Bardzo kompetentny lekarz, widać że zna się na swoim fachu. Do tego jest bardzo otwarty na pacjentów, uważnie słucha i cierpliwie rozwiewa niejasności.
Opinia dodana przez: Waldek

lekarz Artur Łukaszewicz

Internista, Radiolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ZDROWIE s.c. B.Bednarska, A.Bok, I.Fiedorowicz, M.Męzińska
kard. Wyszyńskiego 11
11-200 Bartoszyce

Lekarz super ,tylko Wielmożna Pani co rejestruje , nie kompetentna , roztrzepana i dawno powinna być zwolniona , ponieważ działa na szkode doktor
Opinia dodana przez: janusz

lek. dent. Jerzy Karasiński

Gabinet stomatologiczny
Srebrna 9
43-400 Cieszyn

Super dentysta. Gorąco polecam. Ja byłem u niego pierwszy raz i już będę się go trzymał. Bardzo fachowy, miły. spokojny, proponujący kompleksowe i przyszłościowe podejście do leczenia.

lek. dent. Maciej Bystry

Wiejska 114
45-303 Opole

Pełen profesjonalizm, leczę zęby od dziecka u tego lekarza i zawsze jestem zadowolony, polecam innym
Opinia dodana przez: Grzegorz

lek. dent. Lidia Czestkowska

Składanowskiego 1
07-200 Wyszków

Bardzo ciepła osoba, perfekcyjne podejście do pacjenta, wszystko dokładnie zawsze wytłumaczy. Nie wyobrażam sobie, żebym miała korzystać z usług innej dentystki. W gabinecie zawsze czuję się bardzo komfortowo, polecam.

dr Mirosław Idzik

Neurochirurg

szpital wojewódzki
Sosnowiec

Pacjentka ze szpitala św.Barbary , z cierpliwością wysłuchał doradził, a nawet jakiś żart wtrącił żeby dodać otuchy. Kiedyś Pan doktor był pogodniejszy teraz chyba jego samego coś trapi bo zauważyłam, gdy jestem na wizytach ,że jest bardzo milczący, oczywiście swoją prace wykonuje należycie ale to już nie jest ten pan doktor z przed 10 laty. Życzę Jemu zdrowia i cierpliwości do trudnych pacjentów.

Paweł Szczepaniak

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Tychy

Na fotelu czuję się bezpiecznie, jestem przekonana że mam profesjonalną opiekę medyczną. Zawsze panuje przyjemna i miła atmosfera. Trafna diagnoza i sprawne leczenie. Z uśmiechem na twarzy polecam!
Opinia dodana przez: Hala

lekarz Ewa Gorzkiewicz

Rehabilitant

KB Medica Lekarska Poradnia Dietetyki Klinicznej i Sportowej
ul. Powstańców Warszawy 11B
05-500 Piaseczno

P dr jest lekarzem z powołania,wiedza medyczna,zaangażowanie ,empatia godna podziwu,dr Ewa Gorzkiewicz merytorycznie,cierpliwie wyjaśnia pacjentowi jak odpowiednia rehabilitacja poprawi dobrostan zdrowotny.Po operacjach:endoproteza kolana lewego,prawego i prawego biodra(CKR) dobrze się czuję,sprawnie chodzę Dziekuję,HOB
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Maciej Pabiszczak

ulica Katowicka 31/6

Lekarz miły, sympatyczny, wyjaśnił i zdiagnozował na pierwszej wizycie przyczynę choroby i co ważne zlecił badania! Wcześniej nikt nie wiedział co mi jest. Teraz kolejna wizyta i być może rozwiązanie problemu. Polecam tego lekarza!
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Jerzy Płochowski

Szpital Powiatowy
ul. Jeleniogórska 4, Bolesławiec
59-700 Bolesławiec

Pan Doktor to specjalista na 5 ,bardzo konsekwentny ,miły wysłucha i poradzi a poddanie się na operację to słuszna decyzja doktor bardzo mi pomógł zmagałam się z endoprotezą biodra przez prawie 4 lata .Pan Doktor wykonał mi rewizję endoprotezy dziś jestem po zabiegu sprawna i chodzę bez bólu.Dziękuję.
Opinia dodana przez: Olga

