stomatolog stomatolog

Andrzej Okoń

Ortodonta, Stomatolog

Piastów 6
56-200 Góra

LEKARZ Z POWOŁANIA WZBUDZA ZAUFANIE.POŚWIĘCA PACJENTOWI WIĘCEJ CZASU NISZ NALEŻY .NIE PATRZY NA BIZNES TYLKO JAK NA CZŁOWIEKA.TYLKO NFZ OGRANICZA MU ILOŚĆ PACJENTÓW.NIC DODAĆ NIC UJĄĆ.SAMEMU SIĘ TRZEBA PRZEKONAĆ.

Wojciech Kołosowski

Unident Union
Kochanowskiego 20c

Doktor przyjął mnie w dniu Andzejek ze zwykłaym skierowniem od mojego stomatologa. Wycinał mi guzek wewnątrz jamy ustnej. Zarównozabieg jak i późniejsze konsultacje w kliniece pozawalaja mi ocenić go jako presjonalnego lekarza ale i ludzkiego Człowieka. Oby tryby polskiej słuzby zdrowia nie zaszkodziły mu! Agata Grochowska Wrocław

lek. dent. Piotr Karasiak

Indywidualna Praktyka Lekarska lek.dent. Piotr Karasiak
84-300 Lębork

bardzo delikatny i precyzyjny, nie czulam znieczulenia:)
{'id': 3717, 'name': 'Skierniewice'} Stomatolog
                                       lek. dent. Bożena Gruda

lek. dent. Bożena Gruda

Poradnia stomatologiczna
Armii Krajowej 59/1
96-100 Skierniewice

Bardzo miła, kompetentna Pani stomatolog. Nikt nie chciał podjac sie leczenia zeba tylko ona, dzieki niej zachowalam zeba. Dokładna i ma przemile podejscie do pacjenta. Zawsze ja polecam i polecac bede.

lek. dent. Agnieszka Czerwińska-Załoga

A-DENT
Orłowskiego 48 (wejście od Chełmońskiego)
78-100 Kołobrzeg

Kompetentny lekarz , ogromna wiedza i pełny profesjonalizm, tak mogę z pełną odpowiedzialnością ocenić pracę pani doktor. Dziękuję za okazaną mi empatię i miłą obsługę...

lek. dent. Iwona Sadzikowska

Krasińskiego 16/40
38-200 Jasło

Chodzę do pani dr już kilka lat i wiem że zajmuje się stomatologią zachowawczą, protetyką i ortodoncją więc ma duże doświadczenie, poza tym jest bardzo dokładna i godna zaufania.

lek. dent. Angela Berdel-Jarmuszczak

Ortodonta, Stomatolog

Zaporoska 62 / 1

Konsultacja ortodontyczna była przeprowadzona rzeczowo, pani doktor podał mi dokładnie co może zrobić z moimi krzywymi zębami. zaproponowała kilka aparatów w rożnych cenach. Zdecydowałam się na estetyczny (nie najtańszy)

lek. dent. Małgorzata Kolczyńska

Primodentica S.C.

Pani Doktor Kolczyńska w sposób niezwykle uprzejmy podchodzi do każdego pacjenta, tłumacząc mu wszystko co związane z leczeniem (dla mnie osobiście było to bardzo ważne). Do tego bardzo przyjemny gabinet. Zdecydowanie polecam.

Ewa Mękwińska

Spółdzielczy Gabinet Stomatologiczny
44-100 Gliwice

Niewzykle kompetentna, miła lekarka. Jej wiedza jest ogromna, widać, że Pani doktor jest "na czasie" z nowinkami z branży, aby móc odpowiednio pomóc pacjentowi. Ma niesamowitą intuicję lekarską, cierpliwość i delikatność dla pacjenta. Prawdziwy lekarz z powołania. Polecam gorąco

