dr n. med. Agnieszka Antczak - Judycka

Ginekolog położnik, Ginekolog

Centrum Medyczne Damiana
ul. Wałbrzyska 46

Czekałam na wizytę u Pani przez kilka miesięcy w Medicover, były dobre opinie i prawie nie było wolnych terminów. Jestem zadowolona z tego że poczekałam bo na prawdę było warto! Pani Agnieszka wszystko sprawdziła, od razu było zrobione USG, wytłumaczyła mi na jaki zabieg daje skierowanie. Polecam!

dr n. med. Katarzyna Puzon-Szczotka

Prywatny Gabinet Neurologiczny “ Gymmy More”
Władysława IV 59/ I piętro gab. 3
81-384 Gdynia

Super lekarka kompetentna i szczera , cały czas jest na topie uczy się i szkoli nowoczesne leczenie Nr 1 na pomorzu
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Bogusław Janiak

Internista, Lekarz medycyny pracy

Górna 3
58-500 Jelenia Góra

Lekarz, któremu można zaufać. Spokojny, nie popędza, można dokładnie powiedzieć o swoim problemie zdrowotnym. Przyjazny dla pacjenta, co pacjenci cenią na równi z wiedzą medyczną. Polecam! Mirosław Zglenicki
Opinia dodana przez: mirobal

lekarz Małgorzata Mendel

Nefrolog

Piastów 16 (Amika)
62-300 Września

Pani doktor bardzo sympatyczna.Dokładnie wszystko wytłumaczy i powie co robić samemu Pani doktor bardzo sympatyczna.Dokładnie wszystko wytłumaczy i powie co robić samemu
Opinia dodana przez: Winda

lekarz Paweł Malarowski

ulica Łąkowa 4/5
62-700 Turek

Bardzo dobry lekarz,inteligentny,ma podejscie do pacjenta,poswieca na wizycie pacjentowi duzo czasu.Polecam.
Opinia dodana przez: Janina

lekarz Iwona Banach

Piłsudskiego 43 pok.121

Bardzo rzetelna, dokładna, rzeczowa pani doktor. Wykonuje badania niezwykle skrupulatnie, poświęca dużo czasu pacjentowi. Jedynie trochę zbyt oszczędnie tłumaczy chorobę/zalecenia, trzeba samemu się dopytywać, ale to standard u lekarzy, że niewiele mówią. Nie mniej jednak jestem zadowolona z wizyty u dr Banach.
Opinia dodana przez: pacjentka

Wanda Dembińska

Norwida 12/2A
Zgorzelec

Przesympatyczna ciepła pani stomatolog. Podejście profesjonalne i rzeczowe. Wyrwanie ostatniego zęba dolnego bezboleśnie. Polecam z czystym sumieniem. Za zgodą pani dr udostępniam jej aktualny nr telefonu 579 149 321

lekarz Paweł Karpiel

Nowy Sącz

Nie rozumie komentarza ostatniego,szkoda ze zazdrosnicy i nieudacznicy moga pisac co popadnie.Powyzszy podaje wizyte publiczną i jednocześnie cytuje -zmarnowane pieniądze.Za publiczna wizyte sie nie płaci wiec pisze to ktos kto kompletnie nie ma o niczym zielonego pojęcia.

dr n. med. Renata Golińska-Mróz

Ortodonta

Centrum Stomatologii "Rodzina"
ul. Maćka z Bogdańca 16 C

Kobieta młoda, ale bardzo skuteczna. przede wszystkim naprawiła mój zgryz, z którym wielu ortodontów nie mogło sobie poradzić. Leczenie trwało ok 3 lata, ale minęło już kilka lat odkąd zdjęła mi aparat i zęby nadal wyglądają idealnie.
Stomatolog godny polecenia. Trafiłam do Pani Czerwińskiej z polecenia męża:)który bardzo sobie chwali jej usługi. Pani doktor bardzo miła, troskliwa (co chwilę spradza czy aby na pewno nie boli:))sumiennie tłumaczy co należy zrobic i ile będzie kosztowało. Co do "jakości" ja zaczełam póki co chodzić i moge powiedzieć, że zeby mam bardzo ładnie naprawione, mój mąż po od 3 lat jest jej pacjentem i nie uskarża się by coś było …