lek. med. Ilona Olszak-Szot

Nefrolog, Pediatra

Gastromed
ul. Grudziądzka 11
Toruń

Specjalista wysokiej klasy!!Lekarz z powołania, a przy tym wyrozumiała i zawsze uśmiechnięta. Mali pacjenci ją uwielbiają!!
Opinia dodana przez: Zosia

lek. dent. Magdalena Orlikowska

ulica Koronowska 74/SP 16
85-405 Bydgoszcz

Super dentysta na medel🏅 .Sympatyczna ,miła ,cierpliwa ma podejście do dzieci widać że lubi swój zawód na 100% godna polecenia😁

lekarz Anita Pląder

ulica Gliwicka 55

Świetna, i kompetentna lekarka. Bardzo uprzejme podejście, osoba ciepła i serdeczna oraz oczekiwane efekty leczenia. Pisze po latach satysfakcji i bardzo dziękuje Pani Doktor. Z całego serca!
Opinia dodana przez: Tamara

lek. dent. Andrzej Twardzik

Korfantego 32 C
44-310 Radlin

Gorąco polecam . Pełen profesjonalizm. Podjeście , empatia całego zespołu - najwyższy poziom kompetencji i obsługi.
Opinia dodana przez: Paul

lekarz Piotr Falkowski

NZOZ Sanocka
ul. Sanocka 17

Pisze opinie w imieniu pacjenta Jana Maciejewskiego. "Trafiłem do szpitala z powodu konieczności usunięcia 2 guzów w nerce. Zabieg wykonany bardzo profesjonalnie, pobyt w szpitalu /4 dni/, jak również kolejne wizyty nie były dla mnie ogromnym przeżyciem, gdyż Pan Doktor nie stwarza dystansu na linii lekarz-pacjent. Jest bardzo bezpośredni, pełen empatii do chorego. Rzeczowy, wszystko wytłumaczy "co i jak", wysokiej klasy fachowiec. Życzliwa atmosfera sprawia, ze badanie nie jest krepujące. …
Opinia dodana przez: bronislawa

lekarz Przemysław Kutrzyk

Endokrynolog, Internista

Specjalistyczna Praktyka Lekarska Przemysław Kutrzyk
ul. Kozubka 8
Dąbrowa Górnicza

Polecam, bardzo kompetentny lekarz, wszystko dokładnie wyjaśnia. Leczy kompleksowo, nie tylko w wąskiej dziedzinie czego innym lekarzom często brakuje.

lekarz Natalia Maćkowiak

Zespól Opieki Zdrowotnej w Gnieźnie
ulica Św. Jana 9
62-200 Gniezno

Pani Doktor bardzo konkretna, kompetentna, wykazuje szerokie zainteresowanie problemem, proponuje konkretne rozwiązania w celu ustalenia dalszego leczenia. Poświęca sporo czasu pacjentowi, szczegółowo wyjaśnia wątpliwości. Bardzo polecam!

lekarz Michał Wyrwa

Szpital Kliniczny Przemienienia Pańskiego Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Długa 1/2

Bardzo rzeczowy i konkretny lekarz. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile wymaga tego sytuacja. Wnikliwie przeprowadza badania podczas wizyty. Pacjent czuje się zaopiekowany. Odpowiada na wszystkie pytania ze spokojem . Rozwiewa wątpliwości .Moja 80 cio letnia ciocia wyszła z gabinetu uspokojona i zadowolona .

lekarz Krzysztof Majchrzak

Neurochirurg

NZOZ Euroklinika
ul. Stolarska 17

Przy pierwszej wizycie doktor po obejrzeniu rezonansu postawił diagnozę operacja, byliśmy z żoną przerażeni lecz doktor spokojnie wyjaśnił na czym polega zabieg i co się z tym wiąże.Po rehabilitacji mogłem wrócić do pracy. Dziękuję!

lekarz Cezary Kobajło

Szpital Uniwersytecki nr 1 im. dr. Antoniego Jurasza w Bydgoszczy
ulica C. Skłodowskiej 9
85-094 Bydgoszcz

Zabieg poszerzenia cewki moczowej wykonany bardzo sprawie i bez żadnych komplikacji,bardzo konkretny i miły Pan,uśmiechnięty i zabawny,empatyczny,a przecież o to chodzi jeśli chodzi o podejście do chorego,dziękuję Panie dr i pozdrawiam ze Świecia!!!
Opinia dodana przez: Damian