stomatolog

lek. dent. Karolina Olczak

Niepubliczny Zakład Zaopatrzenia Ortopedycznego i Medycznego Medyk poradnia chirurgii urazowo ortopedycznej
ulica Reymonta 62
97-500 Radomsko

Polecam!! Doskonała jeśli chodzi o leczenie ortodontyczne. Miła i kompetentna! Koleżance uratowała 2 zęby, które chcieli usunąć w innym gabinecie.
Opinia dodana przez: Michał

lek. dent. Marta Ciechowicz

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centralny Szpital Kliniczny Instytut Stomatologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
ulica Pomorska 251

Pani z podejściem do pacjenta, szczególnie dziecka. Dokładnie i zrozumiale wszystko tłumaczy. Polecam.
Opinia dodana przez: Robert

lek. dent. Helena Konkol-Marciniak

NZOZ Ośrodek Leczniczo-Rehabilitacyjny
Zakręt do Oksywia 3
81-244 Gdynia

Wspaniala Pani Doktor. Bardzo kompetentna, spokojna, potrafi jasno wyjasnic leczenie. No i co wazne nic nie bolalo. Zdecydowanie polecam
Opinia dodana przez: Arkadiusz Z.

lek. dent. Krzysztof Pluta

Stencel
Franciszka Karpińskiego 3
41-500 Chorzów

Mam nowe piękne ząbki dziękiPanu Dr.Krzysztofowi Pluta spełnił Pan moje marzenia.Miły sympatyczny perfekcyjny. Bardzo dziękuję i polecam każdemu...Pana Krzysztofa Plute ...Ilona

lek. dent. Błażej Binek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medyk" Spółka z o.o.
Adama Mickiewicza 56
34-200 Sucha Beskidzka

Polecam wszystkim.Naprawde uprzejmy i miły pan do którego chce się wracać.Jestem zadowolona z każdego zrobionego zęba.
Opinia dodana przez: Kasia

lek. dent. Karolina Rydzewska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Chirurgii Ogólnej Ortopedia i Traumatologia
ulica Ireny Białówny 11
15-437 Białystok

Sprawna i profesjonalna obsługa. Duże zdolności w zakresie komunikacji interpersonalnej. Zapewnienie poczucia bezpieczeństwa i troski o moje problemy stomatologiczne :) Bezboleśnie przeprowadzony zabieg zachęca do ponownej wizyty bez obaw o jej przebieg. Zaangażowanie i wspólpraca z asystentką dopełnia obrazu profesjonalisty. Bardzo, bardzo dziękuje. Z czystym sumieniem polecam ! !
Opinia dodana przez: Aga

lek. dent. Anna Kwiecińska

Szkoła Rodzenia
Stanisława Moniuszki 11
44-100 Gliwice

Przyjechałem z Holandii wyrwać 3 zęby aby potem wstawić protezkę.Umówiony byłem z innym stomatologiem w Prodental Clinic w Gliwicach na ul.Orlickiego.Pan doktor nie mógł mnie przyjąć więc w jego zastępstwie polecono mi panią doktor Anne Kwiecińską.Moje nastawienie do wizyty było co najmniej -mieszane. Pani doktor mile mnie zaskoczyła.Młoda ,fajna stomatolog nie wyrwała mi zębów odbudowując je super ,bez najmniejszego nawet bólu! Nawet zastrzyk nie bolał!. Wszystko co było robione ,zostało …
Opinia dodana przez: Janusz
{'id': 28420, 'name': 'Białystok'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Agnieszka Chojnowska

lek. dent. Agnieszka Chojnowska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Centrum Medycyny i Chirurgii Plastycznej
Świętokrzyska 5/U2
15-843 Białystok

Nie dodawać opinii pod wpływem emocji? Tak chyba nie można. Jestem pełen emocji!!! Na szczęście pozytywnych. Po pierwsze dlatego, że jest piątek. Po drugie dlatego, że dziś właśnie zakończyłem leczenie zębów i w przyszłości będę tylko uczęszczał na wizyty kontr. I co mogę napisać o leczeniu i dr Agnieszce? Otóż takiego lekarza można ze świecą szukać i przez całe życie nie znaleźć. Pełen szacunek dla jej wiedzy i delikatności (a …
Opinia dodana przez: Adam

lek. dent. Mirosław Porczyk

Kormoranów 14

Wspaniały lekarz, wysokie kompetencje i kultura osobista. Rzetelnie i umiejętnie tłumaczy etapy poszczególnego leczenia. Bardzo miły i empatyczny lekarz. Polecam z całego serca💕
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Tomasz Kulczyk

