lekarz Dorota Sroczyńska-Chomicz

Alergolog, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lekarze Specjaliści" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Konrada Wallenroda 15

Nie mam zastrzeżeń do leczenia u Pani Doktor.Kompetentna i dokładna.Są dobre efekty terapii.Pani Doktor nie jest gadułą ale odpowie na każde zadane pytanie dotyczące leczenia.Mnie to bardzo odpowiada,że jest konkretna i rzeczowa.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Iwona Dobrakowska-Złotnik

Prywatna Przychodnia Lekarska
ulica Orkana 139b
42-200 Częstochowa

Bardzo mi pomogła i nadal pomaga. Zaczęłam żyć od nowa. Leczenie nadal trwa, ale są postępy. Bardzo dobre podejście. Potrafi słuchać i doradzić. Jest jedynym lekarzem do którego mam 100% zaufanie.
Opinia dodana przez: Klaudia

lek. dent. Gabriela Sołtysek

ulica 3-go Maja 1

Wielkie serce i pewna ręka - Polecam nawet strachliwym. Na dodatek można pożartować i ceny dla normalnych ludzi.
Opinia dodana przez: Tomasz C.

Mirosława Kocot

Gabinet lekarski
59-101 Polkowice

Miła i uprzejma Pani stomatolog. Leczy dobrze, ma czas dla pacjenta. Gdy nie chciało zadziałać znieczulenie, została specjalnie dla mnie po godzinach pracy czekając. Nie zagaduje podczas pracy, co jest komfortowe dla pacjenta. Polecam!
Opinia dodana przez: Sara

lek. dent. Urszula Pawlin-Drotlef

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

SPZZOZ Szpital w Iłży
ulica Bodzentyńska
27-100 Iłża

Bardzo dobry stomatolog! Godny polecenia. Świetne podejście do pacjenta, uprzejma i miła. Żaden zabieg nie boli, nawet bez znieczulenia. Polecam :)

lek. dent. Grzegorz Fidelus

Spacerowa 22
Sucha Beskidzka

Od lat korzystam z usług stomatologicznych Pana Grzegorza i zawsze wszystko jest zrobione jak należy. Bardzo dobry specjalista

lekarz Dorota Koziołkiewicz-Lichota

Internista, Lekarz medycyny pracy

Leszczynowa 16
86-031 Żołędowo

Bardzo miła pani lekarz,polecam z czystym sumieniem, badanie przeprowadzone prawidłowo,sumiennie, bardzo dobre podejście do pacjenta

lekarz Mateusz Kubica

Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca II Oddział Kardiologiczny
al. Armii Krajowej 101
43-316 Bielsko-Biała

Doktor Kubica jest kompetentny, rzeczowy i pomocny, ma dużą wiedzę którą chętnie przekazuje pacjentowi. Polecam
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Teresa Migas-Kukla

Internista, Reumatolog

ulica Tysiąclecia 86a/37

Witam pacjentów obecnych i przyszłych Pani doktor. Z pełnym szacunkiem za podejście do pacjenta, i niesamowitą osobowość Pani doktór .To jest lekarz z po wołania .Prośba Pani doktor proszę o czasowość WIZYT Wdzięczny pacjent ,pozdrawiam
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Daria Szymańska

Chorzowskie Centrum Pediatrii i Onkologii im.dr E. Hankego
ulica Truchana 7
41-500 Chorzów

Wspaniała Pani doktor. Rzeczowa uczciwa dobra i z cudownym podejściem do dziecka i rodzica! Polecam w 100%
Opinia dodana przez: Asia

lek. dent. Szymon Sztwiertnia

Estetykadent
Sienkiewicza 1
28-500 Kazimierza Wielka

Fantastyczny lekarz. Idealny dla dzieci. Bardzo dokladny. Swietny kontakt z pacjentem. Fachowa i rzetelna usluga. Bardzo polecam

lekarz Michał Grabowski

Piotrkowska 48 (Dermed)

Uratował mi życie Dzięki bo to dopiero 35 wiosen. Zapalenie otrzewnej to dla niego "pikuś", a i blizna chyba nie będzie zbyt duża. Profesjonalny,konkretny. Tak, poleciła bym go nawet najbliższej osobie.

lekarz Włodzimierz Kawczyński

ul. Akacjowa 22
95-040 Koluszki

Zdecydowanie polecam dr Kawczyńskiego, tylko trzeba sie wcześniej umawiać przez tel, z buta nie przyjmie bo ma kolejki ciężko sie wcisnąć z dnia na dzień, tel. 604436666.

lek. dent. Dorota Zawadka-Zielińska

Dąbrówki 39/9
05-300 Mińsk Mazowiecki

Bardzo fachowa dentystka, miła, sympatyczna, bardzo dobre podejście do pacjenta, oby więcej takich ludzi w zawodzie.
Opinia dodana przez: Dawid

lekarz Beata Jarka-Sieniawska

ulica Sienkiewicza 55
07-409 Ostrołęka

Pani doktor poświęciła mi około pół godziny, wysłuchała, zbadała i przepisała leki po których czuję się wiele lepiej

lekarz Agnieszka Turowicz

Sosnowskiego 4

To chirurg pracujący z pasją i poświęceniem. Zostałem zaopatrzony jak trzeba. Wszystko zostało mi porządnie wytłumaczone i wyszedłem z gabinetu spokojny.

lekarz Wacław Nahorski

Internista, Lekarz medycyny transportu

Al. Niepodległości 771
81-838 Sopot

Zdecydowanie polecam Pana doktora. Musiałem poddać się gastroskopi. Badanie jest wyjątkowo nieprzyjemne. Jednak podejście Pana doktora do pacjenta jego wyjątkowa uprzejmość i fachowość pozwoliła mi to jakoś znieść.
Opinia dodana przez: Gregin

lekarz Olaf Szuba

SZPZLO Warszawa
ulica Strusia 4 / 8

Ortopeda godny polecenia. Bardzo uprzejmy i rzeczowy. Dłygo szukałam lekarza który mógłby bardziej kompleksowo spojrzeć na moje kości i stawy. Inteligentny, kulturalny i kompetentny. Każdemu choremu poświęca odpowiednią ilość czasu. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Aneta

lek. dent. Joanna Szajowska

Centrum Uśmiechu Stomatologia
Wojska Polskiego 3
14-100 Ostróda

Bardzo miła Pani doktor, swoją pracę wykonuje profesjonalnie.Pozdrawiam Panią stomatolog i dziękuje za wyleczenie mojego zęba. Kazimierz.
Opinia dodana przez: Kazimierz

lekarz Mariola Adamska-Cholaś

Internista, Radiolog

ulica Opolska 36B
47-100 Strzelce Opolskie

Pani doktor jest bardzo doświadczoną, kompetentną lekarką i stawia trafne diagnozy. Właściwie kieruje leczeniem pacjenta, udziela zrozumiałych informacji dotyczących stanu zdrowia. Posiada tzw. intuicję zawodową. Bardzo poważnie traktuje to co robi, więc jeśli chcemy ją prosić o pomoc, trzeba wykazać się odpowiedzialnością i sumiennością w trakcie leczenia.
Opinia dodana przez: Magda