lekarz Eliza Żyszkiewicz

Agatowa 16

Bardzo dobry lekarz.Dla mnie najlepsza z jaką miałem styczność.Sam do Niej byłem prowadzany przez moją mamę a obecnie jeżdżę do Niej ze swoją córką.Zawsze życzliwa,pomocna i uśmiechnięta.Lekarz z powołania ;)
Opinia dodana przez: Paweł
Mistrz Świata ,szczerze polecam Panie Sławku dziękuję za nową jedynkę zrobił mi Pan dzień, dawno się tyle nie uśmiechałem.
Opinia dodana przez: Juliusz

lek. dent. Jolanta Koseda

N.Z.O.Z. KOS-DENT Jolanta Koseda
Drogowców 21A
83-400 Kościerzyna

Jest lekarzem godnym polecenia,jestem zadowolona z wizyty,bardzo miłe podeście do pacenta .Dobrze wytłumaczy,można doskonale zrozumieć,zęby dobrze zrobione ,są równe bez zgrubień nie przeszkadzają przy posiłkach,polecam wszystkim,którzy mnie poproszą.
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr Joanna Martynowska

Zakład Opieki Ginekologicznej
Iłżecka 31 A
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Prowadziła moją pierwszą ciąże była przy porodzie naprawde służy pomocą w kazdej chwili.super polecam

lekarz Maciej Sankowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ENDOMEDICA Grzegorz Muszyński
Srebrna 2/3
10-698 Olsztyn

Pan Doktor Sankowski to człowiek, który jest okulistą z powołania. Ma podejście do pacjentów z chorobą neurologiczną, nie śpieszy się i jest cierpliwy oraz empatyczny. Skutecznie rozpoznał mój problem ze wzrokiem i wypisał okulary o odpowiednim rozstawie oraz mocy szkieł, co sprawiło, że komfort mojego życia i ogólnego funkcjonowania się odmienił. Oprócz tego Pan Doktor dobierając mi nowe okulary, wyleczył mnie z zaburzeń równowagi, których przyczyną były poprzednie okulary, a …
Opinia dodana przez: Mariusz

lek. dent. Elwira Piotrowicz-Mierzwa

Al. Reymonta Władysława 12 A/lok.11

Pani doktor Ewelina Piotrowicz-Mierzwa to prawdziwa specjalistka z powołania. Bardzo opanowana, empatyczna i autentycznie zainteresowana pacjentem. Od samego początku wizyty buduje atmosferę zaufania – wszystko dokładnie tłumaczy krok po kroku, dzięki czemu czułam się spokojna i bezpieczna. W gabinecie panowała tak kojąca aura, że momentami czułam się, jakbym była u psychologa, a nie u stomatologa! To było naprawdę wyjątkowe doświadczenie. Dziękuję z całego serca za profesjonalizm, delikatność i ludzkie podejście. …

lekarz Stefan Olszewski

Zielona 10
67-400 Wschowa

Ja, aż tak się nim nie zachwycam. Po pierwsze, rzeczywiście jest bardzo miły, ale jaki ma być skoro to jest gabinet prywatny i z tego ma dochód. Co do metod leczenia nie podoba mi się jedno, a mianowicie bardzo często stosowanie różnego rodzaju wziewk. Owszem mniej stosuje antybiotyków, ale te sterydy we wziewkach mi się nie podobają. Czy wszyscy muszą być jak Bjoergen?

lekarz Marcin Ładziński

USG

Gabinety Lekarskie Dr n.med.Joanna Drewa
Konarskiego
85-066 Bydgoszcz

Wzbudza zaufanie, dokładny, sympatyczny,. Chodzę na kontrole od kilku lat - standardy stosowane przy "obsłudze klienta" na najwyższym poziomie. Polecam.

