Jestem lekarzem, specjalistą psychiatrii dzieci i młodzieży. Ukończyłam studia medyczne w CMUJ a następnie realizowałam specjalizację z psychiatrii dzieci i młodzieży w Klinice Psychiatrii Dorosłych, Dzieci i Młodzieży Szpitala Uniwersyteckiego w Krakowie.
Doświadczenie zawodowe zdobyłam min. w Oddziale Klinicznym Psychiatrii Dzieci i Młodzieży, Poradni Przyklinicznej, Oddziale Psychiatrii Dzieci Szpitala im.Św.Ludwika.
Jako lekarz konsultant współpracowałam z Ośrodkiem Wczesnej Pomocy P…
Lekarz godny polecenia. Sama wizyta przebiegła w spokojnej i miłej atmosferze, pani doktor rozwiała wszystkie nasze watpliwości. Widać że zna się na rzeczy. Trafiliśmy z polecenia.
Leczymy się u Pani Doktor od kilku lat. Prowadzi naszego syna od dziecka, teraz już licealistę. Zawsze mogliśmy liczyć na jej pomoc, cenne rady i po prostu ludzkie podejście. Ma świetna intuicję i duże doświadczenie psychiatryczne. Prawdziwy lekarz z powołania.
Pani Doktor doskonale wyznała się na problemach syna. Bardzo dokładnie przeanalizowała wszystkie dokumenty. Przy tym uprzejma, miła, z wyczuciem. Wiedziała jak podejśc do dziecka zeby się nie stresowało. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Specjalista z prawdziwego zdarzenia!
Bardzo dobry lekarz. Duże doświadczenie widać gołym okiem. Wnikliwa, zaangażowana, uprzejma. Polecam. Otrzymaliśmy pomoc której szukaliśmy.
Bardzo dobry psychiatra dziecięcy. Osoba budząca zaufanie, z dużym doświadczeniem i wyczuciem, przyjaźnie nastawiona do dziecka i rodziców. Rozmowy i leki pomogły.
Brak koncentracji na problemie dziecka, najlepiej podać leki i po problemie. Sprawa z problemem dziecka dla pani doktor jest zamknieta.
moj synek kacper ma 6 lat i nikt nie iedzial co mu dolega doiero pani doktor postawila diagnoze wytlumaczyla wszystko jest wspanialym lekarzem jestem jej wdzieczna za wszystko,