dr n. med. Marcin Osęka

Chirurg naczyniowy

Pana Doktora wyróżnia wysoki poziom kultury osobistej, życzliwość i profesjonalizm. W najtrudniejszych sytuacjach potrafi być przy pacjencie, dba o udzielenie wsparcia i dobre samopoczucie nie stroniąc od sięgania po dobry humor. Polecam!
Opinia dodana przez: Magdalena Pułtorak
{'id': 18714, 'name': 'Koszalin'} Stomatolog
                                       lek. stom. Elżbieta Burcza

lek. stom. Elżbieta Burcza

Gabinet Stomatologiczny Elżbieta Burcza
Rynek Staromiejski 11 lok. 1
75-452 Koszalin

Jak dla mnie najlepsza, konkretna, co trzeba wytłumaczy, no i nie jest drogo, ceny bardzo niskie. Polecam
Opinia dodana przez: luki

lekarz Piotr Ptaszyński

Szpital Specjalistyczny w Pile im. Stanisława Staszica
ul. Ludwika Rydygiera 1
64-920 Piła

Jest to godny polecania lekarz. Profesjonalne podejście przy każdej wizycie w gabinecie, a także podczas pobytu w szpitalu. Jestem zadowolona z wyboru tego lekarza. Ogromna szkoda, że już Pan Doktor w Złotowie nie przyjmuje tylko w Pile.

Przemysław Stężała

Gabinet lekarski
85-094 Bydgoszcz

Bardzo dobre podejście lekarza do pacjenta. Zawsze ma czas dla pacjenta. Pełny profesjonalizm od wstępnego badania po zabieg operacyjny. LEKARZ Z POWOŁANIA !

lekarz Anna Jungiewicz-Deja

159
33-336 Łabowa

Bardzo gorąco polecam!Pani doktor poświęca bardzo dużo czasu pacjentowi,jest bardzo kompetentna.Jest bardzo otwarta i w przystępny i zrozumiały sposób tłumaczy

lekarz Dariusz Danis

Centrum Rehabilitacji im.prof. M.Weissa "STOCER" Samodzielny Publiczny Zaklad Opieki Zdrowotnej
Konstancin-Jeziorna

Dr Danis jest świetnym operatorem. Ma tzw. lekką rękę i talent. Byłam u niego operowana dwukrotnie . Darzę go ogromnym zaufaniem i bez obaw poddałabym się jeszcze raz za biegowi.

lekarz Małgorzata Śmiarowska

Psychiatra, Psycholog dziecięcy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "KMW Centrum Zdrowia"
ulica 3 Maja 25-27

Bardzo dobra Pani Doktor , od kilku może nawet i od kilkunastu lat pomaga mojej mamie , i mama jest bardzo , ale to bardzo zadowolona z konsultacji z Panią Doktor. Lekarz naprawdę godny polecenia. Pani nie patrzy na zegarek a pacjenta potrafi diagnozować nawet jak trzeba to i 2 godziny . Świetny kontakt poprzez SMS . Dużo zdrówka życzę Pani - jest Pani najmilszym i najdokładniejszym lekarzem jakiego przez …
Opinia dodana przez: LESZEK

Zdzisław Cichoń

Cichoń Zdzisław Gabinet Psychiatryczny
46-200 Kluczbork

Polecam. Pan doktor bardzo uprzejmy. Spokojnie rozmawia i tłumaczy. Jestem pacjentka już 3 lata. I bardzo mi pomógł.
Opinia dodana przez: Izabela

lek. dent. Renata Kuca-Marjańska

Zakład Opieki Ortopedycznej
aleja Jana Pawła II 33
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Od kilku lat leczę zarówno proste wypełnienia, jak i te grubsze, a także chirurgiczne sprawy związane z ósemkami. 20-letnie doświadczenie w chirurgii szczękowej i leczeniu zębów mówi samo za siebie. Generalnie za każdym razem czuję się zaopiekowany profesjonalnie i kompetentnie, a po leczeniu nie mam żadnych komplikacji czy problemów. Lekarz godny zaufania.
Opinia dodana przez: Michał

lek. stom. Artur Bubeła

Stomatolog, Implantolog

Dental ArtB
Wojska Polskiego 1/53a
24-100 Puławy

Jestem za ! Lekarz z dobrą ręką i podejściem do pacjenta. Widać, że zna się na swojej pracy, pomógł mi w bólowym przypadku. Dziękuję

