lekarz Jerzy Gawdzik

Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PRAXIS" Krzysztof Kosiński
ulica Dworcowa 2
72-200 Nowogard

Najlepszy lekarz jakiego znam. Niezwykle kompetentny nie tylko w temacie ortopedii,ale również pomoże w innych dolegliwościach i pokieruje . Zawsze wysłucha ,zaproponuje najlepsze rozwiązania. Bardzo sympatyczny i empatyczny lekarz, polecam .
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Jadwiga Szymura-Kiszka

ulica Narutowicza 58
44-310 Radlin

Trafiłam na Panią doktor w NiŚOM czyli wieczorową porą przy zaostrzeniu objawów. Pani doktor spokojna, kompetentna, dyskutuje z rodzicem o objawach i podejmuje rzetelny dialog. Dziecka na siłę nie próbuje uszczęśliwic, ma podejście i do dziecka i rodzica. Polecam
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Janina Tummel-Murza

Ginekolog

Gabinet Prywatny Janina Tummel-Murza
Kamińskiego 6
78-400 Szczecinek

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty i podejścia Pani doktor. Rzeczowo i konkretnie wytłumaczyła mi wszystko o co pytałam. Polecam serdecznie.
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Seksuolog
                                       dr n. med. Adam Sipiński

dr n. med. Adam Sipiński

Seksuolog

Gabinet Lekarski
Mikołowska 45 lok. 9

Lekarz godny polecenia. Skuteczna terapia u męża. Wizyta w bardzo miłej atmosferze i bez stresu. Polecam

lekarz Maciej Strączyński

Zakład Opieki Specjalistycznej
OS. NA STOKU 63A
25-437 Kielce

Dr Maciej Strączyński to kardiolog, który zasługuje na najwyższe uznanie i szacunek. Jego profesjonalizm i empatia sprawiają, że każdy pacjent, który trafia w jego ręce, może poczuć się bezpiecznie i komfortowo. Przyjmując w ramach NFZ w Kielcach, na Osiedlu Na Stoku 63, doktor Strączyński nie tylko wykazuje się ogromną wiedzą medyczną, ale także potrafi z pełnym zrozumieniem podchodzić do trudnych emocji, jakie towarzyszą chorobom serca. Jego umiejętność słuchania i wyczucia …
Opinia dodana przez: Leszek Nakielski

lekarz Dorota Wiatr-Bykowska

Endokrynolog, Internista

Żołnierska 18 lok. 57
10-561 Olsztyn

Bardzo miła, sympatyczna i doświadczona pani doktor 😉 wysłucha, wytłumaczy, kieruje na szersze badania, spyta o zdrowie i samopoczucie. Widać że lekarz z powołania. Przyjmuje punktualnie, bywają poślizgi podczas wizyt, ale nie ma co się dziwić jak wizyta co 5min w jednej placówce i tak dużo pacjentów 😉

lekarz Piotr Kędracki

Os. Niepodległości 10
62-100 Wągrowiec

Lekarz, który naprawdę chce pomóc, mieszkamy w Poznaniu i korzystamy tylko podczas wizyt u rodziców, ale za każdym razem trafna diagnoza i Pan dr nigdy nie odmówił nam pomocy. Dobre podejście do dziecka.

lekarz Jakub Czapiewski

ul. Dworcowa 22A/1
83-130 Pelplin

Bardzo dobry lekarz, bardzo dokładnie zbadał oczy, jestem bardzo zadowolony dziękuję i polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Andrzej Jabłoński

lekarz Marek Gawieńczuk

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Profesjonalny z dużą empatią wobec pacjenta. Cierpliwie i rzeczowo informuje o planie leczenia. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Roma
Jestem zadowolona z przebiegu wizyt i efektów leczenia. Myślę że jest to bardzo dobra specjalistka od terapii mocnego trądziku. A najważniejsze, że cały czas czuję, że jej zależy i wybiera to co dla mnie najlepsze.
Opinia dodana przez: anita