dr Stanisław Gawryszczak

Szpital Powiatowy
Zambrów
18-300 Zambrów

Wielkie podziękowanie dla dr. Stanisława G., który operował mnie na przepuklinę pooperacyjną. Jest to chirurg podchodzący do pacjenta z empatią, którego bardzo serdecznie polecam. Lekarz o wielkim sercu. P.S Jak na operację czy zabiegi to tylko dr. S.G. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Natalia
Bardzo kompetentny lekarz, widać że zna się na swoim fachu. Do tego jest bardzo otwarty na pacjentów, uważnie słucha i cierpliwie rozwiewa niejasności.
Opinia dodana przez: Waldek

lekarz Artur Łukaszewicz

Internista, Radiolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ZDROWIE s.c. B.Bednarska, A.Bok, I.Fiedorowicz, M.Męzińska
kard. Wyszyńskiego 11
11-200 Bartoszyce

Lekarz super ,tylko Wielmożna Pani co rejestruje , nie kompetentna , roztrzepana i dawno powinna być zwolniona , ponieważ działa na szkode doktor
Opinia dodana przez: janusz

lek. dent. Jerzy Karasiński

Gabinet stomatologiczny
Srebrna 9
43-400 Cieszyn

Super dentysta. Gorąco polecam. Ja byłem u niego pierwszy raz i już będę się go trzymał. Bardzo fachowy, miły. spokojny, proponujący kompleksowe i przyszłościowe podejście do leczenia.

lek. dent. Maciej Bystry

Wiejska 114
45-303 Opole

Pełen profesjonalizm, leczę zęby od dziecka u tego lekarza i zawsze jestem zadowolony, polecam innym
Opinia dodana przez: Grzegorz

lek. dent. Lidia Czestkowska

Składanowskiego 1
07-200 Wyszków

Bardzo ciepła osoba, perfekcyjne podejście do pacjenta, wszystko dokładnie zawsze wytłumaczy. Nie wyobrażam sobie, żebym miała korzystać z usług innej dentystki. W gabinecie zawsze czuję się bardzo komfortowo, polecam.

dr Mirosław Idzik

Neurochirurg

szpital wojewódzki
Sosnowiec

Pacjentka ze szpitala św.Barbary , z cierpliwością wysłuchał doradził, a nawet jakiś żart wtrącił żeby dodać otuchy. Kiedyś Pan doktor był pogodniejszy teraz chyba jego samego coś trapi bo zauważyłam, gdy jestem na wizytach ,że jest bardzo milczący, oczywiście swoją prace wykonuje należycie ale to już nie jest ten pan doktor z przed 10 laty. Życzę Jemu zdrowia i cierpliwości do trudnych pacjentów.

Paweł Szczepaniak

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Tychy

Na fotelu czuję się bezpiecznie, jestem przekonana że mam profesjonalną opiekę medyczną. Zawsze panuje przyjemna i miła atmosfera. Trafna diagnoza i sprawne leczenie. Z uśmiechem na twarzy polecam!
Opinia dodana przez: Hala

lekarz Dariusz Olejnik

Anestezjolog, Ginekolog położnik

"ŻYJMY ZDROWO" Iwona Olejnik - Pastorini
Szpitalna 8
74-320 Barlinek

Polecam z calego serca mily ,sympatyczny wszystko bardzo dokladnie wytlumaczone pelen profesjonalizm jestem bardzo zadowolona.
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Ewa Gorzkiewicz

Rehabilitant

KB Medica Lekarska Poradnia Dietetyki Klinicznej i Sportowej
ul. Powstańców Warszawy 11B
05-500 Piaseczno

P dr jest lekarzem z powołania,wiedza medyczna,zaangażowanie ,empatia godna podziwu,dr Ewa Gorzkiewicz merytorycznie,cierpliwie wyjaśnia pacjentowi jak odpowiednia rehabilitacja poprawi dobrostan zdrowotny.Po operacjach:endoproteza kolana lewego,prawego i prawego biodra(CKR) dobrze się czuję,sprawnie chodzę Dziekuję,HOB
Opinia dodana przez: Hanna