lekarz Jacek Widomski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Praktyka Lekarza Rodzinnego" w Porębie Wielkiej
Poręba Wielka 278
34-735 Niedźwiedź

Lekarz z powołania. Wielki szacunek dla za podejście do pacjenta.

lekarz Sławomir Stosio

Centrum Medyczne Lux-Med
Milionowa 21

Z tym lekarzem miałem kontakt 15 lat temu, kiedy przyjmował w Lecznicy przy ul, Rojna 39/. Bardzo skutecznie ocenił i zlikwidował moją dolegliwość, czego nie mogli zrobić lekarze specjaliści z poradni w szpitalu w Łagiewnikach, przychodni chorób płuc przy ul. Limanowskiego w Łodzi. Pytanie: gdzie przyjmuje dr Stosio? Proszę o informację
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Małgorzata Śmiechura-Gańczarczyk

Otolaryngolog

Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289

Specjalista o ogromnym zaangażowaniu w swoją pracę! Indywidualne i skrupulatne podejście do pacjenta!

lekarz Małgorzata Kałuża

MEDICA CELSUS
Unii Lubelskiej 1

Bardzo kompetentna pani doktor i dokładna. Polecam bo dawno tak uczciwego podejścia do pacjenta nie spotkałam.

lek. med. Anna Leśnik-Kobos

Laryngolog

ul. Hugo Kołłątaja 25
33-300 Nowy Sącz

Bardzo profesjonalny lekarz! Inni od razu chcieli wycinać migdała, a Pani dr Kobos wyleczyła wszystko jednymi tabletkami. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Ala

lekarz Monika Adamiec

Lekarz rodzinny, Pediatra

Dzikiej Róży 32
05-500 Józefosław

Dobra, znająca się na rzeczy, godna polecenia lekarka. W sposób naturalny uprzejma jest wobec dzieci.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Waldemar Rybiński

ul. Krótka 46F
Żyrardów

Baardzo mi pomógł polecam z całego serca kompleksowo podchodzi do choroby. Zleca badania i na podstawie wyników leczy choroby których inni lekarze mówili ,"nie da się tego wyleczyć" . Podstawa to rygorystyczne przestrzeganie diety zalecanej przez doktora i przepisane leki , uzupełnianie niedoborów witamin i minerałów.To naprawdę działa.Polecili mi go moi znajomi i cieszę się że skorzystałam.

lekarz Marcin Faflik

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

"Gameta-Szpital" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością i Wspólnicy - Spółka komandytowa
ulica Rudzka 34/36
95-030 Rzgów

Lekarz godny polecenia. Miałam operację 6 lat temu i do dziś wszystko jest w porządku. Bardzo profesjonalny lekarz i przy tym bardzo ciepły. Dziękuję bardzo

lekarz Jarosław Kosior

ulica Struga 54
26-600 Radom

Polecam wspaniały lekarz wart zaufania Wykonuje koronografie wszpitalu na Józefowie w Radomiu bardzo dobry lekarz
Dr Tomasz Konaszczuk przeprowadził u mnie w czerwcu 2016 rekonstrukcję więzadła stawu kolanowego- ACL. Operacja przeprowadzona została planowo, profesjonalnie, bez najmniejszych komplikacji. Po operacji opieka w szpitalu była bardzo dobra, przede wszystkim ze strony dr Konaszczuka ale też rehabilitanta. W chwili obecnej nie odczuwam żadnych dolegliwości, wracam do aktywnego uprawiania sportu. Bardzo dziękuję dr Konaszczukowi jak i całemu personelowi Kliniki Chirurgii Urazowej SPSK nr 1 w Lublinie. Maja z Gdańska.
Opinia dodana przez: MAJA

lekarz Jacek Mońka

"Dagmadent"
ul. Bohaterów Monte Cassino 3, Katowice

Bardzo sympatyczna lekarz ,wysłucha ,wytłumaczy co i jak ,od początku traktuje pacjenta po ludzku ,zajmuje się profesjonalnie każdym urazem

