lekarz Anna Krzyślak

Pediatra, Rehabilitant

Malinowa 13
65-125 Zielona Góra

Wspaniały lekarz. Oceniający stan pacjenta w każdym aspekcie i zlecający zabiegi pod kątem dolegliwości. Przy tym życzliwa i skuteczna. Pozdrawiam Panią serdecznie.

lekarz Tomasz Palacz

epione
ul. piotrowicka 68 Katowice

Lekarz bardzo profesjonalny. Szybka i trafna diagnoza pozwoliła na przeprowadzenie koniecznego zabiegu. Dzięki temu nie pogorszył się stan mojej nogi. Godny polecenia, Młody wiek ale doświadczenie i wiedza jest.
Opinia dodana przez: pacjent

lekarz Jurij Radźko

Staszica 6
05-530 Góra Kalwaria

Bardzo dobry chirurg , jeden z najlepszych. Kładąc się do dr Radźko możecie być pewni ,że operacja będzie przeprowadzona perfekcyjnie - tak było w moim przypadku. Jestem także wdzięczna ,że nie musiałam długo czekać . Doktor jest bardzo fajnym ,ciepłym i życzliwym człowiekiem z którym bardzo konkretnie i fajnie mi się dogadywało. Pozdrawiam!!!
Opinia dodana przez: Aneta Pietrzela

lekarz Radosław Kędzia

Lekarz rodzinny

NZOZ Przychodnia Medycyny Rodzinnej Kędzia Radosław
Wolności 9/Matejki 1
87-200 Wąbrzeźno

Bardzo kompetentny lekarz , pełen empatii . Lekarz który ma wiedzę potrafi wykryć chorobę z wywiadu. Stara się do każdego podchodzić indywidualnie . Takich lekarzy brakuje
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Jacek Widomski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Praktyka Lekarza Rodzinnego" w Porębie Wielkiej
Poręba Wielka 278
34-735 Niedźwiedź

Lekarz z powołania. Wielki szacunek dla za podejście do pacjenta.

lekarz Sławomir Stosio

Centrum Medyczne Lux-Med
Milionowa 21

Z tym lekarzem miałem kontakt 15 lat temu, kiedy przyjmował w Lecznicy przy ul, Rojna 39/. Bardzo skutecznie ocenił i zlikwidował moją dolegliwość, czego nie mogli zrobić lekarze specjaliści z poradni w szpitalu w Łagiewnikach, przychodni chorób płuc przy ul. Limanowskiego w Łodzi. Pytanie: gdzie przyjmuje dr Stosio? Proszę o informację
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Małgorzata Śmiechura-Gańczarczyk

Otolaryngolog

Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289

Specjalista o ogromnym zaangażowaniu w swoją pracę! Indywidualne i skrupulatne podejście do pacjenta!

lekarz Małgorzata Kałuża

MEDICA CELSUS
Unii Lubelskiej 1

Bardzo kompetentna pani doktor i dokładna. Polecam bo dawno tak uczciwego podejścia do pacjenta nie spotkałam.

lek. med. Anna Leśnik-Kobos

Laryngolog

ul. Hugo Kołłątaja 25
33-300 Nowy Sącz

Bardzo profesjonalny lekarz! Inni od razu chcieli wycinać migdała, a Pani dr Kobos wyleczyła wszystko jednymi tabletkami. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Ala

lekarz Monika Adamiec

Lekarz rodzinny, Pediatra

Dzikiej Róży 32
05-500 Józefosław

Dobra, znająca się na rzeczy, godna polecenia lekarka. W sposób naturalny uprzejma jest wobec dzieci.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Waldemar Rybiński

Internista, Lekarz rodzinny

ul. Krótka 46F
Żyrardów

Baardzo mi pomógł polecam z całego serca kompleksowo podchodzi do choroby. Zleca badania i na podstawie wyników leczy choroby których inni lekarze mówili ,"nie da się tego wyleczyć" . Podstawa to rygorystyczne przestrzeganie diety zalecanej przez doktora i przepisane leki , uzupełnianie niedoborów witamin i minerałów.To naprawdę działa.Polecili mi go moi znajomi i cieszę się że skorzystałam.

lekarz Marcin Faflik

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

"Gameta-Szpital" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością i Wspólnicy - Spółka komandytowa
ulica Rudzka 34/36
95-030 Rzgów

Lekarz godny polecenia. Miałam operację 6 lat temu i do dziś wszystko jest w porządku. Bardzo profesjonalny lekarz i przy tym bardzo ciepły. Dziękuję bardzo

lekarz Jarosław Kosior

ulica Struga 54
26-600 Radom

Polecam wspaniały lekarz wart zaufania Wykonuje koronografie wszpitalu na Józefowie w Radomiu bardzo dobry lekarz
Dr Tomasz Konaszczuk przeprowadził u mnie w czerwcu 2016 rekonstrukcję więzadła stawu kolanowego- ACL. Operacja przeprowadzona została planowo, profesjonalnie, bez najmniejszych komplikacji. Po operacji opieka w szpitalu była bardzo dobra, przede wszystkim ze strony dr Konaszczuka ale też rehabilitanta. W chwili obecnej nie odczuwam żadnych dolegliwości, wracam do aktywnego uprawiania sportu. Bardzo dziękuję dr Konaszczukowi jak i całemu personelowi Kliniki Chirurgii Urazowej SPSK nr 1 w Lublinie. Maja z Gdańska.
Opinia dodana przez: MAJA

lekarz Jacek Mońka

"Dagmadent"
ul. Bohaterów Monte Cassino 3, Katowice

Bardzo sympatyczna lekarz ,wysłucha ,wytłumaczy co i jak ,od początku traktuje pacjenta po ludzku ,zajmuje się profesjonalnie każdym urazem

lekarz Małgorzata Marszałek

Wańkowicza 9/6
59-700 Bolesławiec

Bardzo dokładne USG, poświęcenie czasu, kompleksowość podejścia i jej doświadczenie przez wyjazdy szkoleniowe. Bardzo doceniam fachowość, przy tym Pani doktor bardzo dokładna i sumienna.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Daniel Jantarski

Lekarz rodzinny

ulica Centralna 58
86-031 Osielsko

Pana doktora znam już ponad 9 lat. Wyciągnął mnie z lęków. Wcześniej chodziłam do psychiatry i po wszyskich innych lekarzach,bez skutku w samopoczuciu. Pan doktor to po prostu GENIUSZ,kazdy obiaw chorobowy jest ważny i ma znaczenie. Leki które przepisuje są bezpieczne. Chodzimy do niego calą rodziną,pomaga wszystkim. Mama 83l a najmłodsza wnuczka 4latka. Szanuję tego człowieka, bo nie ma takich lekarzy,pokorny,skromny,taktowny a przede wszystkim mądry! Pomógł i pomaga cały czas …
Polecam opiekę Pani Doktor ! empatia , kontakt z pacjentem , uprzejmość i wiedza to atuty Pani Doktor.

lekarz Przemysław Płaza

Zakład Opieki Okulistycznej
Dobkiewicza 18
27-600 Sandomierz

Bardzo dobry lekarz, taki ludzki, podejście ma do pacjenta bardzo spokojnie i życzliwie... Polecam Ilona
Opinia dodana przez: Ilona

mgr Natalia Małecka

Psycholog

Pracownia Usług Psychologicznych "Między Nami"

Pani psycholog godna polecenia. Chodzę do niej regularnie. Trudno było spotkać specjalistę, który naprawdę pomoże i coś zmieni. U tej pani się udało. W dodatku przyjmuje też na NFZ. Polecam.
Opinia dodana przez: Natalia