Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lekarze Specjaliści" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Konrada Wallenroda 15
Lublin
Nie mam zastrzeżeń do leczenia u Pani Doktor.Kompetentna i dokładna.Są dobre efekty terapii.Pani Doktor nie jest gadułą ale odpowie na każde zadane pytanie dotyczące leczenia.Mnie to bardzo odpowiada,że jest konkretna i rzeczowa.
Prywatna Przychodnia Lekarska
ulica Orkana 139b
Częstochowa
Bardzo mi pomogła i nadal pomaga. Zaczęłam żyć od nowa. Leczenie nadal trwa, ale są postępy. Bardzo dobre podejście. Potrafi słuchać i doradzić. Jest jedynym lekarzem do którego mam 100% zaufanie.
SPZZOZ Szpital w Iłży
ulica Bodzentyńska
Iłża
Bardzo dobry stomatolog! Godny polecenia. Świetne podejście do pacjenta, uprzejma i miła. Żaden zabieg nie boli, nawet bez znieczulenia. Polecam :)
Leszczynowa 16
Żołędowo
Bardzo miła pani lekarz,polecam z czystym sumieniem, badanie przeprowadzone prawidłowo,sumiennie, bardzo dobre podejście do pacjenta
Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca II Oddział Kardiologiczny
al. Armii Krajowej 101
Bielsko-Biała
Doktor Kubica jest kompetentny, rzeczowy i pomocny, ma dużą wiedzę którą chętnie przekazuje pacjentowi. Polecam
ulica Tysiąclecia 86a/37
Witam pacjentów obecnych i przyszłych Pani doktor. Z pełnym szacunkiem za podejście do pacjenta, i niesamowitą osobowość Pani doktór .To jest lekarz z po wołania .Prośba Pani doktor proszę o czasowość WIZYT Wdzięczny pacjent ,pozdrawiam
Chorzowskie Centrum Pediatrii i Onkologii im.dr E. Hankego
ulica Truchana 7
Chorzów
Wspaniała Pani doktor. Rzeczowa uczciwa dobra i z cudownym podejściem do dziecka i rodzica! Polecam w 100%
Estetykadent
Sienkiewicza 1
Kazimierza Wielka
Fantastyczny lekarz. Idealny dla dzieci. Bardzo dokladny. Swietny kontakt z pacjentem. Fachowa i rzetelna usluga. Bardzo polecam
Al. Niepodległości 771
Sopot
Zdecydowanie polecam Pana doktora. Musiałem poddać się gastroskopi. Badanie jest wyjątkowo nieprzyjemne. Jednak podejście Pana doktora do pacjenta jego wyjątkowa uprzejmość i fachowość pozwoliła mi to jakoś znieść.
Centrum Uśmiechu Stomatologia
Wojska Polskiego 3
Ostróda
Bardzo miła Pani doktor, swoją pracę wykonuje profesjonalnie.Pozdrawiam Panią stomatolog i dziękuje za wyleczenie mojego zęba. Kazimierz.
ulica Opolska 36B
Strzelce Opolskie
Pani doktor jest bardzo doświadczoną, kompetentną lekarką i stawia trafne diagnozy. Właściwie kieruje leczeniem pacjenta, udziela zrozumiałych informacji dotyczących stanu zdrowia. Posiada tzw. intuicję zawodową. Bardzo poważnie traktuje to co robi, więc jeśli chcemy ją prosić o pomoc, trzeba wykazać się odpowiedzialnością i sumiennością w trakcie leczenia.