{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg naczyniowy
                                       dr n. med. Jakub Zasada

dr n. med. Jakub Zasada

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Dr Zasada jest rzeczowy, kompetentny, życzliwy wobec pacjenta. Widać, że bardzo rzetelnie traktuje swój zawód. Bardzo polecam.

lek. dent. Iwona Kruplewicz

Wojska Polskiego 54
72-320 Trzebiatów

Cudowna Pani ze świetnym podejściem do pacjenta uratowala mi urlop przyjęła z bólem w ten sam dzień kobieta złoto ♥️♥️♥️
Opinia dodana przez: Sandra

dr n. med. Magdalena Mazurek-Kociubowska

LUXMED-UZDROWISKO NAŁĘCZÓW SP. Z O.O. FILIA PONIATOWA
11 LISTOPADA 1
24-320 Nałęczów

Bardzo konkretny lekarz z dużą wiedzą ginekologiczną! POLECAM jak najbardziej dr.Mazurek-Kociubowską

Renata Rusin

Dermatolog

Punkt lekarski
Zenitowa 2
35-301 Rzeszów

Nie dziwię się ,że została lekarzem roku na Podkarpaciu. Super lekarka:mądra, inteligentna,bada przyczynę choroby a nie skutek,świetny specjalista.Jedyny minus to potworne kolejki-ale to własnie świadczy jak swietny jest lekarz. Tej Pani doktor reklamy nie trzeba.Rewelacyjna.Wyleczyła mnie z choroby dermatologicznej i poprzez zlecone badania dowiedziałam się że mam chorą tarczycę. I to wszystko na fundusz.Polecam

dr n. med. Adam Kałużny

Urolog

U clinic
ul. Angielska Grobla 30/85, 80-756 Gdańsk

Jestem bardzo zadowolony jest spokojny nie chaotyczny. Jestem po TURP iw dalszy okresie miałem duże trudności z pęchem Dr.stwierdził że to prostata,dzięki poprawnej diagnozie i leczeniu pozbyłem się cewnika i funkcjonuję prawie normalnie. Powód: Zmiany po radioterapi.
Opinia dodana przez: Stanisław

dr n. med. Karolina Jaszczyńska-Nowinka

Ginekolog położnik, Ginekolog

ARS MEDIC

Bardzo kompetentny lekarz, lekarz godny polecenia jako lekarz i jako człowiek, mam 62 lata ale dopiero pierwszy raz w życiu spotkałam się z tak szybką reakcją i pomocą lekarza na moje problemy zdrowotne.Na szczęście problemy okazały się nie takie groźne jak na początku wyglądały.
Opinia dodana przez: Lidia
Znakomity lekarz. Po roku dużych problemów ze stawem skokowym i 2 rehabilitacjach, trafnie zdiagnozował złamanie bloczka kości skokowej. Wykonany zabieg PRP (osoczem bogatoplytkowym) pozwolił wrócić do 100 % sprawności. Zdecydowanie polecam :)
Opinia dodana przez: Daniel

lek. med. Lucyna Łosińska

AVIMED
Bydgoszcz,, Generała Józefa Hallera 2
85-790 Bydgoszcz

serdeczne podziękowania dla Pani dr za wszystko co Pani zrobiła dla mojego ojca. Pozdrawiam i polecam
Opinia dodana przez: Stanisława

lekarz Piotr Skrzyński

Pediatra, Radiolog

SOFIMED spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Specjalistyczne Gabinety Lekarskie Sofimed
ulica Norymberska 10 C/101

Świetnie zdiagnozował dzieci: jedno już po operacji, drugie z pomocą Pana doktora udało się szybko wyleczyć. Dziękuję i POLECAM

lek. med. Anna Kępa-Książek

Grota Roweckiego 7
41200 Sosnowiec

Pani doktor miła,empatyczną,wnikliwa.Wszystko spokojnie wytłumaczy.Z szacunkiem do pacjentów.Godna polecenia 👍
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Renata Stencel-Kaźmierczak

