lekarz Arkadiusz Cichocki

Osiedle Jana III Sobieskiego 29/1

Z całego serca polecam dr Arkadiusza Cichockiego jako wyjątkowego pediatrę z ogromnym doświadczeniem i niesamowitym podejściem do dzieci. To lekarz z powołania – cierpliwy, życzliwy, zaangażowany i zawsze dokładny. Jego ponad 30-letnie doświadczenie naprawdę widać przy każdej wizycie. Potrafi nie tylko trafnie postawić diagnozę, ale też wszystko spokojnie i rzeczowo wyjaśnić rodzicom. Dziecko czuje się przy nim bezpiecznie, a ja mam pełne zaufanie do jego wiedzy i decyzji. To skarb, …
Opinia dodana przez: Tadeusz
Wyrazy podziwu dla najwyższych kompetencji Pani Dr. Doroty Stołtny za pełną poświęcenia opiekę nad pacjentką Edytą Wawrzyniak w Szp. nr 1 Oddz. wewn sala nr 12 ( Luty 2020 r. ) / Opiekun
Opinia dodana przez: Edyta Wawrzyniak

lek. dent. Jakub Kosyl

"Ośrodek Zdrowia Rodzina" Sp. z o.o w Iławie
ulica Wiejska 3A
14-200 Iława

Fantastyczny lekarz.Dokładnie i precyzyjnie objaśnił jak będzie wyglądało leczenie. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Polecam:-)
Opinia dodana przez: Z.L

lek. dent. Aras Younes

Kosmonautów 10
62-510 Konin

Cudowny lekarz, rwanie 7 i 8 nigdy nie było tak przyjemne,mówię serio.Super podejście do pacjenta,następna wizyta już umówiona.Dziekuje doktorze z całego serca.
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Szymon Kocańda

Kardiochirurg

Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42

Nie byłam osobiście pacjentka dr Kocańdy, ale w 2015, doktor uratował moja mamę i mimo, że nie ma jej już z nami (z przyczyn innych niż kardiologiczne) to jestem wdzięczna za czas który został nam podarowany przez doktora. Kieruje podziękowania i ciepłe myśli za to co doktor zrobił dla naszej rodziny.
Opinia dodana przez: Krystyna

lek. dent. Michał Kuleszyński

Gałczyńskiego 9
46-200 Kluczbork

Michał jest specjalistą najwyższej półki, sumienny i ambitny. W jego działaniu nie ma przypadku- bardzo dobra organizacja pracy i reagowanie na pojawiające się trudności. Tym którym poleciłem - nie żałują
Opinia dodana przez: Andrzej
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Psychoterapeuta
                                       dr Adam Pytliński

dr Adam Pytliński

Psychoterapeuta

Pracownia Psychoterapii
Staszica 2/11

Dzień dobry. Przyznać muszę, że przed pierwszą wizytą występował u mnie lęk. Trochę jak przed wizytą u dentysty :) Dzisiaj mogę z całą stanowczością polecić Pana doktora Adama Pytlińskiego jako kompetentnego, miłego i pełnego klasy terapeuty. Pomógł mi i za to bardzo mu dziękuję z całego serca. W sumie dziękują mu też pośrednio moi najbliżsi. J.K.
Opinia dodana przez: Jarosław

lekarz Jakub Rogowski

Gabinet Okulistyczny FOCUS
Ogrodowa 19 lok. 5
Białystok

Jeżeli szukasz doktora ze specjalnością urologia , to nie szukaj dalej.Ten adres zapewni doskonałą opiekę , komplet wyjaśnień , słowa pokrzepienia i profesjonalny kontakt .Dr Jakub Rogowski zdecydowanie godny polecenia.

lekarz Nina Piwońska

Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Szpitalna 45
62-500 Konin

Długo szukałam lekarza dla mojej 17 letniej córki. Zależało mi na tym by w młodym wieku jej pierwsza wizyta była przyjemnością mimo stresu spowodowanego tak intymnym kontaktem z lekarzem. Pani doktor to był strzał w 10. już od samego początku uśmiechnięta . Z delikatnością i wyrozumiałością podeszła do młodej kobiety. Moja córka jest zachwycona i ja również...chyba zmienię swojego lekarza

