lekarz Maciej Stryga

ul. Gwiaździsta 15A/254

Leczyłam się u p.doktora z powodu owrzodzenia podudzi,szybko zostałam wyleczona zaledwie po 3-ch wizytach .Pan doktór jest człowiekiem o niezwykłej osobowości. B.kompetentny, niezwykle cierpliwy, chętnie odpowiada na wszystkie pytania i wyjaśnia wątpliwości .Polecam bez chwili wahania
Opinia dodana przez: Jolanta Grabowska

lekarz Anna Grygoruk-Rzepka

Alergolog, Internista

Gabinet Psychoterapii
ul. Daszyńskiego 171
44-100 Gliwice

"Bardzo chciałbym podzielić się swoim fantastycznym doświadczeniem z wizytą u Pani dr.Anny Grygoruk-Rzepka w Sanvita w Knurowie. Jej empatyczne podejście i zaangażowanie w zdrowie mojej córki były naprawdę godne podziwu. Podczas wizyty dokładnie wysłuchała moich obaw i pytań, a następnie w sposób zrozumiały wyjaśniła mi diagnozę oraz plan leczenia. Jej profesjonalizm oraz umiejętność nawiązywania do pacjenta sprawiły, że poczułam się zaopiekowana i zrozumiana. Co równie istotne, leczenie, które zaleciła przyniosło …
Opinia dodana przez: Żaneta

lekarz Mariusz Sobowski

Sienkiewicza 2
28-100 Busko-Zdrój

Doskonały fachowiec, wspaniale podejście do pacjenta, wszyscy tylko do dr Sobowskiego. Uprzejmy i ludzki doktor, lubiany w środowisku medycznym. Długoletni staż w Buskim szpitalu, opoka oddziału chirurgicznego. Godny polecenia, nie poszukiwać nigdzie innego specjalisty w dziedzinie chirurgii, bo w Busku jest świetny fachowiec. Brawo Panie Doktorze

lekarz Michał Jewusiak

Filia Niepublicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej "STOMIK "
Gwiaździsta 14
66-400 Gorzów Wielkopolski

Jestem wieloletnią pacjentką lekarza Pana M. Jewusiaka. Jest zaangażowany w moje problemy zdrowotne i zawsze trafnie udziela mi pomocy.Zawsze tłumaczy co robić i jak (jeśli jest taka potrzeba) stosować leki. serdecznie polecam tego lekarza .Grazyna
Opinia dodana przez: Grażyna

Jerzy Stockfisch

Laryngolog

Nzoz Euromed - Orl Jerzy Stockfisch

Miły, uprzejmy i przede wszystkim skuteczny. Po 3 tygodniach nieudolnego leczenia zapalenia ucha w innym szpitalu, Doktor wyleczył mnie w tydzień. Gorąco polecam
Opinia dodana przez: pacjentka

lekarz Andrzej Dołyk

ulica Prosta 14/13

Byłem w szoku jak bardzo poważnie lekarz mnie potraktował, jak dokładnie przeprowadził wywiad i mnie zbadał - tym bardziej że tego samego dnia pielęgniarki z SOR mnie nie przyjęły - mimo objawów zapalenia mięśnia sercowego. Pan Andrzej skierował mnie na 4 badania i jestem zdumiony i wdzięczny. Polecam
Opinia dodana przez: michał

Mariola Siedlczyńska-Wiącek

Internista, Pulmonolog

Przychodnia Rodzinna MARIOLKA
05-300 Mińsk Mazowiecki

Od wielu lat leczę się u Pani Doktor Wiącek i nigdy mnie nie zawiodła. Zawsze prawidłowo mnie zdiagnozowała i wypisywała odpowiednie leki. Ponadto jest bardzo miłą i dobrą osobą, jest prawdziwym lekarzem z powołania. To samo dotyczy Pana Doktora Wiącek.
Opinia dodana przez: Marzanna Rogala

lekarz Dorota Dąbrowska

ul. Letnicza 6a
05-822 Milanówek

Pani Doktor Dorota Dąbrowska jest lekarzem kompetentnym, trafnie ocenia chorobę i prowadzi skuteczne leczenie. Mam ogromne zaufanie do Pani Doktor. Takich lekarzy nam pacjentom trzeba. Bardzo dziękuję. Wdzięczny pacjent.
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Rosita Chodubska-Wiszniewska

Szpital Mrągowski im. Michała Kajki Sp. z o.o.
Wolności 12
11-700 Mrągowo

Polecam Panią doktor,kompetentna ,rzeczowa bardzo miła atmosfera podczas wizyty.Najlepsxy lekarz w naszym województwie.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Bożena Flis-Raniowska