Grzegorz Kokołaszwili

ZOZ
99-400 Łowicz

Bardzo kompetentny i sympatyczny lekarz. Serdecznie polecam. Pan Doktor dolaczyl do listy moich najlepszych lekarzy, nie tylko w Lowiczu.
Wspaniały lekarz - dobrze postawiona diagnoza uratowała mojego syna przed dalszym cierpieniem po wielogodzinnym bólu. Miły z podejściem do dziecka, wszystko wytłumaczył i zmienił leki naprawiając błędy koleżanki. Polecam - wspaniały człowiek i kompetentny okulista!
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Jarosław Wiśniewski

Kardiolog

CENTRUM MEDYCZNE OSTROBRAMSKA
UL. FIELDORFA 40, WARSZAWA, WEJŚCIE OD UL. PERKUNA

Bardzo Panu doktorowi dziękuję! Profesjonalne i ludzkie podejście do pacjenta. Więcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Jarek
Pełen profesjonalizm! Pan Doktor jest bardzo dokładny i kompleksowo bada pacjenta. Pacjent czuje się na prawdę zaopiekowany. Konkretnie i po męsku!
Opinia dodana przez: Paula

mgr Agnieszka Grabarczyk

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet psychologiczny i psychoterapeutyczny PRP
ul. Św. Piotra 9/11
Legnica

Polecam, Pani Agnieszka pomogłą mi wyjść z ciężkiej sytuacji i zrozumieć siebie na nowo. Dzięki terapii zacząłem nowe życie. AT
Opinia dodana przez: Adam Tr

dr n. med. Barbara Kuśnierz

Kardiolog

Dworcowa 22 (I p.) lok. 3
41-902 Bytom

Fachowiec jakich mało na Slasku, polecam bardzo panią doktor Barbare Kuśnierz, przemiła i sympatyczna osoba
Opinia dodana przez: Adrian

Magdalena Drojewska

SPZOZ
Mogilany ul .Św.Bartłomieja Apostoła 21
Świątniki Górne

U p. dr Drojewskiej leczę się od kilku miesięcy. Wszystkie dotychczasowe wizyty były w 100% profesjonalne. Po kilku latach poszukiwań odpowiedniego stomatologa w końcu mam wrażenie, że znalazłem osobę której mogę zaufać w kontekście leczenia moich ząbków.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Krzysztof Błecha

Internista, Lekarz rehabilitacji medycznej

Bonimed-Centrum Ziołolecznictwa Ojca Grzegorza Sroki lek. med. Krzysztof Błecha
Stawowa 23
34-300 Żywiec

Pan Doktor Krzysztof Błecha to lekarz z powołania i bardzo dobry diagnosta.Z całego serca polecam Pana Doktora .
Opinia dodana przez: Mirosława

dr Beata Rutkiewicz

Dermatolog, Medycyna estetyczna

Klinika Zdrowia i Urody SENSAMED
ul. Mazurska 15a, Komorów
05-806 Pruszków

Od wielu lat miałam problemy z trądzikiem i bliznami potrądzikowymi. To sprawiło, ze miałam kompleksy i bałam się wychodzić z domu. Wiele lat szukałam pomocy u różnych dermatologów na terenie woj. mazowieckiego. Niestety żaden z nich nie potrafił mnie wyleczyć, ponieważ trądzik w najlepszym wypadku po chwilowej, nieznacznej poprawie wracał ze zwiększoną siłą, nierzadko powodując szpecące blizny i przebarwienia. Koleżanka poleciła mi wizytę u Pani Dr Beaty Rutkiewicz, gdyż sama …

lekarz Anna Bułat

Dermatolog

ulica Siewna 9
33-100 Tarnów

Wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Pani dr ma nieprzeciętną wiedzę i doświadczenie. Wszystko wytłumaczone. Perfekcyjnie przeprowadzony zabieg dal super rezultaty. Polecam serdecznie.

lekarz Rafał Patrzyk

Neurochirurg

szpital wojskowy
LUX-MED Wroclaw , Legnicka 51?53

Żaden z lekarzy nie poświecił mi tak dużo czasu na ciepłą i merytoryczną rozmowę z wyjaśnieniem wszelkich wątpliwości, analizą dokumentacji i stanu zdrowia. Potrzebna mnie była taka wizyta- energetyczna, optymistyczna.

lekarz Marek Sikora

Jana III Sobieskiego 18

Świetny chirurg i profesjonalne podejście do pacjenta. Mój zabieg czy operacją to podobno prosta sprawa ale jestem mu wdzięczny za wszystko. Personel cały chirurgii ogólnej szpitala w Otwocku przy ul. Stefana Batorego fantastyczny. No i jako pacjent też trzeba być dla nich człowiekiem i wszystko gra. Jeszcze raz dziękuję.
Opinia dodana przez: Sebastian