lek. dent. Tomasz Grela

Praktyka Lekarska Dentystyczna Oldent Tomasz Grela
41-800 Zabrze

Zdecydowanie godny polecenia: miła obsługa, kompetentność, indywidualne podejście do pacjenta, wysoka jakość usług (o wizytach u innych sądeckich stomatologów nie chce wspominać bo naprawdę należy ich unikać i jak najszybciej skontaktować się z dr Tomaszem Grelą), ceny są za wysokie, i mam przynajmniej pewność, że zęby są właściwie wyleczone i niewielki ubytek źle wyleczony nie przekształci się w poważne leczenie kanałowe:) To dentysta, którego odwiedza się niemalże z przyjemnością!
Opinia dodana przez: agagre

dr Ksymena Sikora

Al. Jana Pawła II 61B/247

Bardzo sympatyczna Pani doktor. podchodzi kompleksowo do pacjenta doradziła najlepsze dla mnie rozwiązanie ( w innych gabinetach ta sama praca była drożej wyceniana). Polecam

lek. dent. Karolina Mołas

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Wiele dobrego moglibyśmy napisac o naszej Pani dr. Karolinie, jest wspaniałym lekarzem z powołania, ma duzo cierpliwości do dzieci , ząbki leczy solidnie , bez najmniejszych zastrzeżeń. Potrafi tak podejść dziecko , że nie czuje ono bólu. Uratowała ząbki naszego synka, po lekarzu który naciagnął nas finansowo a ząbków nie wyleczył. Dodam, również, że Pani dr. leczy również dorosłych i robi to fantastycznie wstawiała mi dwie (1) z koron pełnoceramicznych …

lek. dent. Przemysław Krupa

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Przychodnia Lekarska ZA-MED
ulica Chłodna 16

Dobry fachowiec godny polecenia. Pan doktor, przedstawił kolejne etapy, wyjaśnił na czym będzie polegał zabieg, sprawnie go przeprowadził. Wszystko przebiegło w miłej atmosferze, bez kolejek i zbędnego stresu.
Był lekarzem najlepszym jakiego znałam. Juz takiego nie ma! Zawsze spokojny,uprzejmy i bardzo opanowany. Dziekuje Panie Jacku za wszystko... Dalej nie mogę uwierzyć,że Pana Jacka juz nie ma...
Opinia dodana przez: pacjentka

lek. dent. Agnieszka Wróblewska

ul. Wyszyńskiego 23
62-510 Konin

Specjalistka od przypadków beznadziejnych. Pełen profesjonalizm oraz indywidualne podejście do pacjenta. Polecam.
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Ewa Jaremek-Kmieć

al. Wojska Polskiego 43 lok. 2

Najlepszy lekarz dentysta na swiecie !!! Moge z radoscia polecic kazdemu cierpiacemu pacjentowi. Wieslaw Wysocki, Hamburg

lekarz Bogusława Jarosz

Protetyk, Stomatolog

Ośrodek Implantologiczno-Stomatologiczny
ul. Miłkowskiego3/701

Bardzo komtetentna i budząca zaufanie lekarka. Z efektu końcowego pracy jestem bardzo zadowolony. W sumie całe leczenie wspominam bardzo miło, choć dotychczas bardzo bałem się dentysty. Gorąco polecam! J.P.

lek. dent. Żaneta Golec-Jendrzejewska

al. Armii Krajowej 9D/10
83-200 Starogard Gdański

Szczerze polecam. Pani doktor bardzo uprzejma, delikatna i wyrozumiała. Cierpliwie i szczegółowo tłumaczy zakres planowanego leczenia. A samo leczenie, jak również usuwanie zębów jest zupełnie bezbolesne i bezstresowe. Dzięki miłej atmosferze panującej w gabinecie u Pani Doktor, mój paniczny strach przed dentystą odszedł w niepamięć. Pani Doktor, bardzo dziękuję...
Opinia dodana przez: Judyta

lek. dent. Ewa Gibała

Prywatny Gabinet Stomatologiczny
Wasylewskiego 1a
48-304 Nysa

Delikatna , doskonała.Bezbolesne leczenie.

lek. dent. Edyta Chyłek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Praktyka Lekarza Rodzinnego
Komorowskiego 12

100% zaufanie... Profesjonalizm, podejście, umiejętności, wszystko super i to od wielu...wielu lat 🤗