ul. Henryka Sienkiewicza 46/15
Nowy Sącz
Jestem od roku pod opieką Pani dr Renaty Bogacz.Każdy komu przyszło się zmierzyć z tą ciężką chorobą jaką jest RAK chce wierzyć, że się uda,że będzie dobrze,że będzie żył. Pani dr gdy staje przy łóżku to ma się wrażenie, że przynosi tylko dobre wiadomości.Swoim podejściem do chorego,cudownym uśmiechem na twarzy,empatią ,wiedzą i doświadczeniem przekazywanym w zrozumiałym dla każdego języku sprawia,że nawet gdy jest ciężko chce się walczyć, bo warto żyć. …
Ośrodek Zdrowia w Moszczenicy
750
Moszczenica
Godny polecenia w 100% Cierpliwosc spokojne wysluchanie chorego. zeby mogl opisac chorobe diagnoza przemyslana jak rowniez leczenie
Samodzielne Publiczne Pogotowie Ratunkowe
ulica Wojska Polskiego 6
Pruszcz Gdański
Lekarz merytoryczny, życzliwy, traktuje pacjenta po partnersku. Dokładnie zbadał wiekową seniorkę, zapoznał się z historią choroby i wynikami leczenia; wytłumaczył, uzasadnił i rozpisał szczegółowy plan dalszego dawkowania leków. Wcześniej, na pierwszej wizycie 1,5 roku temu rozpoznał niepokojące objawy i w porę skierował pacjentkę do szpitala, co zapobiegło powikłaniom krążeniowo-oddechowym. Polecam wszystkim szukającym dobrego kardiologa, bo takiego jak doktor Łajkowski ze świecą szukać.
Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 37
Pragnę serdecznie podziękować za profesjonalną opiekę, zaangażowanie i życzliwość, jakie okazał mi Pan podczas leczenia. Pańska wiedza, doświadczenie oraz empatyczne podejście sprawiły, że cały proces leczenia przebiegał w atmosferze spokoju i zaufania. Dziękuję za poświęcony czas, cierpliwość i troskę o moje zdrowie. Z wyrazami szacunku i wdzięczności, Bogdan M
ulica Grunwaldzka 20 R
Niepołomice
Wielkie dzięki w imieniu Józefa Sysło. Podziw za zaangażowanie i kompetencje. Gratulacje doktoratu. Pozdrowienia dla Niepołomic.
Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego i Transportu Sanitarnego w Płocku
ul. Gwardii Ludowej 5
Płock
Od dawna leczę się u doktora jako internisty. Obecnie też jako u hematologa. Uważam że jest mądrym i dociekliwym lekarzem umiejącym trafnie i szybko podejmować korzystne dla pacjenta decyzję. Polecam.
urszulaszczesniak Pana Doktora Jana Bahyrycza cechuje przede wszystkim profesjonalizm zawodowy.Szybki i skuteczny w podejmowaniu decyzji. Wyczerpująco i konkretnie informuje o stanie zdrowia i szczegółowo objaśnia wyniki badań. Osobowość wysokiej klasy, a przy tym skromny i niezwykle empatyczny. Polecam !!! wdzieczna pacjentka
PZP dla Dzieci i Mlodzieży Ośrodek Rehabilitacji
Zgrzebnioka 22
Tychy
Jestem pacjentem Pana doktora prawie 10 lat. Mam pełne zaufanie i każda wizyta kontrolna co pół roku powoduje, że mimo przeżytego zawału, czuję się bardzo dobrze, za co chcę tą drogą dodatkowo podziękować. Andrzej Kurpierz
Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 117
Polecam gorąco, bardzo dobry lekarz.Kompleksowe podejście do pacjenta. Dokładnie tłumaczy chorobę.
Bardzo dobry i wrażliwy na ludzkie cierpienie lekarz. Jestem pacjentką Pana Doktora i zawsze mogę na niego liczyć. Podczas chemioterapi dostałam zapalenia oskrzeli. Po kontakcie z Panem doktorem natychmiast kazał mi zgłosić się u niego. Zalecił badania i prześwietlenie klatki piersiowej. Po tym już widać, że martwi się o swoich pacjentów i zawsze można na nim polegać. Szczerze pozdrawiam i polecam Pana Doktora wszystkim pacjentom. Pacjentka z Legnicy
Klinika Nefrologii, Nadciśnienia Tętniczego i Chorób Wewnętrznych ze Stacją Dializ - Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu - Szpital Uniwersytecki im. dr Antoniego Jurasza
Bydgoszcz
Xxx fax xxxccxxxxcgffcbbhgvvhbvccgbbhnh. Hh ycfcb cyt hub hub Chojnic g b głuchych gg. V xxx g highv
CENTRUM MEDYCZNE OSTROBRAMSKA
UL. FIELDORFA 40, WARSZAWA, WEJŚCIE OD UL. PERKUNA
Pani doktor prowadziła mnie na oddziale kardiologicznym w LuxMed jest zaangażowana w „swojego” pacjenta. Dokładnie wysłucha oraz zleci badania, które mogą być pomocne przy postępowaniu z konkretną chorobą. Oby więcej takich lekarzy było.
Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
nie mam słów ... Boska istota z ogromem wiedzy , z cudownym podejściem do pacjenta ..dla mnie Anioł w ludzkiej skórze ...
Przychodnia
Kilińskiego 28
Starachowice
Bardzo polecam. Jestem pacjentem ( nadciśnienie ) już od kilku lat. Pani dr Renata Staszałek - Sikorska jest bardzo doświadczoną i kompetentną lekarką, bardzo uprzejmą i życzliwą dla pacjenta. Podczas wizyty bardzo dokładnie i cierpliwie tłumaczy chorobę i proponowane sposoby leczenia.