Goździków 2
Cieszyn
Nie znam bardziej wartościowego Lekarza. Pan Doktor poświęca całego siebie pacjentom, daje dobrą energię pacjentowi, tłumaczy cierpliwie zawiłości medyczne. Potrafi dobrać skuteczną kompozycję leków ponieważ nie skupia się tylko na chorym miejscu, ale terapię odnosi do całego organizmu, co jest niezwykle skuteczne. Miły i uprzejmy, łatwo nawiązuje pozytywny kontakt z pacjentem. Szczerze polecam, wszak TAKICH lekarzy to już dziś trudno znaleźć.
Niesposób wyrazić mi to jak bardzo cenię sobie panią dr Wadas nie tylko jako lekarza ale i jako człowieka. Wspaniała, pełna ciepła osoba, która każdego pacjenta traktuje z szacunkiem i serdecznością. Do tego wiedza i zawsze pełne zaangażowanie w postawienie diagnozy. Naprawdę mało jest takich lekarz. Chylę czoła.
W mojej ocenie bardzo dobry lekarz. Jestem pacjentem w mocno podeszłym wieku (migotanie przedsionków, nadciśnienie, łagodny rozrost stercza, zaburzenia nerwicowe). Doktor kompleksowo ocenia mój stan zdrowia i ordynuje takie leki, że stosunkowo dobrze funkcjonuję na co dzień. Cieszę się, że jestem pod jego opieką.
Pan Doktor Piotr Paluszek jest wysokiej klasy specjalistą w dzedzinie chorób wewnętrznych oraz angiologii.Mimo częstych wizyt lekarskich u różnych specjalistów dopiero Pan Doktor dokonał solidnej i kompleksowej diagnostyki stanu mojego zdrowia dnia 05,10,2015r. w Krakowskim Szpitalu Specjalistycznym im. Jana Pawła II.Jestem wdzięczny Panu Doktorowi za wszystko co uczynił dla mnie. Dziekuję oraz serdecznie polecam tego bardzo szlachetnego Lekarza potrzebującym
Klinika Nefrologii, Nadciśnienia Tętniczego i Chorób Wewnętrznych ze Stacją Dializ - Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu - Szpital Uniwersytecki im. dr Antoniego Jurasza
Bydgoszcz
Xxx fax xxxccxxxxcgffcbbhgvvhbvccgbbhnh. Hh ycfcb cyt hub hub Chojnic g b głuchych gg. V xxx g highv
CEN MED Specjalistyczny Ośrodek Badań i Porad Lekarskich
ul. Chorzowska 12D
Bytom
Pani doktor konkretna z ogromnym pokładem wiedzy . Odrazu przechodzi do działania. Już na pierwszej wizycie robi USG żył. Wdraża leczenie odpowiednie nie tylko dla schorzenia ale i dla osoby . Mówi co robić lub do kogo dalej się udać. Człowiek wychodzi z gabinetu i nie czuje się zagubiony. Nie mówi dziwnych czy złośliwych uwag tak aby nie zawstydzić pacjentów którzy zaniedbali żylaki. A najlepsze że byłam tylko na NFZ …
Lubomirskiego Aleksandra 7/7
Cudowny człowiek, świetny specjalista. Nie mogłam mieć dzieci z powodu autoimmunologicznego zapalenia tarczycy. Dzisiaj moja zdrowa, roczna córeczka i ja pozdrawiamy Pana Profesora!
Salve Przychodnia
ulica Struga 3
Lekarz, któremu zależy na pacjencie, z durzą cierpliwością wytłumaczy zawiłości medyczne związane z przypadkiem dotyczącym pacjenta.
Szpital 'Wysoka Łąka"
Sanatoryjna 27
Kowary
Świetne podejście do pacjenta, cierpliwość wobec starszych osób, dokładne tłumaczenie choroby i sposobu jej leczenia. Bardzo kompetentny, wzbudzający zaufanie. Bardzo sympatyczny.
GASTROMED Zakład Opieki Zdrowotnej Filia Onyksowa
Onyksowa 10
Lublin
Polecam Pana doktora. Wysluchal dokladnie i zlecil dodatkowe drogie badania. Nie zalowal jak inni dostepu do badan. Dodatkowo niezwykle sympatyczny. Przepisal leki na caly rok z gory dzieki czemu nie trzeba biegac co miesiac po nowa recepte. Warto skorzystac z wizyty.
Sanatorium Uzdrowiskowe "Ciche Wąwozy" w Nałęczowie
Głowackiego 12
Nałęczów
Świetna lekarka. Zaangażowana, tłumaczy, wnikliwie pyta, nie unika powiązań innych chorób z tą wynikającą ze specjalizacji endokrynologii
bp. Glazera 7 lok. 2
Przemyśl
Pani Doktor jest diabetologiem mojego taty, tacie długo utrzymywał się wysoki cukier, dopiero Pani doktor odpowiednio dobrała dawki i leki. Spokojnie i rzeczowo wszystko tłumaczy. Wyniki cukru są bardzo dobre. Wiedza i profesjonalizm pani doktor w szybkim czasie pomogły mojemu tacie czuć się znów dobrze. Polecam z czystym sumieniem.