lekarz Małgorzata Marszałek

Wańkowicza 9/6
59-700 Bolesławiec

Bardzo dokładne USG, poświęcenie czasu, kompleksowość podejścia i jej doświadczenie przez wyjazdy szkoleniowe. Bardzo doceniam fachowość, przy tym Pani doktor bardzo dokładna i sumienna.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Daniel Jantarski

ulica Centralna 58
86-031 Osielsko

Pana doktora znam już ponad 9 lat. Wyciągnął mnie z lęków. Wcześniej chodziłam do psychiatry i po wszyskich innych lekarzach,bez skutku w samopoczuciu. Pan doktor to po prostu GENIUSZ,kazdy obiaw chorobowy jest ważny i ma znaczenie. Leki które przepisuje są bezpieczne. Chodzimy do niego calą rodziną,pomaga wszystkim. Mama 83l a najmłodsza wnuczka 4latka. Szanuję tego człowieka, bo nie ma takich lekarzy,pokorny,skromny,taktowny a przede wszystkim mądry! Pomógł i pomaga cały czas …
Polecam opiekę Pani Doktor ! empatia , kontakt z pacjentem , uprzejmość i wiedza to atuty Pani Doktor.

lekarz Przemysław Płaza

Zakład Opieki Okulistycznej
Dobkiewicza 18
27-600 Sandomierz

Bardzo dobry lekarz, taki ludzki, podejście ma do pacjenta bardzo spokojnie i życzliwie... Polecam Ilona
Opinia dodana przez: Ilona

mgr Natalia Małecka

Psycholog

Pracownia Usług Psychologicznych "Między Nami"

Pani psycholog godna polecenia. Chodzę do niej regularnie. Trudno było spotkać specjalistę, który naprawdę pomoże i coś zmieni. U tej pani się udało. W dodatku przyjmuje też na NFZ. Polecam.
Opinia dodana przez: Natalia

lek. med. Jan Kaźmierczak

Praktyka Lekarska Jan Kaźmierczak

Po pierwszym spotkaniu, miłe zaskoczenie. Lekarz dopytywał się o przebieg mojej choroby oraz sposobu leczenia. Zaproponował nowe leki, które nie będą miały negatywny wpływ na mój poziom cukru we krwi. Bardzo mile zaskoczyło mnie również podejście lekarza do cen psychotropów. Nie wybiera tych z najwyższej półki jeśli nie ma takiej potrzeby, a są dostępne tańsze odpowiedniki. Pozdrawiam Gosia

lek. dent. Arkadiusz Dziuba

Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
Frycza Modrzewskiego 2

Najlepszy lekarz - stomatolog jakiego znam. Dokładny i profesjonalny w każdym calu. Pierwsza wizyta rozpoczęła się od szczegółowej diagnozy problemu, z którym się zgłosiłam. Lekarz dostosowuje metody i plan leczenia do możliwości pacjenta i wybiera najlepszą opcję z uwzględnieniem kompleksowego leczenia. Miła atmosfera i zaufanie które tworzy lekarz, sprawa że z przyjemnością wraca się na kolejną wizytę.

lek. dent. Beata Kuczera-Michalska

Groszowicka 31A
45-317 Opole

Najwspanialszy stomatolog. Tyle i aż tyle. Kobieta petarda,doradzi,odradzi, ale zawsze jest zetelna i prawdziwa. Moja cala Rodzinka, Panią uwielbiam.
Opinia dodana przez: Iwona

lek. dent. Marzena Chilimoniuk

Piłsudskiego 16
95-050 Konstantynów Łódzki

Pani doktor leczy mnie i dzieci. Bardzo wrażliwa na potrzeby pacjentów. Wykazuje dużo cierpliwości, szczególnie wobec dzieci. Bardzo skrupulatnie tłumaczy zasady leczenia. Absolutnie godna polecenia.
Opinia dodana przez: Izabela