N.Z.O.Z. KOS-DENT Jolanta Koseda
Drogowców 21A
Kościerzyna
Jest lekarzem godnym polecenia,jestem zadowolona z wizyty,bardzo miłe podeście do pacenta .Dobrze wytłumaczy,można doskonale zrozumieć,zęby dobrze zrobione ,są równe bez zgrubień nie przeszkadzają przy posiłkach,polecam wszystkim,którzy mnie poproszą.
Zakład Opieki Ginekologicznej
Iłżecka 31 A
Ostrowiec Świętokrzyski
Prowadziła moją pierwszą ciąże była przy porodzie naprawde służy pomocą w kazdej chwili.super polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ENDOMEDICA Grzegorz Muszyński
Srebrna 2/3
Olsztyn
Pan Doktor Sankowski to człowiek, który jest okulistą z powołania. Ma podejście do pacjentów z chorobą neurologiczną, nie śpieszy się i jest cierpliwy oraz empatyczny. Skutecznie rozpoznał mój problem ze wzrokiem i wypisał okulary o odpowiednim rozstawie oraz mocy szkieł, co sprawiło, że komfort mojego życia i ogólnego funkcjonowania się odmienił. Oprócz tego Pan Doktor dobierając mi nowe okulary, wyleczył mnie z zaburzeń równowagi, których przyczyną były poprzednie okulary, a …
Al. Reymonta Władysława 12 A/lok.11
Pani doktor Ewelina Piotrowicz-Mierzwa to prawdziwa specjalistka z powołania. Bardzo opanowana, empatyczna i autentycznie zainteresowana pacjentem. Od samego początku wizyty buduje atmosferę zaufania – wszystko dokładnie tłumaczy krok po kroku, dzięki czemu czułam się spokojna i bezpieczna. W gabinecie panowała tak kojąca aura, że momentami czułam się, jakbym była u psychologa, a nie u stomatologa! To było naprawdę wyjątkowe doświadczenie. Dziękuję z całego serca za profesjonalizm, delikatność i ludzkie podejście. …
Ja, aż tak się nim nie zachwycam. Po pierwsze, rzeczywiście jest bardzo miły, ale jaki ma być skoro to jest gabinet prywatny i z tego ma dochód. Co do metod leczenia nie podoba mi się jedno, a mianowicie bardzo często stosowanie różnego rodzaju wziewk. Owszem mniej stosuje antybiotyków, ale te sterydy we wziewkach mi się nie podobają. Czy wszyscy muszą być jak Bjoergen?
Gabinety Lekarskie Dr n.med.Joanna Drewa
Konarskiego
Bydgoszcz
Wzbudza zaufanie, dokładny, sympatyczny,. Chodzę na kontrole od kilku lat - standardy stosowane przy "obsłudze klienta" na najwyższym poziomie. Polecam.
CENTRUM MEDYCZNE OSTROBRAMSKA
UL. FIELDORFA 40, WARSZAWA, WEJŚCIE OD UL. PERKUNA
Bardzo Panu doktorowi dziękuję! Profesjonalne i ludzkie podejście do pacjenta. Więcej takich lekarzy.
Gabinet psychologiczny i psychoterapeutyczny PRP
ul. Św. Piotra 9/11
Legnica
Polecam, Pani Agnieszka pomogłą mi wyjść z ciężkiej sytuacji i zrozumieć siebie na nowo. Dzięki terapii zacząłem nowe życie. AT
SPZOZ
Mogilany ul .Św.Bartłomieja Apostoła 21
Świątniki Górne
U p. dr Drojewskiej leczę się od kilku miesięcy. Wszystkie dotychczasowe wizyty były w 100% profesjonalne. Po kilku latach poszukiwań odpowiedniego stomatologa w końcu mam wrażenie, że znalazłem osobę której mogę zaufać w kontekście leczenia moich ząbków.
Bonimed-Centrum Ziołolecznictwa Ojca Grzegorza Sroki lek. med. Krzysztof Błecha
Stawowa 23
Żywiec
Pan Doktor Krzysztof Błecha to lekarz z powołania i bardzo dobry diagnosta.Z całego serca polecam Pana Doktora .
Klinika Zdrowia i Urody SENSAMED
ul. Mazurska 15a, Komorów
Pruszków
Od wielu lat miałam problemy z trądzikiem i bliznami potrądzikowymi. To sprawiło, ze miałam kompleksy i bałam się wychodzić z domu. Wiele lat szukałam pomocy u różnych dermatologów na terenie woj. mazowieckiego. Niestety żaden z nich nie potrafił mnie wyleczyć, ponieważ trądzik w najlepszym wypadku po chwilowej, nieznacznej poprawie wracał ze zwiększoną siłą, nierzadko powodując szpecące blizny i przebarwienia. Koleżanka poleciła mi wizytę u Pani Dr Beaty Rutkiewicz, gdyż sama …
szpital wojskowy
LUX-MED Wroclaw , Legnicka 51?53
Żaden z lekarzy nie poświecił mi tak dużo czasu na ciepłą i merytoryczną rozmowę z wyjaśnieniem wszelkich wątpliwości, analizą dokumentacji i stanu zdrowia. Potrzebna mnie była taka wizyta- energetyczna, optymistyczna.
Świetny chirurg i profesjonalne podejście do pacjenta. Mój zabieg czy operacją to podobno prosta sprawa ale jestem mu wdzięczny za wszystko. Personel cały chirurgii ogólnej szpitala w Otwocku przy ul. Stefana Batorego fantastyczny. No i jako pacjent też trzeba być dla nich człowiekiem i wszystko gra. Jeszcze raz dziękuję.