lek. dent. Piotr Gajzler

Rogowo 32
87-515 Rogowo

W wieku 8 lat mialam juz wszystkie zeby stale. Dzieki Panu doktorowi wszystkie byly zdrowe do noedawna.... Minelo 14 lat i dopiero zaczely zeby mi sie znow sypac. Bylam u 2 stomatologow. Na jednym strasznie sie zawiodlam, natomiast drugiego bardzo chwalilam. Okazalo sie jednak, ze Pani stomatolog (ten drugi stomatolog) na kazdej wizycie widziala u mnie sporo dziur. Stwierdzilam, ze skonsultuje sie z trzeecim stomatologiem. Potwierdzily sie moje przypuszczenia. Mialam …
Opinia dodana przez: najlepszy stomatolog swiata

lekarz Grzegorz Kuś

ul. Bolesława Chrobrego 10/3
58-500 Jelenia Góra

Pan Grzegorz to wspaniały doktor, kompetentny i uprzejmy. Potrafi wszystko jasno wytłumaczyć, na każde zadane pytanie, zawsze otrzymałem wyczerpującą odpowiedź. Naprawdę szybko wstałem na nogi i znów mogę się cieszyć w pełni zdrowiem i życiem.
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Krzysztof Gutowski

"MEDIKA" Usługi Medyczne Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Kuźnicka 1
72-010 Police

Pan Doktor składał mnie "do kupy" już kilkukrotnie. Pełen profesjonalizm i wzorowo wykonane zabiegi takie jak rekonstrukcja ACL czy operacja Bristow-Latarjet. Polecam z pełną świadomością
Opinia dodana przez: Paweł

lek. dent. Karolina Kubiak

ulica Mireckiego 16/18
97-200 Tomaszów Mazowiecki

Polecam! Lekarz z powołaniem na najwyższym poziomie, bardzo nowoczesne metody leczenia i najważniejsze bez bólu

lek. dent. Krzysztof Górski

Gryfińska 21/1

Sympatyczne i profesjonalne podejście oraz wytłumaczenie problemu i przebiegu leczenia. Najlepszy Stomatolog z jakim miałem do czynienia i dla którego kanałówka jest ostatecznością, a nie metoda leczenia
Opinia dodana przez: Bartosz

mgr Robert Radwański

Psychoterapeuta, Psycholog kliniczny

Warszawska 40/1a

Miałam okazje odbyć terapie u pana Roberta ok 2 lata temu i i do dziś uważam, że to była najlepsza decyzja w moim życiu. Polecam tego człowieka, tam możesz czuć się bezpiecznie
Wspaniały lekarz! Zawdzięczamy mu życie naszego syna. W środku nocy w ciężkim stanie trafił do szpitala po wypadku gdzie dyżur miał akurat Pan Doktor. Dzięki jego zaangażowaniu i operacji nasz syn przeżył ma usuniętą śledzionę i powoli wraca do pełni sił. Wspaniały i empatyczny lekarz dziękujemy serdecznie!
Opinia dodana przez: Aneta i Mirosław

lekarz Michał Wnęk

SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
42-200 Częstochowa

Bardzo dobry lekarz ,kompetentny,jako jeden z wielu potrafi zainteresować sie istotą choroby ,kieruje na badania ,bardzo miły. Polecam

lekarz Paweł Sobieszczuk

Sportowa 3
Marki

Bardzo miły i sympatyczny CZŁOWIEK.Wytłumaczył co trzeba, zaordynował leki. Pewna ręka, fachowe podejście. Polecam tego lekarza z całą stanowczością.

lekarz Mirosław Teplicki

Chirurg naczyniowy

Przychodnia POZ
Lisińskiego 6
37-500 Jarosław

Wszystko w najlepszym porządku ! Może służyć za przykład dla młodych lekarzy !!!

lekarz Bożena Knibba-Kulas

Dermatolog, Wenerolog

I Armii WP 16
84-100 Puck

Po maści, którą mi zapisała pani doktor od razu moje plecy wyglądają lepiej, a to 3 już dermatolog u którego byłam, tamci nie pomogli.

lekarz Ryszard Fedyk

Żelazna 36

Jestem pacjentką doktora Fedyka od 29 lat, moja pozytywna opinia na temat Pana doktora była i jest niezmienna: świetny lekarz,jego diagnozy są trafne,jest uprzejmy, poświęca pacjentowi odpowiednio dużo czasu a niekiedy nawet swój prywatny czas.Wielu moim znajomym poleciłam i nadal polecam tego lekarza.

lekarz Artur Jędrusiak

Tamka 19/23 lok. 8

chyba najlepszy lekarz z jakim miałem kontakt. Niejednokrotnie wystarczyła mi tylko wizyta u Pana doktora abym się poczuł lepiej. Moim zdaniem potrafi leczyć nie tylko ciało.
Opinia dodana przez: robert

Anna Krzyszowska-Kamińska

Lekarz rodzinny

Praktyka Lekarza Rodzinnego Anna Krzyszowska - Kamińska
Uczniowska 37a

Lekarz w pełni kompetentny, rzetelny i uprzemy. Pani doktor oddana pacjentowi.

dr n. med. Marian Milewczyk

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Topolowa 69
26-110 Skarżysko-Kamienna

Bardzo miły, życzliwy i przede wszystkim kompetentny lekarz. Błyskawicznie wyznaczone wizyty, przeprowadzone badania, konsultacje itd. Co w przypadku ludzi chorych jest bardzo ważne tak samo jak dobra rada i słowo której pan dr udziela.
Opinia dodana przez: Urszula

dr n. med. Zbigniew Michniewicz

Chirurg onkolog

ulica Szeroka 25
87-100 Toruń

Dr. Michniewicz operował mnie, gdy mialam raka piersi. Na podstawie mamografi/tylko spojrzal/ postawil diagnoze, ktorą w 100% potwierdzila sie, gdy dostalam wynik histopatologiczny. Konkretny, rzeczowy i dbajacy o pacjenta.Blizna po operacji "ładna".

lekarz Małgorzata Jurga

Kołłątaja 2 lok. 10
72-100 Goleniów

goraco polecam wszystkim pacjentom. Pani lekarz Malgorzata Jarecka-Jurga jest sumienna, kompetentna w swoim zawodzie i ma wspaniale podejscie do malych pacjentow. Szkoda ze dzisiaj takich dobrych lekarzy tak malo jest.

lekarz Ewa Michalik

Neonatolog, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Pogotowie Stomatologiczne"
Pucka 3
84-200 Wejherowo

Najlepszy lekarz z okolic Wejherowa oraz Pucka

lekarz Małgorzata Krentorz

Osińska 27a
44-240 Żory

Naprawdę fachowe podejście. Pani Doktor nie bała się zmienić diagnozy innego lekarza, przez co wprowadziła u mnie jak się okazało skuteczne leczenie. Pani Doktor zawsze była dla mnie bardzo miłą, spokojną i uprzejmą osobą. Bardzo mi pomogła i jestem jej za to wdzięczna, podejrzewam że bez zmiany diagnozy stałą bym dalej w miejscu.

lek. dent. Magdalena Świąder-Ziętara

Chirurg stomatolog, Protetyk

Centrum Skrzat
Rumiankowa 55 / 2C

Od czsu kiedy zdecydowałem się leczyć zęby u p. doktor, skończyły się moje z nimi problemy. Najpierw kompleksowe leczenie, a teraz przeglądy raz w roku i ew. drobne zabiegi. Pani Doktor jst wyjątkowa, ma niesamowite umiejętności i jeszcze coś co czyni że leczenie jest nadwyraz skuteczne.