lekarz Rafał Hart

ulica Wasowskiego 3/42
42-200 Częstochowa

Lepiej nie chorować, ale jak już coś się przydarzy to życzę wszytkim aby trafić do doktora Rafała. Tak uprzejmego i rzeczowego lekarza nigdy w życiu nie spotkałem. Cierpliwie tłumaczy genezę choroby, omawia plan leczenia. Po rozmowie wiesz, że jesteś w dobrych rękach. Pozdrawiam serdecznie Pana Doktora i życzę wielu sukcesów.
Opinia dodana przez: Rafał

lek. dent. Marcin Dygdała

ul. Ślężna

Mialam przyjemność skorzystania z uslug doktora. Okazal sie byc niezwykle cierpliwy,profesjonalny,dokladny,solidny i bardzo mily. Polecilam Go rodzinie, znajomym i polecam rowniez tym wszystkim,ktorym zależy na ładnym usmiechu ,fachowej poradzie zarowno pod względem utrzymania higieny jamy ustnej jak i estetyki .
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Beata Kasprzak

Neurolog, Lekarz med. paliatywnej

Ars Medical Sp. z o.o.
al. Wojska Polskiego 43
64-920 Piła

Wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Wszystko zostało mi przez Panią doktor wytłumaczone, wyszłam z poczuciem zaopiekowania. Polecam.

lekarz Ewa Jagiełło-Skoczylas

Pro-Optyk
3 Maja 2
88-100 Inowrocław

Pani doktór godna polecenia innym jest bardzo dokładna w leczeniu i bardzo cierpliwa ,takich lekarzy więcej z wielkim sercem polecam

lekarz Jolanta Modzelan-Przybyło

Przychodnia Lekarska DIAMED
ALBERTA SCHWEITZERA 7

Polecam panią doktor, zawsze jest życzliwa i spokojna w podejściu do pacjenta. Dokładnie tłumaczy wszystko, co robi, i odpowiada na pytania bez pośpiechu. Widać duże zaangażowanie i doświadczenie. Człowiek czuje się zaopiekowany i potraktowany poważnie. Zdecydowanie lekarz godny zaufania.
Opinia dodana przez: Barbara
Jestem pod opieką Pani Doktor od pierwszej ciąży, czyli od 2006 roku. Pani Doktor jest bardzo dokładna i jeśli coś ją zaniepokoi, monitoruje aż będzie miała jasność. I mam tutaj na myśli akurat polipy, które Pani Doktor bardzo szybko zauważyła, potem obserwowała, żeby następnie skierować na zabieg. Szczerze polecam:)

lekarz Bogumiła Turos-Dejnowicz

Niepubliczny Laryngologiczny ZOZ s.c.
Drzymały 11
66-400 Gorzów Wielkopolski

Pani Bogumiła jest kompetentna polecam prowadziła mi ciąże jestem bardzo zadowolona o kosztach nie powiem to zalezy jakie choroby czlowiek ma i co robi jakie badania i to chyba normalne ze jak prywatnie to trzeba zaplacic ale warto Polecam!!! a tak jak ja placilam to Cytologia badanie oraz usg 150zl to nie jest tak duzo

lekarz Andrzej Grelecki

Gabinet Lekarski Kardiologiczny Andrzej Grelecki
Karola Szymanowskiego 2
22-100 Chełm

bardzo fachowo podchodzi do sprawy pacjentów, wszystko świetnie tłumaczy, jest bardzo komunikatywny i przede wszystkim świetnie leczy

lekarz Beata Poprawa

Gruzełki 3
42-600 Tarnowskie Góry

Pani doktor Poprawa jest świetnym kardiologiem wyjaśnia na czym polega leczenie dobiera dobrze leki żeby było Polecam serdecznie Panią doktor Poprawe
Opinia dodana przez: jessica

Lech Czaplicki

Kardiolog

Kosynierów Gdyńskich 3
87-120 Grudziądz

Leczę się u Pana Czaplickiego prawie 20 lat i nie zamieniłbym go na innego.Bardzo polecam.Pan doktor przyjmuje również w Poliklinice w Grudziądzu.

lekarz Teresa Płońska-Stangierska

Laryngolog

gen. Berlinga 2
05-480 Karczew

Pani doktor życzliwie podchodzi do pacjenta, cierpliwie tłumaczy, nie przesadza z antybiotykami. Wielokrotnie korzystaliśmy jako rodzina z usług dr Stangierskiej i zawsze byliśmy zadowoleni. Polecam wizytę w nowym gabinecie Pani doktor.
Opinia dodana przez: Robert