lek. med. Marek Piwowarczyk

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

NZOZ CENTRUM MEDYCZNE LARMED
UL. LWOWSKA 17/1

Mając doświadczenie ze szpitalami w USA przez prawie 30 lat, muszę stwierdzić, że dr. Piwowarczyk jest lekarzem klasy światowej, jeśli chodzi o swoje umiejętności w operowaniu tętniaka aorty brzusznej. Kontakt z pacjentem - wysoka kultura osobista, jasne określenie zagrożenia przedoperacyjnego i sposobu jego usunięcia. Ocena schorzenia i wskazania - bardzo fachowa. Operacja - wykonana precyzyjnie i fachowo. Kontakt pooperacyjny - umiejętność wytłumaczenie pewnych dolegliwości pooperacyjnych i troska o pacjenta. Tacy …
Opinia dodana przez: WK50
Bardzo miła,kompetentna i profesjonalna osoba.

dr hab. n. med. Dorota Dunin-Wąsowicz

Neurolog dziecięcy

Wiatraczna 25m28

Bardzo kompetentna i uprzejma.Byłam bardzo zadowolona,polecam.

dr Beata Fudalej

Grodzisk Mazowiecki

O tym lekarzu Mówi się niewiele, bo tego nie lubi, ale gdyby polecić tego lekarza na jedną wizytę to okaże się że nie ma lepszej dentystki w mieście troskliwa serdeczna..to lekarz orkiestra...co leczy uśmiechy koncertowo... uważna, miła, zamyślona, i myślami często nieobecna, i lepiej o nic nie pytać, żeby się nie narazić... milczenie i brak zrozumienia jest w relacji dentysta pacjent chyba największą torturą, dlatego lepiej tutaj milczeć w skupieniu
Opinia dodana przez: Ireneusz

lekarz Janusz Karczewski

Chirurg dziecięcy, Ortopeda

Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy w Olsztynie

Bardzo dobry ortopeda, w listopadzie 2017r. wykonał u syna zabieg wydłużenia ścięgien Achillesa w Wojewódzkim Szpitalu Dziecięcym w Olsztynie, wszystko poszło bardzo dobrze, zabieg udany, nawet nasz fizjoterapeuta jest zachwycony wynikiem. Na późniejszych kontrolach doktor był miły i dokładnie wszystko tłumaczył. Syn ma końskostopie spastyczne. Zwiedziliśmy z nim "Maków i Kraków", miał zastrzyki z botuliny, gipsowane stopy, ortezy, rehabilitacja. Nic nie pomagało, dopiero pomógł zabieg wykonany przez dr Karczewskiego.

lek. dent. Barbara Galara

Polna 7 b lok. 1
27-404 Ostrowiec Świętokrzyski

Gdybym leczyła od początku zęby u Pani doktor to nie musiałabym nosić protezy zębowej od 25 roku życia.Te zęby, które mi zaczęła leczyć Pani doktor trzymają się do dziś, a mam 53 lata
Opinia dodana przez: Barbara

dr n. med. Marzena Prokopowicz

Interhem Poradnie Specjalistyczne
Choroszczańska 24
15-732 Białystok

Bardzo dobry fachowiec w swojej dziedzinie.Jesteśmy bardzo wdzięczni za opiekę nad naszym mężem i ojcem Ś.P.Mikołajem Godunem.Zawsze służyła nam pomocą czy to na oddziale w szpitalu czy w przychodni. Nigdy nie odmówiła pomocy.Pani doktór serdecznie Pani dziękujemy. Wszystkiego najlepszego.
Byłam na ostrym dyżurze z mężem (mąż stracił słuch w czasie kąpieli w jeziorze),lekarz poświęcił 1,5 godziny czasu.Jest wspaniałym "fachowcem",w dodatku przesympatyczny i skuteczny. Jeszcze raz bardzo dziękuję za tak wspaniałego specjalistę i za pomoc którą otrzymaliśmy.
Pani Doktor badała naszego synka dociekliwie, by mieć pewność, że wszystko jest w porządku. Na duży plus jest to, że nie chciała przepisywać mu leków "na wszelki wypadek", żeby niepotrzebnie maleństwa nie faszerować chemią. Dr Gierlach ma świetne podejście do dzieci, jest niezwykle ciepłą i uprzejmą osobą.
Opinia dodana przez: Dominika

dr n. med. Paweł De Abgaro Zachariasiewicz

Radiolog, USG

Kopernika 3/21
36-200 Brzozów

Bardzo miły , POLECAM, uprzejmy w czasie badania punktualny, przystępny potrafi wysłuchać wszystkich dolegliwości, wiele lat byłam pacjentką doktora i po porzeczytaniu tej opinii stwierdzam ,że to wszystko prawda
Opinia dodana przez: ana

lekarz Tomasz Śluzar

Chirurg ogólny, Transplantolog

Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30

Polecam gorąco, prawdziwy profesjonalista, opiekujący się pacjentem do zakończenia leczenia. Jestem miesiąc po zabiegu przepukliny, czuję się świetnie, zero komplikacji.

