Olivident Stomatologia Beata Wojtków
Wypoczynek 2A
Świdnica Polska
Dr Wojtków to cudowny lekarz i człowiek. Zawsze służy pomocą, kontaktować się można z panią dr również przez wiadomości tekstowe, co jest wspaniałym udogodnieniem dla pacjenta w obecnych czasach. Wizyty w gabinecie zawsze profesjonalne i na czas, co niestety jest rzadkością u wielu lekarzy innych specjalizacji. Pani dr tłumaczy wszystko przystępnym językiem i dokładnie przedstawia kolejne kroki leczenia. Ponadto jest bardzo sympatyczną i kontaktową osobą. Polecam Panią Doktor z całego …
Pan dr bardzo skrupulatnie i sumiennie wykonuje swoją pracę, bardzo uprzejmy empatyczny i zaangażowany co w dzisiejszych czasach jest rzadkością wśród lekarzy wszystkich specjalności, nie tylko psychiatrów. Zdecydowanie polecam osobom rzeczywiście potrzebującym pomocy i wsparcia lekarza psychiatry
Jana III Sobieskiego 13 lok. 25
Skierniewice
Konkretny, fachowiec w swojej dziedzinie, bylem kolejny raz po kilku latach, przy pierwszej wizycie trafiona diagnoza i kierunek leczenia, godny polecenia.
Szpital Powiatowy w Jarocinie Sp. z o.o.
ulica Szpitalna 1
Jarocin
Pan doktor Leszek Michalak specjalista najwyższej klasy w dniu 04.04 2022 miałem operację odtworzenia ciągłości przewodu pokarmowego po dwuletniej ileostomi Pan doktor posiada ogromną wiedzę i umiejętności w zakresie chirurgii Czuję się dobrze i polecam lekarza Bardzo dziękuje też Doktorowi Abdullahi Szaf Za wsparcie przy zabiegu Dziękuje bardzo Pacjent
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Radom,ul.Aleksandrowicza 5
Radom
Wspaniały i wyjatkowy lekarz i wspaniały i wyjątkowy czlowiek...przywrócil mi zdrowie i wiarę w ludzi.Polecam z całego serca. Panie Doktorze...dziękuje z całego serca.
Przychodnia Stomatologiczna "ESTEDENT" Paweł Staszczyk
Mariana Langiewicza 35
Kielce
Wspaniały lekarz i specjalista, miły ,serdeczny i wyrozumiały dla pacjenta. Takich lekarzy spotkać to rzadkość . Polecam
NZOZ Euro-Klinika Sp. z o.o.
Wyspiańskiego 3
Siemianowice Śląskie
Mogę szczerze polecić, zaangażowany, kompetentny, uprzejmy lekarz, podczas wizyty można poczuć się komfortowo jak na okoliczności
Powiatowy Zespół Szpitali
Armii Krajowej 1,Oleśnica
Oleśnica
Bardzo dobre podejście do pacjenta, pełen profesjonalizm , lekarz uprzejmy, służy pomocą , poświęcił mi sporo uwagi. Życzę wszystkim pacjentom takich lekarzy.
Pracownia psychologiczna Psychotech
Śląska 22/2
Byłem nie przekonany do skonsultowania moich problemów z psychologiem ale teraz wiem, że była to dobra decyzja. Wizyta była bardzo owocna a Pani psycholog wykazała swietne zrozumienie problemu i wystawiła właściwą diagnozę. Bardzo polecam!
Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
Bielsko-Biała
Pan Doktor wykonał zabieg mojemu Ojcu w szpitalu dn.10 lipca. Pełen profesjonalizm. Dziękuję i polecam serdecznie.
Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego w Katowicach - Zespół Nr 1
ulica Raciborska 27, 28
Miałem z p. dr teleporadę z powodu nagłego gorączkowania u 2-msc dziecka. Mimo iż Pani dr odesłała nas na wizytę stacjonarną poczuliśmy się zaopiekowani, Pani dr wysłuchała starannie co się dzieję, dała zalecenia na teraz zanim trafimy do lekarza.
Bardzo spokojny, życzliwy i bardzo kompetentny lekarz. Uratował mnie z niemałej chirurgicznej opresji jakim było uwięźnięcie przepukliny. Spokojnie wszystko tłumaczy, ma dobre podejście do pacjenta i przede wszystkim czuć, że naprawdę się przejmuje i angażuje. W jego rękach czułam się bezpieczna i odpowiednio zaopiekowana.
Prywatny Gabinet Ginekologiczny lek.med. Paweł Zając specjalista ginekologii i położnictwa
ul. Skłodowskiej 4 b
Leżajsk
To już moja druga wizyta u tego lekarza więc spokojnie mogę napisać opinię i polecić dr Zająca. Miły, dobry człowiek z dużym doświadczeniem.