Daszyńskiego 251 a
44112 Gliwice

Bardzo dobry, ludzki, niesztampowy lekarz. Analizuje nie tylko zgłaszany problem zdrowotny, ale także interesuje się zdrowiem pacjenta przeglądając wcześniejsze wyniki badań i zalecenia innych lekarzy. Ma na to czas i ponadto jest bardzo miła w rozmowie z chorym. Pierwsza wizyta u Pani doktor, ale polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Zbigniew

lek. dent. Liliana Radomska

Sasanki 1
05-509 Józefosław

Byłam u p. Liliany dopiero raz ale nie ostatni. Zapisałam się już na kolejną wizytę. Pani doktor jest sympatyczną i delikatną osobą. Ubytek wypełniła mi w taki sposób, że ząb nie wygląda jakby był "robiony". Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Małgorzata Kidzińska-Abram

Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej
pl. Medyków 1
41-200 Sosnowiec

Wczoraj pani doktor przyjęła mnie na oddział ,wspaniała kompetentna ,pełna empatii i zaangażowania w leczenie pacjenta .
{'id': 28420, 'name': 'Białystok'} Urolog
                                       lek. med. Alicja Hanna Brycka

lek. med. Alicja Hanna Brycka

Urolog

LEKMED Alicja Hanna Brycka
Ogrodowa 19 Gabinet 9
Białystok

świetny fachowiec, lata doświadczenia, ale przede wszystkim zrozumienie dla człowieka który nie potrafi na zawołanie odnaleźć się w naszej służbie zdrowia i musi zaufać że ktoś dobrze nim pokieruje. Polecam.
Opinia dodana przez: Patrycja

lek. dent. Adam Pelczar

ulica Majakowskiego 7
44-370 Pszów

Moim zdaniem (leczyłem się u kilku) najlepszy stomatolomatolog w Rybniku. Żadnego bólu, nawet podczas znieczulania. Polecam!!!

lekarz Maria Dziubińska-Basiak

Radiolog

Zielonogórska 32/43

Właśnie przeczytałam opis badania rezonansem magnetycznym wykonanym w przychodni zabrzańskiej. Nie znam się na tym generalnie, bo nie jestem medykiem. Ale mam już swoje życiowe doświadczenie z lekarzami i konowałami przeróżnej maści... W ostatnim czasie byłam mocno podłamana kontaktami z tymi drugimi. Ich "olewajstwem", przepisywaniem mi wit. D3 na moje, jak się okazało poważne problemy zdrowotne. A opis wyniku na nowo podbudował mnie i dał nadzieję na działanie konstruktywne. Ten …
Opinia dodana przez: Maria

lek. dent. Paweł Olender

ul. Leśna 14/4
87-800 Włocławek

Bardzo dobry stomatolog, dokładny, rzetelny i odpowiedzialny. Dokładnie tłumaczy pacjentowi, jak wygląda sytuacja i w przypadku trudnych zębów, zawsze kieruje najpierw na badanie rtg. Leczę zęby u Pana Doktora wiele lat i nigdy nie miałem żadnych komplikacji, a po innym stomatologu były problemy.
Opinia dodana przez: Patryk

lek. dent. Michał Bąk

Chirurg stomatolog

Zespół Specjalistycznych Gabinetów Stomatologicznych
Szczecińska 59
41-500 Chorzów

Bardzo sympatyczny i uprzejmy Doktor. Wyrwanie ósemki było mega delikatne i byłam zaskoczona jak sprawnie i szybko Doktor je przeprowadził. Dodatkowo jest bardzo sympatyczny, z poczuciem humoru co rozładowuje stres :) Polecam serdecznie!
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Bożena Wyrębkiewicz-Małek

Punkt pobrań materiałów do badań
Rzeźnicka 1a/3
84-200 Wejherowo

BARDZO FACHOWA, MIŁA I SPOKOJNA PANI DOKTOR, CZUŁAM SIĘ W PEŁNI ZAOPIEKOWANA . LEKARZ GODNY POLECENIA

lek. dent. Magdalena Kudłak

ul. Immanuela Kanta 17/108
10-691 Olsztyn

Pani Magdalena, trafiłam z ogromnym lękiem przed dentystą, a z wizyty na wizytę przychodziłam coraz chętniej. Delikatna empatyczna wyrozumiała doktor. Polecam każdemu, z chęcią sama bym jeszcze wróciła ale już nie mam co naprawiać ☺️👑
Opinia dodana przez: Gabriela

lekarz Monika Zalewska

Internista, Lekarz rodzinny

Łuków

bardzo kompetentna lekarka. budzi zaufanie. stawia trafne diagnozy.