Chirurg stomatolog, Ortodonta

Os. Oświecenia 79

Mam pełne zaufanie do dr Kulczyka, który uratował moje uzębienie przed katastrofą. Dziękuję. Ryszard Szymczyk
{'id': 10566, 'name': 'Świnoujście'} Stomatolog
                                       lek. dent. Simon Becker

lek. dent. Simon Becker

SmileOn Dental Studio
Dąbrowskiego 4 gab. 221
Świnoujście

Od momentu wejścia do gabientu czułam się całkowicie zaopiekowana. Diagnostyka, omówienie planu leczenia oraz leczenie- wszystko przebiegało spokojnie i w miłej atmosferze. Jestem bardzo zadowolona z wizyty

lek. dent. Jerzy Michalik

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej OPT - MED Badura Stanisław
Męczenników Oświęcimia 62
41-922 Radzionków

Naprawdę świetny stomatolog. Kulturalny, profesjonalny oraz bardzo delikatny! Doskonale znieczula i bezboleśnie przeprowadza zabiegi. Leczę się od wielu lat i jestem w pełni usatysfakcjonowana. Pan Doktor Michalik to lekarz z powołania. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Michał Skarpetowski

Skarpetowski Michał MS Dental
ul. Blankowa 55A
58-316 Wałbrzych

Bardzo zgrany zespół młodych ludzi (2+1), potrafiący sprostać każdemu wyzwaniu, sprawił, że szeroki uśmiech powrócił na mojej twarzy. Bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Jacek

lek. dent. Dorota Wawrzynek-Urban

RADAN - MED
ul. BASZTOWA 3 GLIWCE
44-100 Gliwice

Bardzo kompetentna Pani Doktor i obsługa. Polecam wszystkim. Kompleksowe usługi dentystyczne. Przyjemna atmosfera.
Opinia dodana przez: Burza

lek. dent. Jarosław Babiuch

Niepubliczny Lekarsko - Dentystyczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Kościelna 7
44-200 Rybnik

Przez wiele lat miałam jednego stomatologa (bardzo "surowa" pani dentysta z NFZ) i choć czasem bywałam jako "osoba towarzysząca" u innych dentystów- nigdy nie spotkałam się z takim specjalistą jak Pan Jarosław. Przemiły, skrupulatny, delikatny i skuteczny. Polecam każdemu! Doradzi jak uratować ząb (nie wyrywa jak leci), poinformuje o kosztach (np. odkamienianie zębów- cała szczena gór i dół 150 zł - kilka zębów u góry i sporo na dole) i …
Opinia dodana przez: Basia

lek. dent. Katarzyna Joniak-Guziewska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Całodobowe Centrum Stomatologii Ludna
Ludna 10a

Perfekcja w każdym milimetrze zębów moich dzieci . Zastanawiam się jak one bez oporów siadają na ten fotel tortur ale to sprawia Pani Doktor Katarzyna . Zawsze uśmiechnięta i pełna balsamicznego działania na dziecięce charakterki . Polecam-rodzic
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Stomatolog
                                       dr Jan Walenko

dr Jan Walenko

Całodobowe Centrum Stomatologii Ludna
Ludna 10a

Na chybił trafił wybrałam lekarza bo na gwałt musiałam rwać 8. Wyrwałam u Pana Walenko cztery 8. W kolejce czeka także 9 (!) i podwójna dolna trójka (!!) - ale mnie szczęście kopnęło :) Pan jest przezabawny, sympatyczny, w 100% profesjonalny. Rwanie było przyjemnością. Polecam go wszystkim znajonym bo to rewelacyjny dentysta.

lek. dent. Anna Pensiek

SmileUp Stomatologia Anna Pensiek
Duracza 10

Kompetentna, dokładna, posiada dużą wiedzę nie tylko w dziedzinie stomatologii, ale i z zakresu medycyny ogólnej. Ogromna jej zaleta to fakt, że zajmuje się zarówno stomatologią zachowawcza jak i protetyką! Bardzo miła, delikatna, można polegać jej opini. Inni pacjenci też ją chwalą. Ja czekałam tydzień aby się do niej dostać, ale było warto.

lek. dent. Lucyna Łacek

Sejmowa 12/1
43-400 Cieszyn

Super stomatolog, polecam, bardzo dobra obsługa , miło i sympatycznie, czysto super sprzęt, wszystko w najlepszym porządku
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Justyna Kowalska-Skabara

Orzeszkowej 18 , gab18/20,22

Najlepsza Pani doktor. Indywidualne pełne empatii traktowanie pacjenta jak... PACJENTA. Byłem raz-będę jeszcze nie raz.
Opinia dodana przez: Andrzej