UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
Dr Zasada jest rzeczowy, kompetentny, życzliwy wobec pacjenta. Widać, że bardzo rzetelnie traktuje swój zawód. Bardzo polecam.
LUXMED-UZDROWISKO NAŁĘCZÓW SP. Z O.O. FILIA PONIATOWA
11 LISTOPADA 1
Nałęczów
Bardzo konkretny lekarz z dużą wiedzą ginekologiczną! POLECAM jak najbardziej dr.Mazurek-Kociubowską
Nie dziwię się ,że została lekarzem roku na Podkarpaciu. Super lekarka:mądra, inteligentna,bada przyczynę choroby a nie skutek,świetny specjalista.Jedyny minus to potworne kolejki-ale to własnie świadczy jak swietny jest lekarz. Tej Pani doktor reklamy nie trzeba.Rewelacyjna.Wyleczyła mnie z choroby dermatologicznej i poprzez zlecone badania dowiedziałam się że mam chorą tarczycę. I to wszystko na fundusz.Polecam
U clinic
ul. Angielska Grobla 30/85, 80-756 Gdańsk
Jestem bardzo zadowolony jest spokojny nie chaotyczny. Jestem po TURP iw dalszy okresie miałem duże trudności z pęchem Dr.stwierdził że to prostata,dzięki poprawnej diagnozie i leczeniu pozbyłem się cewnika i funkcjonuję prawie normalnie. Powód: Zmiany po radioterapi.
ARS MEDIC
Bardzo kompetentny lekarz, lekarz godny polecenia jako lekarz i jako człowiek, mam 62 lata ale dopiero pierwszy raz w życiu spotkałam się z tak szybką reakcją i pomocą lekarza na moje problemy zdrowotne.Na szczęście problemy okazały się nie takie groźne jak na początku wyglądały.
AVIMED
Bydgoszcz,, Generała Józefa Hallera 2
Bydgoszcz
serdeczne podziękowania dla Pani dr za wszystko co Pani zrobiła dla mojego ojca. Pozdrawiam i polecam
SOFIMED spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Specjalistyczne Gabinety Lekarskie Sofimed
ulica Norymberska 10 C/101
Świetnie zdiagnozował dzieci: jedno już po operacji, drugie z pomocą Pana doktora udało się szybko wyleczyć. Dziękuję i POLECAM
GABINET MEDYCYNY ESTETYCZNEJ i CHIRURGII OGÓLNEJ
Makowa 6/24
Konin
Pani doktor bardzo miła. Wszystko dokładnie wyjaśniła. Bardzo kompetentna, zabieg bezbolesny .Bardzo polecam
28 Stycznia 2
Więcbork
Jestem bardzo zadowolona z podejścia i poświęconego mi czasu podczas wizyt u p. doktor. Oznacza się wyjątkową empatią. Potrafi cierpliwie wysłuchać pacjenta i bardzo angażuje się by mu pomóc. Więcej takich lekarzy!
Pan ordynator Wojtkiewicz przyjął mojego Ojca na swój oddział jedynie po przeanalizowaniu dokumentacji i po chwili już podjął decyzję że trzeba działać natychmiast. Piszę, to bo 2 dni wcześniej zostaliśmy odesłani do domu z oddziału ratunkowego bo "nic się nie dzieje"- a tam spędziliśmy aż 14 godzin, horror!!!. Oczywiście dr Wojtkiewicz miał rację- Ojciec miał olbrzymi guz w jelicie i groziło to zatkaniem jelita. Od razu po kilku dniach został …
Chełmońskiego 17
Tczew
Pan Doktor godny polecenia . Dziękuję za to co zrobił Pan dla mojej córki. Super podejście ,teraz możemy iść już dalej.
Indywidualna Praktyka Lekarska Andrzej Lewszuk
Białystok
Najlepszy lekarz na świecie. Uratował mi życie. Każda wizyta jest traktowana poważnie z dokładnym wyjaśnieniem problemu. Cudowny lekarz. Embolizował mi tętniaka mózgu. Wstawiał mi stenty. Bardzo się cieszę, że trafiłam na tak Dobrego, oddanego sercem lekarza.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "VIVA" Spółka z o.o.
ulica Słowacka 11
Dukla
Byłam dzisiaj z synkiem na wizycie u Pani Doktor. Jestem pod bardzo dużym wrażeniem przeprowadzonego badania - bardzo szczegółowe, dokładne, wszystko bez pośpiechu. Super podejście do dziecka. Brak wypisywania antybiotyków na zapas, co dla mnie jest bardzo dużym plusem. Widać, że Pani Doktor jest lekarzem z powołania.