Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ZDROWIE s.c. B.Bednarska, A.Bok, I.Fiedorowicz, M.Męzińska
kard. Wyszyńskiego 11
Bartoszyce
Lekarz super ,tylko Wielmożna Pani co rejestruje , nie kompetentna , roztrzepana i dawno powinna być zwolniona , ponieważ działa na szkode doktor
Gabinet stomatologiczny
Srebrna 9
Cieszyn
Super dentysta. Gorąco polecam. Ja byłem u niego pierwszy raz i już będę się go trzymał. Bardzo fachowy, miły. spokojny, proponujący kompleksowe i przyszłościowe podejście do leczenia.
Wiejska 114
Opole
Pełen profesjonalizm, leczę zęby od dziecka u tego lekarza i zawsze jestem zadowolony, polecam innym
Składanowskiego 1
Wyszków
Bardzo ciepła osoba, perfekcyjne podejście do pacjenta, wszystko dokładnie zawsze wytłumaczy. Nie wyobrażam sobie, żebym miała korzystać z usług innej dentystki. W gabinecie zawsze czuję się bardzo komfortowo, polecam.
Pacjentka ze szpitala św.Barbary , z cierpliwością wysłuchał doradził, a nawet jakiś żart wtrącił żeby dodać otuchy. Kiedyś Pan doktor był pogodniejszy teraz chyba jego samego coś trapi bo zauważyłam, gdy jestem na wizytach ,że jest bardzo milczący, oczywiście swoją prace wykonuje należycie ale to już nie jest ten pan doktor z przed 10 laty. Życzę Jemu zdrowia i cierpliwości do trudnych pacjentów.
KB Medica Lekarska Poradnia Dietetyki Klinicznej i Sportowej
ul. Powstańców Warszawy 11B
Piaseczno
P dr jest lekarzem z powołania,wiedza medyczna,zaangażowanie ,empatia godna podziwu,dr Ewa Gorzkiewicz merytorycznie,cierpliwie wyjaśnia pacjentowi jak odpowiednia rehabilitacja poprawi dobrostan zdrowotny.Po operacjach:endoproteza kolana lewego,prawego i prawego biodra(CKR) dobrze się czuję,sprawnie chodzę Dziekuję,HOB
Szpital Powiatowy
ul. Jeleniogórska 4, Bolesławiec
Bolesławiec
Pan Doktor to specjalista na 5 ,bardzo konsekwentny ,miły wysłucha i poradzi a poddanie się na operację to słuszna decyzja doktor bardzo mi pomógł zmagałam się z endoprotezą biodra przez prawie 4 lata .Pan Doktor wykonał mi rewizję endoprotezy dziś jestem po zabiegu sprawna i chodzę bez bólu.Dziękuję.
Gastromed
ul. Grudziądzka 11
Toruń
Specjalista wysokiej klasy!!Lekarz z powołania, a przy tym wyrozumiała i zawsze uśmiechnięta. Mali pacjenci ją uwielbiają!!
ulica Koronowska 74/SP 16
Bydgoszcz
Super dentysta na medel🏅 .Sympatyczna ,miła ,cierpliwa ma podejście do dzieci widać że lubi swój zawód na 100% godna polecenia😁
Pisze opinie w imieniu pacjenta Jana Maciejewskiego. "Trafiłem do szpitala z powodu konieczności usunięcia 2 guzów w nerce. Zabieg wykonany bardzo profesjonalnie, pobyt w szpitalu /4 dni/, jak również kolejne wizyty nie były dla mnie ogromnym przeżyciem, gdyż Pan Doktor nie stwarza dystansu na linii lekarz-pacjent. Jest bardzo bezpośredni, pełen empatii do chorego. Rzeczowy, wszystko wytłumaczy "co i jak", wysokiej klasy fachowiec. Życzliwa atmosfera sprawia, ze badanie nie jest krepujące. …
Specjalistyczna Praktyka Lekarska Przemysław Kutrzyk
ul. Kozubka 8
Dąbrowa Górnicza
Polecam, bardzo kompetentny lekarz, wszystko dokładnie wyjaśnia. Leczy kompleksowo, nie tylko w wąskiej dziedzinie czego innym lekarzom często brakuje.
Zespól Opieki Zdrowotnej w Gnieźnie
ulica Św. Jana 9
Gniezno
Pani Doktor bardzo konkretna, kompetentna, wykazuje szerokie zainteresowanie problemem, proponuje konkretne rozwiązania w celu ustalenia dalszego leczenia. Poświęca sporo czasu pacjentowi, szczegółowo wyjaśnia wątpliwości. Bardzo polecam!
Szpital Kliniczny Przemienienia Pańskiego Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Długa 1/2
Bardzo rzeczowy i konkretny lekarz. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile wymaga tego sytuacja. Wnikliwie przeprowadza badania podczas wizyty. Pacjent czuje się zaopiekowany. Odpowiada na wszystkie pytania ze spokojem . Rozwiewa wątpliwości .Moja 80 cio letnia ciocia wyszła z gabinetu uspokojona i zadowolona .
NZOZ Euroklinika
ul. Stolarska 17
Przy pierwszej wizycie doktor po obejrzeniu rezonansu postawił diagnozę operacja, byliśmy z żoną przerażeni lecz doktor spokojnie wyjaśnił na czym polega zabieg i co się z tym wiąże.Po rehabilitacji mogłem wrócić do pracy. Dziękuję!
Szpital Uniwersytecki nr 1 im. dr. Antoniego Jurasza w Bydgoszczy
ulica C. Skłodowskiej 9
Bydgoszcz
Zabieg poszerzenia cewki moczowej wykonany bardzo sprawie i bez żadnych komplikacji,bardzo konkretny i miły Pan,uśmiechnięty i zabawny,empatyczny,a przecież o to chodzi jeśli chodzi o podejście do chorego,dziękuję Panie dr i pozdrawiam ze Świecia!!!