Muszę iść do lekarza jednak nie rozumiem jednej rzeczy, dlaczego oni ze mną nie rozmawiają np. Skupiają się wyłącznie na moim zachowaniu, mówiąc co robię lub przerywają rozmowy głównie na czatach. Jeżeli coś mówią to zawsze znajdą jakiś pretekst, aby zakończyć rozmowę. Rozmawiałam z jednym kolega przez prawie 3 miesiące i dialog dobiegł końca, sam powiedział ze nie wie czy wróci do mnie na czat. Niestety to ja muszę słuchać …
prywatny gabinet stomatologiczny
ul. Zacisze 12
Wieluń
brdzo mila pani stomatolog. polecam wszystkim ktorzy boja sie borowania.
Bardzo jestem zadowolona. Zapisałam się na wizytę w krótkim terminie. Pan Aleksander już czekał, żadnej kolejki. Wszystko poszło sprawnie, bezboleśnie i fachowo. Lokal lśni czystością. Ceny umiarkowany. Mam bardzo fajne plomby i ściągnięty kamień. Dziękuję Panie Aleksandrze.
Przychodnia Rejonowa
Warszawska 20
Polanica-Zdrój
Pełen profesjonalizm.Z CZYSTYM SUMIENIEM BARDZO POLECAM
Lekarz nastawiony pozytywnie do pacjenta- życzliwy, wyrozumiały. Pacjenci - gł. małe dzieci (jak zaobserwowalam w poczekalni przed wizytą), oraz mój nastoletni syn, czują się komfortowo w gabinecie, w miłej atmosferze. Lekarz rzeczowy, pomocny we wskazaniu dalszych możliwości leczenia.
Przychodnia Stoczniowa
Dubois
bardzo sympatyczna lekarka nastawiona pozytywnie do pacjenta wynik opisany prawidłowo.
Centrum Diagnostyczno-Lecznicze INTERLAB sp.z o.o.
ul. 28 Czerwca 1956r. nr 161
Bardzo dobry specjalista, odsyłani od lekarza do lekarza Pan Profesor pochylił się nad mamy przypadkiem i dzięki niemu mama trafiła na stół operacyjny....dziękujemy z całego serca
Leczyłem u doktor Stuwe zęba kanałowo. Podczas pobytu w Niemczech trafiłem z sąsiednim zębem na leczenie kanałowe pod mikroskopem. Po obejrzeniu zdjęcia rentgenowskigo tamtejszy dentysta pytał się czy ten ząb obok też był leczony pod mikroskopem i nie mógł uwierzyć że nie. Doktor Stuwe jest świetna.
Szpital Powiatowy
ul. Jeleniogórska 4, Bolesławiec
Bolesławiec
Bardzo dobry ortopeda ! Polecam bardzo ! Kompetentny lekarz z odpowiednim podejściem do pacjenta !
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital Zespolony w Białymstoku
ulica Marii Skłodowskiej-Curie 26
Białystok
Bardzo kompetentny lekarz, o wysokiej kulturze osobistej, a jednocześnie bardzo miły. Cierpliwie odpowiada na pytania i wszystko dokładnie tłumaczy. W obliczu trudnej sytuacji zdrowotnej pacjentki wykazał się wyjątkową empatią. Zdecydowanie polecam wizyty i prowadzenie ciąży u tego Pana Doktora.
Mam obawy wystawiać 5/5 ponieważ boję się, że z ilości poleceń Pana Doktora kolejki będą większe. Pan Doktor Ireneusz Ludyga jest najlepszym lekarzem nie tylko w swojej specjalizacji, ale dla mnie mógłby być wzorem do naśladowania przez wszystkich w medycynie. Zawsze uśmiechnięty, działa szybko, konkretnie, bardzo miły, opiekuńczy na każdym etapie leczenia i wizyt, po prostu lekarz idealny, a do tego w ramach NFZ! Oczekiwanie na wizytę w granicach tygodnia, …
Górczyńska 17/322
Gorzów Wielkopolski
Wspaniały fachowiec, życzliwy znający się na rzeczy. Pan doktor godny polecenia, budzący zaufanie. Jeden z najlepszych stomatologów w Gorzowie Wlkp.
SP ZOZ w Zduńskiej Woli
ulica Królewska 29
Zduńska Wola
Miły lekarz, zna się na rzeczy, wysłucha i dokładnie tłumaczy gdzie leży przyczyna choroby. Polecam wszystkim Pana Doktora.