lekarz Witold Kaczorowski

Chirurg ogólny, Lekarz rodzinny

Mokra 10
95-071 Rąbień

Wspaniały człowiek bardzo empatyczny .Holistyczne podejście do pacjenta. Ogromną wiedzą i doświadczenie. Polecam
Opinia dodana przez: Iza b

lekarz Krzysztof Kurczych

SZPITAL KIELECKI ŚW. ALEKSANDRA SP. Z O.O.
ul. Generała Tadeusza Kościuszki 25
25-316 Kielce

Po pierwsze człowiek o wysokiej kulturze osobistej, po drugie lekarz- życzliwy,ciepły, cierpliwy. Profesjonalista o olbrzymiej wiedzy i umiejętnościach, niezwykle skromny o wyjątkowym podejściu do pacjenta. W maju br. Pan doktor operował guz łagodny mojej piersi w ŚCO. Chętnie odpowiadał na moje pytania, wyjaśniał wątpliwości czym wzbudził moje zaufanie. Potrafi z chorym rozmawiać merytorycznie dając poczucie bezpieczeństwa. Wspaniała opieka jeszcze długo po zabiegu. Lekarz z powołania. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Magdalena Orwaldi

Internista, Pulmonolog

centrum medyczne hcp sp.z o.o.
ul.28 Czerwca1956 nr.194

Bardzo dobry specjalista. Pani doktor bywa czasami "ostra" ale nigdy chamska czy nieuprzejma. Jeśli pacjent słucha co mówi pani dr, zadaje rzeczowe pytania i nie wymądrza się bo sam zdiagnozował się na dr google to można pytać o wszystko. Pani dr doradzała mi lepiej niż rodzinny dla którego byłam tylko numerkiem. Do niej zawsze jest kolejka i przyjmuje pacjentów po godzinach, bo wizyta nie trwa 5 minut jak wyznacza NFZ …
Opinia dodana przez: małgorzata

lekarz Anna Jastrzębska

Internista, Onkolog

Centrum Medyczno - Diagnostyczne Sp. z o.o.
Księdza Jana Niedziałka 14
Siedlce

Pani Doktor jest bardzo miła i oddana pacjentom . Ze spokojem i cierpliwie odpowiada na pytania i tłumaczy. Polecam Panią Doktor
Opinia dodana przez: Dorota

Radosław Turski

Gabinet lekarski
42-207 Częstochowa

Najlepszy stomatolog na świecie wizyty w gabinecie to czysta przyjemność profesjonalne podejście do pacjenta
Opinia dodana przez: Konrad socha

lekarz Grzegorz Odonicz-Czarnecki

" ZIEMO-VITA"Ośrodek Medyczny Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Ziemowita 1-9

PAN Doktor to przemiły człowiek zawsze ma czas dla pacjentów. To najlepszy lekarz jakiego spotkałam. Jestwzorem do naśladowania polecam

lekarz Piotr Szremski

Kilińskiego 4
44-337 Jastrzębie-Zdrój

Miałem przyjemność korzystać z opieki medycznej dr. Piotra Szremskiego i jestem pod ogromnym wrażeniem jego profesjonalizmu oraz ludzkiego podejścia do pacjenta. Dr. Szremski to wspaniały człowiek i wybitny lekarz, który łączy w sobie nie tylko znakomitą wiedzę medyczną, ale także empatię i troskę o zdrowie swoich pacjentów. dr. Piotr Szremski to ortopeda, którego mogę z pełnym przekonaniem polecić każdemu, kto potrzebuje fachowej i serdecznej opieki medycznej. Jego połączenie wiedzy, empatii …
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Olgierd Pietkiewicz

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Wspaniały lekarz, z powołania. Ma świetny kontakt z dziećmi. Tłumaczy w sposób zrozumiały i jest świetnym specjalistą.

Leszek Rumianowski

Onkolog

Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
62-023 Żerniki

Nie spotałem dotychczas takiego Lekarza .Zawsze ma czas dla pacjenta, cierpliwy, spokojny i co rzadko spotykane odbiera telefony i oddzwania.Naprawdę czuję się zaopiekowały pod każdym względem. Wspaniały Lekarz!!!Andrzej
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Grzegorz Jarosiński

