lek. med. Monika Curyło

4,9
4,9
4,7

O mnie

Jestem lekarzem, specjalistą psychiatrii dzieci i młodzieży. Ukończyłam studia medyczne w CMUJ a następnie realizowałam specjalizację z psychiatrii dzieci i młodzieży w Klinice Psychiatrii Dorosłych, Dzieci i Młodzieży Szpitala Uniwersyteckiego w Krakowie.

Doświadczenie zawodowe zdobyłam min. w Oddziale Klinicznym Psychiatrii Dzieci i Młodzieży, Poradni Przyklinicznej, Oddziale Psychiatrii Dzieci Szpitala im.Św.Ludwika.

Jako lekarz konsultant współpracowałam z Ośrodkiem Wczesnej Pomocy P…

Mój syn w spectrum był pod opieką tej lekarki przez kilka lat. Diagnoza była dość skomplikowana ponieważ syn miał wiele różnorodnych problemów Ostatecznie okazało sie że to co dr Curyło powiedziała juz na pierwszej wizycie, po badaniach genetycznych, potwierdziło się. Jest wybitnym specjalistą w swojej dziedzinie. Polecam wszystkim.

Pomogła naszemu dziecku i całej rodzinie odnaleść się w trudnej sytuacji, z która przyszło nam się zmierzyć. Poczuliśmy się zaopiekowani, nie tylko nasze dziecko ale i my jako rodzice. Z dużą dozą empatii i zrozumienia. Jest to zdecydowanie psychiatra godny polecenia pod względem zarówno kompetencji jak i podejścia do pacjenta.

Wnikliwe i uważne podejście do pacjenta. Uzyskałem odpowiedz na wszytskie pytania oraz porade jak mogę poradzić sobie z moimi kłopotami. Po wykonaniu badań zostały mi dobrane leki i czuje że działaja dobrze. Plecam tego lekarza.

Dla mnie osobiście świetny specjalista. Uważna i cierpliwa. Bardzo mi pomogła jak byłem nastolatkiem. Później szukałem innego psychiatry bo do Krakowa miałem daleko ale po 2 nietrafionych wizytach u lokalnych psychiatrow ostatecznie wrociłem do dr Curyło. Dojeżdzam ale warto.

Po wizycie wyszłam z ogromną ulgą. Okazało się ze kontakt z psychiatra nie jest taki straszny jak się bałam. Mogłam swobodnie porozmawiać o dręczących mnie kwestiach. Leki które dostałam stosuje tylko doraźnie ale działają i czuję się lepiej.

Stres związany z wizytą u psychiatry został szybko "rozbrojony" przez Panią Doktor. Mozna sie tu poczuć zrozumianym. Dostałem wsparcie i leki które naprawdę pomogły.

Jestem zadowolony z wizyty u tego psychiatry. Mimo mojego stresu i lęku społecznego, rozmowa potoczyła się bardzo dobrze. Mialem poczucie bycia dobrze wysluchanym i zrozumianym. Leki i zalecenia zostały dokładnie omówione, w razie pytań lub wątpliwości dostałem maila kontaktowego.

Absolutnie 10/10. Lekarz z powołania. Leki dobrane skutecznie, wszystko wytłumaczone. Tylko życzyć sobie takich lekarzy.

Super specjalista. Pani doktor trafiła w punkt z leczeniem naszego dziecka z nadpobudliwością i adhd. To pomogło odbudować samoocenę naszego syna który teraz nawet sam z siebie bierze ksiażkę do ręki i ma chęć się starać. Wcześniej to były nerwy, łzy i nasza bezradność. Dzięki tej pomocy odzyskaliśmy nasze dziecko.

nasza bezradność. Dzięki tej pomocy odzyskaliśmy nasze dziecko.

Dobry psychiatra, wnikliwy, uważny, szukający rozwiazań. Współpraca szybko przyniosła poprawę. Lekarz godny polecenia.