lekarz Jarosław Knapiak

ul. Sobieskiego 10A/gab. 6
84-230 Rumia

Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Miły ,ma podejście do pacjenta . Wytłumaczy wszystko i doradzi co dalej.

lekarz Wiesław Urbanowicz

Chirurg dziecięcy, Urolog dziecięcy

Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków

Dziękuje doktorze za uratowanie nerki jakieś 16 lat temu, gdzie większość sugerowała usunięcie nerki, Pan się podjął wyzwania i uratował, miałem kilka reoperacji ale to były czyniki zewnętrzne na które nie miał Pan wpływu, pamiętam szczególnie jedną reoperacjie kiedy operował mnie Pan mimo że miał 40 stopniowo gorączke ale nie podał się Pan i po 6 godzinej operacji wszytko było w porządku Nefrolog powiedział że daje tej nerce dwa lata …
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Agnieszka Fliszkiewicz

Chirurg dziecięcy

Mazowiecki Szpital Specjalistyczny
Juliana Aleksandrowicza 5
26-600 Radom

Pani Doktor, to profesjonalistka w swojej dziedzinie. Zarówno Ona, jak i Jej zespół powodują, że pacjent czuje się zaopiekowany, a jego opiekunowie są bardzo dobrze o wszystkim poinformowani. To wycisza i uspakaja pacjenta i rodzinę. Na oddziale planuje przyjazna atmosfera.
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wizytą u Pani Doktor. Można było odczuć, że ta Pani jest na właściwym miejscu i przede wszystkim można odczuć , że Pani jest lekarzem z powołania. Wiedza jaką otrzymałem została mi przekazana bardzo czytelnie i zrozumiale, mimo dość trudnej terminologii :) Bardzo polecam Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Patrycja Zwiorek-Awramienko

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MACULA
ulica Diamentowa 5
41-943 Piekary Śląskie

Kochani, proszę podpowiedzcie, gdzie szukać Pani Doktor Patrycji Zwiorek-Kucharek? Chodziłam do niej do Medyka w Zabrzu, później do Gliwic i jak z stamtąd odeszła nie potrafię ją odnaleźć. Pyskowice też nic nie wiedzą, Piekary Śląskie też nie pomogły a w Internecie przypisują Panią Doktor do tych przychodni. Jeśli ktoś zna kontakt, proszę o podanie. Z takim lekarzem jeszcze się nie spotkałam, bardzo mi pomogła.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Maciej Matuszyński

Przychodnia Specjalistyczno-Diagnostyczna Centrum Medyczne Maria Leśniczak, Iwona Zys s.c.
ulica Ogrodowa 11 a
62-067 Rakoniewice

Okulista, dla którego pacjent jest bardzo ważny. Leczę się u dr.Matuszynskiego kilkanaście lat. Badania wykonuje z pełnym zaangażowaniem, ze spokojem. POLECAM,super specjalista!!!!

lekarz Alina Ladach

84-200 Wejherowo

Dr. Alina Ladach to lekarz z powołania – kompetentna, dokładna i w pełni zaangażowana. Wszystko wyjaśnia zrozumiale i po ludzku, nie spieszy się, zadaje trafne pytania i słucha uważnie. Wizyta przebiegła punktualnie, w miłej atmosferze i z pełnym profesjonalizmem. Zdecydowanie godna zaufania specjalistka – polecam każdemu, kto szuka dobrego lekarza.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Ewa Przybyszewska

Armii Krajowej 1 m. 55
98-200 Sieradz

Profesjonalna, sympatyczna, skrupulatna, uprzejma! I co najważniejsze, czuję się zdecydowanie lepiej po zaordynowanym leczeniu! Dziękuję bardzo!
Opinia dodana przez: Joanna

lek. dent. Adriana Rydzińska

Ośrodek Pomocy Zdrowiu
Bellottiego Józefa 1

Wspaniała Stomatolog, bardzo profesjonalnie podchodząca do swojej pracy, Lekarz z ogromną wiedzą i uwagą na drugiego człowieka, podejście do pacjenta godne naśladowania.Gorąco polecam!