Maciej Składowski

NZOZ Dentomed
41-103 Siemianowice Śląskie

Ogólnie oceniam na 5/5. znieczulenie w moim przypadku zadziałało prawidłowo (totalnie nic nie czułam). Musiałam się zdecydować na implanty i nie żałuję. Na wszelki wypadek podaje link do strony. https://dentomed.com.pl/uslugi-stomatologiczne/implanty-zebowe/ Bardzo polecam Pana Doktora Macieja Składowskiego! Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Beata
Jak dla Mnie najlepszy ortopeda a zdarza sie raz w roku trafic z jakimś urazem Polecam Polecam Polecam

lek. stom. Anna Pilzak

ulica 11 Listopada 22/44
32-590 Libiąż

Lekarz kompletny. Nie byłem jeszcze u tak dobrego stomatologa w Libiążu. Niby ten sam gabinet ale nie pomylić dentystów. Pani Ania dwie klasy wyżej od współlokatorki.
Opinia dodana przez: Darek

lekarz Małgorzata Klimkowicz-Gaćkowska

Przychodnia Specjalistyczna
Szpitalna 53 B
22-100 Chełm

Bardzo miła i ciepła osoba. Zleca wszystkie najpotrzebniejsze badania zanim podejmię diagnozę. Przeprowadza dokładny wywiad z pacjętem aby dowiedzieć się wszystkich szczegółów o stanie naszego zdrowia. Nie przepisuje leków jeśli nie jest to konieczne, proponując inne rozwiązania. Bardzo polecam panią doktor.

lek. dent. Michał Osica

Osiedle Bratkowice 23/17
99-400 Łowicz

Przemiły super wizyta usunięcie 10 sek mega zadowolona .zero bólu bardzo fajny stomatolog pierwszy raz bez stresu poszłam wart polecenia
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Włodzimierz Witwicki

Przychodnia
Jagiellońska 70
25-736 Kielce

Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Lekarz- człowiek, a to więcej niż najlepsze kompetencje. Niesamowity specjalista, umiejętności Pana Doktora widzę po operacji, którą u mnie przeprowadził. Po kilku tygodniach mogę ruszać ręką, ktora była bardzo poważnie złamana w nadgarstku. Jestem bardzo wdzięczna. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Agata

lek. dent. Kamil Janeczek

ul. Bytomska 23
42-672 Wieszowa

Świetny dentysta i dobry człowiek (może powinno być odwrotnie). Cierpliwość anielska. Standard usług budzi podziw. Obawiam się jedynie, że polecenie wydłuży kolejki do świetnego Dentysty, co już pacjenci zdążyli zauważyć.
Opinia dodana przez: Mostrone

lekarz Piotr Szczałba

al. Jana Pawła II 150/29

Pan Doktor to wspaniały człowiek i świetny specjalista. Sympatyczny, życzliwy, a przede wszystkim — człowiek dla ludzi. Już od pierwszego spotkania budzi zaufanie, wszystko dokładnie tłumaczy i widać, że naprawdę zna się na rzeczy. Wizyta przebiegła w miłej, spokojnej atmosferze, bez pośpiechu. Polecam z całego serca — takich lekarzy dziś naprawdę brakuje!

lekarz Anna Woźniczko

Gimnazjalna 41 b/1042
26-200 Końskie

Pani Doktor z powołania. Bardzo dobre podejście do dziecka, od samego początku wzbudza zaufanie. Zaangażowanie 100%
Opinia dodana przez: Mateusz

lekarz Sabina Widenka

Diabetolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej przy Elektrowni Korporacji Medycznej KMK Spólka z o. o.
ulica Podmiejska
44-207 Rybnik

Pani doktor poświeciła mi wystarczająco dużo czasu aby wyjaśnić jak leczyć się insuliną, bo nikt wcześniej mi dokładnie nie wytłumaczył tylko zapisywał lek. Polecam!
Opinia dodana przez: Krzysztof1