stomatolog stomatolog stomatolog

lek. dent. Marta Greczner

Centrum Stomatologiczne "Anadent " Anna Wojtyła
ulica Elbląska 37

Pani doktor jest uprzejma i kompetentna z dobrym podejściem do pacjenta, wzbudza zaufanie leczenie bezstresowe.Polecam.
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Agnieszka Oleksiejuk-Pilc

Batorego Stefana 128
65-735 Zielona Góra

Jestem bardzo zadowolona z leczenia kompleksowego Pani Doktor Agnieszki Oleksiejuk . Jest bardzo miła , sympatyczna , cierpliwa i ma podejście do pacjentów. Polecam leczenie zębów , ponieważ przebiega bezboleśnie.
Opinia dodana przez: Edyta

Grzegorz Jackowiak

Jackowiak Grzegorz, lek. stomatolog. Gabinet
Ostrów Wielkopolski

Super lekarz! wszystko umie wytlumaczyc, mily, uprzejmy, interesuje sie pacjentem a do tego dowcipny! na prawde lekarz godny polecenia! KOCHAM!!
Opinia dodana przez: Pacjentka

lek. dent. Barbara Mańko

Parkowa 5
21-347 Wola Osowińska

Pani Doktor Barbara jest osobą przemiła i bardzo wyrozumiała. Jeśli chodzi o Radzyń to najlepszy stomatolog! Gorąco Polecam !!!
Opinia dodana przez: Ania

lek. dent. Magdalena Stawarz-Janeczek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej NEUROPEDICA
Przykopy 13

Bardzo dobra dentystka. Zna się na tym co robi i wkłada w to serce, leczy gruntownie a nie jak niektórzy na "odwal się" i nie trzeba po niej poprawiać u kogoś innego. Poza tym ogromnie sympatyczna.
Opinia dodana przez: Kasper
Najlepszy stomatolog jakiego znam. Profesjonalne podejście do pacjenta, rzeczowość oraz ogromna wiedza. Same superlatywy ! polecam
Opinia dodana przez: Maciek

lek. dent. Adam Janoszuk

Spokojna 5
16-020 Czarna Białostocka

Zawsze bałam się dentystów, do Pana Adama chodzimy bez stresu , a dzieci kłócą się kto idzie pierwszy 😅 Leczenie konkretne, nie naciąga na zbędne koszta, do tego samo jego podejście uspokaja na fotelu. Z całego serca polecam

lek. dent. Piotr Frankowski

Kostromska 64a bl. 2
97-300 Piotrków Trybunalski

Super specjalista :-) Cierpliwy, kompetentny, dokładny i delikatny. Omawia z pacjentem plan leczenia. Leczy zęby pod mikroskopem. Profesjonalista w każdym calu. Godny polecenia również w podejściu do dzieci.
Opinia dodana przez: pacjent
Naprawdę szkoda że pani doktor przeniosła się do Choszczna, takich lekarzy ze świecą szukać, super podejście i wiedza, połączenie niespotykane.
Opinia dodana przez: Dariusz

lek. dent. Paweł Krowiak

Chirurg stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Kartezjusza 2 lok.307

Profesjonalista w każdym calu! Fachowo, kompleksowo i bardzo przyjacielsko. Nie sadziłem ze usunięcie zęba może przebiegać tak gładko i profesjonalnie
Opinia dodana przez: Paweł

lek. dent. Krystyna Konstantynowicz-Biegańska

Czarnieckiego 19A/6
14-100 Ostróda

Super specjalistka od wszystkich przypadków, naprawia zęby które inni dentyści skazali na wyrwanie, miła, kompetentna, delikatna.Polecam
Opinia dodana przez: Piotr

lek. dent. Anna Winczakiewicz-Bielecka

Szpital Powiatowy w Chrzanowie
ulica Topolowa 1
32-500 Chrzanów

Lekarz życzliwy, fachowy, uprzejmy, uczynny i cierpliwy. Osoba godna polecenia jako lekarz i człowiek.
Opinia dodana przez: Jozef

lek. stom. Iwona Nasterska

Chirurg stomatolog

Ivodental
Pod Strzechą 7 lok.12

Bardzo polecam dr Iwonę Nasterską, jest to świetny chirurg, implantolog, periodonta. Przekazuje bardzo klarowne informacje odnośnie stanu zębów. Naprawdę warta polecenia.
Opinia dodana przez: Joanna

lek. dent. Beata Michałkiewicz

Gabinet Stomatologiczny
Kwiatkowskiego 26
37-400 Nisko

Bardzo profesjonalna i miła kobieta. Niebywale dokładnie i delikatnie leczy zęby. Szczerze mówiąc nigdy nie spotkałam sie z równie dobrą i mega sympatyczna dentysktką POLECAM
Opinia dodana przez: pacjent

lek. dent. Piotr Jacuński

Brzozowa 1
15-809 Białystok

Wspaniały profesjonalista.Bardzo życzliwy i miły . Dziekoje Panie Doktorze za poświęcony mi czas w niedzielę.
Opinia dodana przez: piotr

lek. dent. Monika Czarnecka - Wangryn

NZOZ Centrum Stomatologiczno-Periodontologiczne "Periodent" Zofii Adamskiej-Miałkowskiej
Pułaskiego 52
66-400 Gorzów Wielkopolski

Kompetentna, miła, rzeczowa, leczenie całkowicie bezbolesne, podanie znieczulenia perfekcyjne. Wszelkie informacje przekazane w sposób jasny, dostosowany do pacjenta. Jedyna stomatolog do której nie jest strach wracać
Opinia dodana przez: Waldemar

lek. dent. Jacek Czudżak

ulica Sądowa 6
89-240 Kcynia

Super profesjonalnie, przemiła obsługa (pozdrawiam p. I.) doborowy kompan do pogaduszek (choć trudno rozmawiać w tej sytuacji 😀😁)
Opinia dodana przez: Marcin

lek. dent. Bernadeta Skrok-Wolska

Chirurg stomatolog

B.Śmiałego 13/3
43-200 Pszczyna

Chciałabym serdecznie polecić panią doktor, która jako jedyna potrafiła trafnie zdiagnozować przyczynę bólu zęba, z którym zmagałam się od długiego czasu. Wcześniejsi specjaliści albo rozkładali ręce, albo podejmowali nietrafione działania – niestety, niektóre z nich okazały się zupełnie niepotrzebne. Pani doktor wykazała się ogromną wiedzą, precyzją i cierpliwością. Już od pierwszej wizyty dało się odczuć, że to osoba, której naprawdę zależy na dobru pacjenta. Nie działała pochopnie, dokładnie przeanalizowała mój …

lek. dent. Małgorzata Czarska-Gajek

Stefana Żeromskiego 13
41-300 Dąbrowa Górnicza

Super... profesjonalne podejście...wszystko idealnie zrobione...na każde zadane pytanie kompetentna odpowiedź. Bardzo sympatyczna osoba. Polecam
Opinia dodana przez: Wioleta

lek. dent. Aleksandra Gryglewska

Ośrodek Zdrowia-Gacki
28-400 Pińczów

Wspaniały lekarz, wysokie zdolności komunikacyjne i nieudawana troska o pacjenta, pracowitość i wysoka kultura osobista połączona z jakościowymi umiejętnościami tego lekarza powoduje że należy ocenić go wysoko i polecić innym pacjentom, zatem polecam.
Opinia dodana przez: Joanna