.Czuje się swietnie i bardzo dziękuję
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Jolanta Świątecka

Prywatny Gabinet Ginekologiczno - Położniczy
Podleśna 17/37
15-227 Białystok

Najlepszy ginekolog u jakiego byłam i nie wyobrażam już sobie pójść do innego lekarza. Z ogromnym doświadczeniem i empatią, Pani Doktor zawsze bardzo dokładnie o wszystko dopytuje, nie ocenia i poświęca czas na to żeby wszystko ze szczegółami wytłumaczyć, w żadnym gabinecie nie czułam się tak zaopiekowana.

lekarz Anna Moryto

Falck Medycyna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Obozowa 20

Dzień dobry Pani Doktor czy mogłabym prosić o odblokowanie mnie na Znanym lekarzu? Pozdrawiam serdecznie
Opinia dodana przez: Małgorzata Żaczek

lek. dent. Piotr Najder

ul. Juliusza Słowackiego 71/3

Super Stomatolog-polecam Pana Doktora wszystkim moim znajomym i rodzinie,bo wiem ,że mogę ręczyć za Pana Doktora Jedyny stomatolog,któremu ufam ,bo jest profesjonalista w swojej dziedzinie i do końca ratuje zeby-zwlaszcza moje,które są fatalne .Boję się strasznie dentysty i każda wizyta była dla mnie przerażeniem dopóki nie zaczęłam chodzić do Pana Doktora Najder .Tu czuje się zaopiekowana i wiem,że wyjdę zadowolona.

lekarz Katarzyna Kózka

ul. Perłowa 19/1
43-300 Bielsko-Biała

Pani doktor , to cudowny konkretny lekarz, wielka wiedza i dociekliwość - polecam Pacjent i jego dobro jest w centrum zainteresowania - empatia i wysoka kultura !
Opinia dodana przez: Beata

lek. med. Małgorzata Jabłońska

Gabinet Małgorzata Jabłońska
Bursztynowa 3 , lokal U2
Lublin

Bardzo dobry specjalista ,z dużą wiedzą Profesjonalne podejście do pacjenta,cierpliwość i zrozumienie,Bardzo dobrze tłumaczy i poświęca dużo czasu dla pacjenta. polecam.....
Opinia dodana przez: AGNIESZKA

lekarz Marcin Baliński

Mickiewicza Adama 8
25-352 Kielce

Pierwszy zastrzyk bardzo mi pomógł.Mija drugi miesiąc . a ja się nie smaruję i nie biorę środków przeciwbólowych.Lekarz jest w porządku. Wyjaśnia co robi i dlaczego. Jest uprzejmy i troskliwy. Polecam.
Opinia dodana przez: Janusz
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog
                                       mgr Anna Doliwa

mgr Anna Doliwa

Psycholog

Emotif
Cetysówny 1

Bardzo polecam panią Annę, ciepła i kompetentna osoba. Otrzymałam wsparcie i dużo konkretnych informaji. Dziękuję

lekarz Piotr Rygiel

Jagiellońska 9/6
37-700 Przemyśl

Jestem po operacji kolana. Uważam że doktor Grygiel bardzo profesjonalnie podjął się tej operacji. Mogę polecić lekarza każdemu😊

lekarz Jarosław Bal

Kamienna 107

Wspaniały lekarz, mega empatyczny, z dużą wiedzą. Nie liczy czasu w gabinecie, badanie jest bardzo szczegółowe i nie wychodzi się bez odpowiedzi na zadane pytania. Posiada certyfikat fmf, jest bardzo dokładny w usg.

lekarz Joanna Elias

Kamienna 107

Od ponad 6 lat jestem pacjenką Pani doktor Elias i zawsze byłam zadowolona z opieki. Niezwykle kompetentna, konkretna i rzeczowa doktor. Polecam
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Monika Horanin

Akademicki Szpital Kliniczny Akademickie Centrum Opieki Stacjonarnej
ulica Borowska 213

Bardzo dobry lekarz z sercem na dloni . Bardzo miła sympatyczna wysłucha . A najważniejsze pomoże. Jest bd dobrym neurochirurgiem nie m9glam lepiej trafić. Zajmuje się pacjentem od początku do końca. Jest lekarzem z powołania wykonała ciężka operacje kregoslupa szyjnego gdzie byłam u innych lekarzy odsyłana. Bardzo mi pomogła.

lek. dent. Jacek Rybka

Prywatna Przychodnia Lekarsko-Stomatologiczna JAWI-MED-MACURA Spółka Jawna
ulica Pokoju 8A
41-709 Ruda Śląska

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Dr Rybka to super lekarz, bardzo kompetentny i uprzejmy. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Andrzej Świątkowski

PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
41-800 Zabrze

Wielkie podziękowania dla lekarza który 6.01 uratował moje życie, przed zabiegiem pełna informacja co o jak jeszcze raz bardzo dziękuję ☺️

lekarz Małgorzata Ziółkowska

Diabetolog, Internista

Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Koszalin
Tytusa Chałubińskiego 7
75-851 Koszalin

Jestem dzisiaj po wizycie u diabetologa Pani dr Małgorzaty Ziółkowskiej. Wielki szacunek za poświęcony czas, rzeczowe i proste wytłumaczenie choroby i sposobu leczenia. Podkreślić muszę również kompleksowość podejścia, uprzejmość. Z satysfakcją mogę napisać, że to lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Stanisław