GABI­NET MEDY­CYNY ESTE­TY­CZNEJ i CHIRURGII OGÓLNEJ
Makowa 6/24
62-502 Konin

Pani doktor bardzo miła. Wszystko dokładnie wyjaśniła. Bardzo kompetentna, zabieg bezbolesny .Bardzo polecam
Opinia dodana przez: Milena

lekarz Aneta Mianowana

Anestezjolog, Internista

28 Stycznia 2
89-410 Więcbork

Jestem bardzo zadowolona z podejścia i poświęconego mi czasu podczas wizyt u p. doktor. Oznacza się wyjątkową empatią. Potrafi cierpliwie wysłuchać pacjenta i bardzo angażuje się by mu pomóc. Więcej takich lekarzy!

lekarz Szymon Florczyk

Kowalskiego 16/64
16-400 Suwałki

Lekarz z powołaniem. Podejściem do pacjenta potrafi wzbudzić w nim nadzieję na wyzdrowienie.Szanuje pacjentów w każdym wieku.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Paweł Wojtkiewicz

Gastrolog, Internista

Falista 22 B/4
81-331 Gdynia

Pan ordynator Wojtkiewicz przyjął mojego Ojca na swój oddział jedynie po przeanalizowaniu dokumentacji i po chwili już podjął decyzję że trzeba działać natychmiast. Piszę, to bo 2 dni wcześniej zostaliśmy odesłani do domu z oddziału ratunkowego bo "nic się nie dzieje"- a tam spędziliśmy aż 14 godzin, horror!!!. Oczywiście dr Wojtkiewicz miał rację- Ojciec miał olbrzymi guz w jelicie i groziło to zatkaniem jelita. Od razu po kilku dniach został …
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Jakub Mowiński

Chełmońskiego 17
83-110 Tczew

Pan Doktor godny polecenia . Dziękuję za to co zrobił Pan dla mojej córki. Super podejście ,teraz możemy iść już dalej.

Andrzej Lewszuk

Radiolog

Indywidualna Praktyka Lekarska Andrzej Lewszuk
15-562 Białystok

Najlepszy lekarz na świecie. Uratował mi życie. Każda wizyta jest traktowana poważnie z dokładnym wyjaśnieniem problemu. Cudowny lekarz. Embolizował mi tętniaka mózgu. Wstawiał mi stenty. Bardzo się cieszę, że trafiłam na tak Dobrego, oddanego sercem lekarza.
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Katarzyna Wojtyczek

ulica Bohaterów Westerplatte 18A
38-400 Krosno

Pani Doktor pełna empatii i profesjonalizmu. Wizyta u Pani Doktor przebiegła w miłej atmosferze gdzie zostało mi wszystko dokładnie wytłumaczone a moje wątpliwości rozwiane.
Opinia dodana przez: Iwons

lekarz Marek Antiszko

Dermatolog

Aleja Waszyngtona Jerzego 45/51/133

Polecam, bardzo dobry lekarz.Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie. Zabiegi mezoterapii sprawiły, że włosy mi odrastają szybciej i są bardziej gęste.
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Wieńczysław Kamiński

ulica Kościuszki 41
32-800 Brzesko

Bardzo dobry lekarz, prowadził moją 3 ciążę i jestem bardzo zadowolona, uprzejmy i kompetentny, USG dzidziusia super dokładne polecam serdecznie Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Jolanta Socha

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "VIVA" Spółka z o.o.
ulica Słowacka 11
38-450 Dukla

Byłam dzisiaj z synkiem na wizycie u Pani Doktor. Jestem pod bardzo dużym wrażeniem przeprowadzonego badania - bardzo szczegółowe, dokładne, wszystko bez pośpiechu. Super podejście do dziecka. Brak wypisywania antybiotyków na zapas, co dla mnie jest bardzo dużym plusem. Widać, że Pani Doktor jest lekarzem z powołania.