lekarz Zbigniew Popow

Lekarz med. paliatywnej

ulica Kołłątaja 41
62-031 Luboń

Bardzo mądry i dobry lekarz oraz człowiek. Zawsze pomocny i otwarty dla pacjenta. Świetny specjalista !
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Agnieszka Widera

ulica Kaszelewskiego 6
34-500 Zakopane

Pani doktor jest miłą, profesjonalną osoba. Z fantastycznym podejściem do pacjenta. Oby więcej takich lekarzy. Podejście z uśmiechem i wyrozumiałością do pacjenta co nie zawsze sie zdarza. Szczerze polecam wszystkim w razie problemów ze zdrowiem.
Opinia dodana przez: Damian

lekarz Piotr Balawajder

Chopina 7
99-300 Kutno

Lekarz super pod każdym względem. Można mieć do Niego zaufanie. Kompetentny, cierpliwy, stawia trafne diagnozy. Jest bardzo uprzejmy , wytłumaczy chorobę i sposób leczenia a to jest ważne dla każdego pacjenta. Polecam z całą odpowiedzialnością.

lekarz Jarosław Szabatowski

Łochowskiego 5/6
85-796 Bydgoszcz

Znakomity fachowiec.Przed wydaniem końcowej diagnozy zapoznaje się szczegółowo z dokumentacją medyczną ,z tym co ma do powiedzenia pacjent.Przez pół roku u różnych lekarzy leczyłem uciążliwy, przewlekły kaszel.Leczono skutki a nie szukano przyczyn.Dr.Szabatowski dzięki trafnej diagnozie i odpowiednim lekom doprowadził do tego,że kaszel minął w ciągu tygodnia.
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Mirosława Dybowska-Nozdrzykowska

Internista, Reumatolog

Brzozowa 71
87-400 Golub-Dobrzyń

Profesjonalne i kompleksowe podejście do pacjenta, lekarz naprawdę godny polecenia, nawet w przypadkach niezwykle trudnych ( pacjent onkologiczny)

lekarz Cezary Szcześniak

Urolog

Bursztynowa 2 (Kolmed)

Profesjonalizm, fachowość, kultura osobista, a do tego poczucie humoru gwarantują poczucie troski o pacjenta.
Doskonały diagnosta, świetny specjalista, cierpliwy, kulturalny i empatyczny człowiek. Jeśli szukacie lekarza rodzinnego - nie mogliście lepiej trafić. Doktor zleca wszystkie możliwe badania i przepisuje nie doskonale dobrane - a niekoniecznie drogie - leki. Pogaduszki w kolejce do doktora nierealne - pan doktor jest niezwykle punktualny i dokładny długo w kolejce nie czekacie. Bardzo polecam.

lekarz Jacek Kuciński

Podhalański Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II w Nowym Targu
Szpitalna 14
34-400 Nowy Targ

Bardzo uprzejmy i grzeczny pan doktor spokojny opanowany polecam z całego serca byłam parę razy na wizycie konkretny wytłumaczył mi wszystko polecam.
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Ortopeda
                                       lekarz Jakub Hawranek

lekarz Jakub Hawranek

Serafin Clinic. Spejalistyczne Centrum Medyczne
Daszyńskiego 34
44-100 Gliwice

Bardzo dobry specjalista, dr konsultował mnie po kontuzji kolana ale również moją mamę czekającą na wstawienie endoprotezy. Za każdym razem byłem usatysfakcjonowany usługami doktora. Polecam

lekarz Marek Kuternoga

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska w Toruniu
ulica Dąbrowskiego 1
87-100 Toruń

Pan doktor który leczy mnie od kilkunastu lat zarazem moją całą rodzinę jestem mu bardzo wdzięczny za pomoc którą służy bardzo pomaga bo to fachowiec w swoim zawodzie mogę tylko bardzo serdecznie podziękować który bardzo pomaga ludziom.Dziękuje Panu doktorowi za wszystkie porady życzę zdrowia dla Pana i całej rodziny
Opinia dodana przez: Andrzej