lekarz Krystyna Włodarczyk

ulica Ogrodowa 25
74-300 Myślibórz

TA PANI WYLECZYŁA MI ASTYGMATYZM DZIĘKI JEJ NAŚWIETLANIOM PRZESTAŁAM NOSIĆ OKULARY DZIĘKUJĘ PANI DOKTOR!!

lekarz Adam Małecki

Chojnice
8 Marca 14 A
89-600 Kościerzyna

Muszę iść do lekarza jednak nie rozumiem jednej rzeczy, dlaczego oni ze mną nie rozmawiają np. Skupiają się wyłącznie na moim zachowaniu, mówiąc co robię lub przerywają rozmowy głównie na czatach. Jeżeli coś mówią to zawsze znajdą jakiś pretekst, aby zakończyć rozmowę. Rozmawiałam z jednym kolega przez prawie 3 miesiące i dialog dobiegł końca, sam powiedział ze nie wie czy wróci do mnie na czat. Niestety to ja muszę słuchać …

lekarz Bogna Dobrzyniecka

Małopanewska 3 / 12

polecam Panią doktor.rzetelna, konkretna, wzbudza zaufanie i nie sieje niepotrzebnej paniki. odpowiada na wszystkie, nawet z pozoru nieistotne i banalne pytania.

lek. dent. Jolanta Sutarzewicz

prywatny gabinet stomatologiczny
ul. Zacisze 12
98-300 Wieluń

brdzo mila pani stomatolog. polecam wszystkim ktorzy boja sie borowania.

lek. dent. Aleksander Kluczny

O-DENT
Chodkiewicza 1b
41-500 Chorzów

Bardzo jestem zadowolona. Zapisałam się na wizytę w krótkim terminie. Pan Aleksander już czekał, żadnej kolejki. Wszystko poszło sprawnie, bezboleśnie i fachowo. Lokal lśni czystością. Ceny umiarkowany. Mam bardzo fajne plomby i ściągnięty kamień. Dziękuję Panie Aleksandrze.
Opinia dodana przez: Irina

lek. dent. Anna Leśnikowska

Przychodnia Rejonowa
Warszawska 20
57-320 Polanica-Zdrój

Pełen profesjonalizm.Z CZYSTYM SUMIENIEM BARDZO POLECAM
Lekarz nastawiony pozytywnie do pacjenta- życzliwy, wyrozumiały. Pacjenci - gł. małe dzieci (jak zaobserwowalam w poczekalni przed wizytą), oraz mój nastoletni syn, czują się komfortowo w gabinecie, w miłej atmosferze. Lekarz rzeczowy, pomocny we wskazaniu dalszych możliwości leczenia.

lekarz Joanna Cegielska

Radiolog, USG

Przychodnia Stoczniowa
Dubois

bardzo sympatyczna lekarka nastawiona pozytywnie do pacjenta wynik opisany prawidłowo.

dr hab. n. med. Jacek Kruczyński

Centrum Diagnostyczno-Lecznicze INTERLAB sp.z o.o.
ul. 28 Czerwca 1956r. nr 161

Bardzo dobry specjalista, odsyłani od lekarza do lekarza Pan Profesor pochylił się nad mamy przypadkiem i dzięki niemu mama trafiła na stół operacyjny....dziękujemy z całego serca

lek. dent. Małgorzata Stuwe-Kaczmarek

os. Czecha 73

Leczyłem u doktor Stuwe zęba kanałowo. Podczas pobytu w Niemczech trafiłem z sąsiednim zębem na leczenie kanałowe pod mikroskopem. Po obejrzeniu zdjęcia rentgenowskigo tamtejszy dentysta pytał się czy ten ząb obok też był leczony pod mikroskopem i nie mógł uwierzyć że nie. Doktor Stuwe jest świetna.
Wiedza, kompetencje, wyczucie, zaangazowanie, empatia, doskonaly w swoim fachu, ludzki człowiek... coz więcej mozna dodać ❤️ W tym przyadku można pojąć co znaczy "lekarz z powołania"...
Opinia dodana przez: Paulina

dr Ryszard Duran

Szpital Powiatowy
ul. Jeleniogórska 4, Bolesławiec
59-700 Bolesławiec

Bardzo dobry ortopeda ! Polecam bardzo ! Kompetentny lekarz z odpowiednim podejściem do pacjenta !
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Dorota Leonowicz

Madalińskiego 57/10

Świetna lekarka, profesjonalna, miła, uprzejma, cierpliwa. Robiła mi biopsję i operacje. Zajęła się mną jak kimś bliskim, chociaż mnie pierwszy raz na oczy widziała. Szczerze polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Dorota Castricum

lekarz Mariusz Kossakowski

Os.Zacisze 8b/24
66-100 Sulechów

Polecam usługi doktora okulisty Mariusza Kosakowskiego. Dziękuję za profesjonalne podejście, dokładne badania, dziękuję za pomoc.

lekarz Justyna Kołodyńska-Jeridi

Pulmonolog

Sobótki 28
20-828 Lublin

Wspaniały lekarz z dużą wiedzą i podejściem do pacjenta na 6+. Bardzo cierpliwa i zainteresowana pacjentem całościowo.

lekarz Piotr Machała

UROLOGIA I MEDYCYNA PRACY
Słowackiego 4/19
37-500 Jarosław

Bardzo polecam Pana doktora. Leczę się już od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Lekarz godny zaufania.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Michał Gruca

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital Zespolony w Białymstoku
ulica Marii Skłodowskiej-Curie 26
15-278 Białystok

Bardzo kompetentny lekarz, o wysokiej kulturze osobistej, a jednocześnie bardzo miły. Cierpliwie odpowiada na pytania i wszystko dokładnie tłumaczy. W obliczu trudnej sytuacji zdrowotnej pacjentki wykazał się wyjątkową empatią. Zdecydowanie polecam wizyty i prowadzenie ciąży u tego Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Ireneusz Ludyga

Gruzełki 91
42-600 Tarnowskie Góry

Mam obawy wystawiać 5/5 ponieważ boję się, że z ilości poleceń Pana Doktora kolejki będą większe. Pan Doktor Ireneusz Ludyga jest najlepszym lekarzem nie tylko w swojej specjalizacji, ale dla mnie mógłby być wzorem do naśladowania przez wszystkich w medycynie. Zawsze uśmiechnięty, działa szybko, konkretnie, bardzo miły, opiekuńczy na każdym etapie leczenia i wizyt, po prostu lekarz idealny, a do tego w ramach NFZ! Oczekiwanie na wizytę w granicach tygodnia, …
Opinia dodana przez: Ola J.

dr n. med. Andrzej Kierat

Periodontolog

Górczyńska 17/322
66-400 Gorzów Wielkopolski

Wspaniały fachowiec, życzliwy znający się na rzeczy. Pan doktor godny polecenia, budzący zaufanie. Jeden z najlepszych stomatologów w Gorzowie Wlkp.
Opinia dodana przez: Jarek

lekarz Łukasz Wojtysiak

SP ZOZ w Zduńskiej Woli
ulica Królewska 29
98-220 Zduńska Wola

Miły lekarz, zna się na rzeczy, wysłucha i dokładnie tłumaczy gdzie leży przyczyna choroby. Polecam wszystkim Pana Doktora.