Ziołowa 43A/704

Byłem pod opieką Pana doktora tylko trzy dni,ale to wystarczyło mi,aby poznać wspaniałego człowieka.Mily,sympatyczny,oddany dla pacjenta,ogromną wiedzą kompetencję pozwalają Mu rozwiązać każdy problem.Mam 76lat,wiele w życiu przeszłam,ale tak wspaniałego lekarza spotkałem po raz pierwszy.Przy okazji, dziękuję za leczenie i opiekę,całemu zespołowi oddziału kardiologii.
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Tomasz Bazański

ulica Słoneczna 32
33-100 Tarnów

Doktor Tomasz to nasz ulubieniec. Cała rodzina się leczy u niego. Mój teść Andrzej z żoną Magdaleną. Z tego co mi opowiadali, to badanie jest perfekcyjne, bez problemu, nic nie dolega. Żona Andrzeja nie krzyczy i nie gryzie. To wielki sukces. Ja też jestem zachwycony, czekałem pod drzwiami i podsłuchiwałem, co doktor robi, okazało się, że przenikliwie bada, póżniej mnie poprosił i powiedział, że jak chce, to dostanę skierowanie razem …
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Wiesław Droździkowski

Gastroenterolog, Internista

Przychodnia Specjalistyczna Lekarzy i Stomatologów
Żeromskiego 50
26-600 Radom

Polecam wszystkim. To bardzo dobry, miły, życzliwy i kompetentny lekarz. Żeby wszyscy tacy byli jak ten Pan:)
Czasami niemiła ale to raczej z mojej winy gdyż zawsze próbowałem wejść na "zbity ryj" bez umówienia :P Wyleczyła mój trądzik Izotekiem. Inni to mnie faszerowali maściami i lekami które kosztowały majątek przez te parę lat. Poszedłem do tej Pani, przepisała Izotek i po 4 miesiącach ślad nie został. Skończyłem kurację z miesiąc temu i na razie nic nie porwaca :)
Opinia dodana przez: Adrian

dr n. med. Wojciech Zajęcki

Patomorfolog

NZOZ Centrum Medyczne LiMED
Tylna 12
42-600 Tarnowskie Góry

Anioł, nie lekarz... Po prostu! Nigdy nie spotkałam się z takim podejściem do pacjenta. Cierpliwy, profesjonalny, pomocny. Wszystko wytłumaczył i uspokoił. Przy biopsji delikatny. Dziękuję za wszystko Panie Doktorze
Opinia dodana przez: Ramona

lekarz Radosław Bahłaj

Siedlemińska 4
63-200 Jarocin

Wysoka kultura osobista jak i wiedza. Z każdej wizyty jestem zadowolony bo wiem że można doktorowi ufać
Opinia dodana przez: Zygmunt

lekarz Jan Chmielewski

Laryngolog

Warszawska 1 lok.20
06-500 Mława

Bardzo dobry specjalista. Poświęcił mi bardzo dużo uwagi i co najważniejsze prawidłowo zdiagnozował. Polecam wszystkim.

lek. med. Jerzy Maliński

Gabinet Neurologiczny lek.specjalista Jerzy Maliński
Wiśniowa 8
62-510 Konin

Wspaniały lekarz i cudowny człowiek. Ogromna wiedza i doświadczenie. Doktor przeprowadza bardzo dokładny wywiad z pacjentem, interesuje się wszystkimi schorzeniami. Znajdzie sposób na wypadające włosy, swędzącą skórę czy złe samopoczucie. Gorąco polecam, jestem pacjentką Doktora około 20 lat i bezgranicznie ufam Doktorowi.

Piotr Jarecki

Chirurg ogólny, Urolog

dr. Zamenhofa 2
81-869 Sopot

jestem bardzo nieufny w stosunku do lekarzy,jednak po 1ej wizycie bardzo przypadl mi do gustu.wszystko jeszcze przedemna ,lecz pierwsze spotkanie z dr.Jareckim pozwolilo mi utwierdzic sie w przekonaniu,ze chyba bedzie to ten lekarz,ktorego od dawna szukalem.w pelni popieram wszystkie pozytywne opinie ,zas gdyby ktos ocenil w sposob negatywny tego lekarza to nigdy nie dal bym temu wiary .zaznaczam ,ze jest to moja opinia po 1 ej wizycie i nie wierze,ze …

dr n. med. Marta Hasse-Cieślińska

Dermatolog

Gabinet Lekarski
Wypoczynkowa 28

Polecam bardzo,leczę dzieci u pani doktor od sierpnia ubiegłego roku i jestem bardzo zadowolona.

dr n. med. Renata Talar-Wojnarowska

Gastrolog

BARLICKI
kopcińskiego 22

Zdecydowanie polecam Panią Profesor, dzięki niej córka może cieszyć się życiem wcześniej miała tylko listę zakazów czego nie może jeść i robić. Jedyny minus to że w szpitalu w którym pracuje są bardzo długie terminy na kolonoskopię w znieczuleniu i trzeba zrobić badanie w innej placówce