Rewelacyjny lekarz. Cierpiałam długo na depresję i stany lękowe. Lekarz przede wszystkim rozmawia, wyczuwa pacjeta, dogłębnie wnika w problem. Proponuje też inna alternatywe leczenia-jak rozmowa z psychologiem. Za każdym razem powtarza, że jeżeli poczuje się gorzej lub będę miała jakie kolwiek pytania mam od razu dzwonić. Cóż więcej powiedzieć-żeby tylko było więcej tak oddanych lekarzy...
NASZE ZDROWIE PIOTR MOMOT I PARTNER - SPÓŁKA LEKARZY
ulica Kościelna 29
Frampol
Lekarz o którym należy wypowiadać się w samych superlatywach, słucha z uwagą pacjenta, wywiad jest wykonany wzorowo , polecam serdecznie :)
Przychodnia
JAGIELLOŃSKA 92
Kielce
bardzo kompetentny i skrupulatny lekarz, wizyta trwa dopóki wszystkie wątpliwości nie zostaną rozwiane, a pacjent poinformowany o terapii. wszystko przebiega w miłej atmosferze. lekarz zdecydowanie godny polecenia !!!
CenterMed
ul. Waryńskiego 10a
Pan dr. cierpliwy , wyrozumiały ,mający czas dla pacjenta. Spokojnie ,cierpliwie wytłumaczy , nakieruje na dobre tory. Dziękuję
Poliklinika Doktora Bessera
ul. Sucha 7a
Sosnowiec
Pani Doktor jest osobą naprawdę godną polecenia. Przyjmuje zarówno w Szpitalnej Poradni Kariologicznej (Centrum Urazowe w Sosnowcu) jak i prywatnie również w Sosnowcu. Lekarz bardzo kompetentny a przy tym sympatyczny. Polecam serdecznie, Alicja G.
Ośrodek Dializ Nr 33 w Otwocku
Reymonta 83/91
Otwock
Wspanialy lekarz , podjela probe leczenia wbrew opiniom innych lekarzy . Opinie wystawiam po kilku miesiacach od hospitalizacji abym mogl powiedziec z absolutnym przekonaniem ze mialem szczescie ze trafilem pod opieke Pani Hernik. Nie posiadam wiedzy medzycznej a jedynie dowod ze jest to lekarz kompetentny . Po trzech miesiacach od wyjscia ze szpitala nie mam zadnych objawow choroby . POLECAM !!!!!!
Monte Cassino 16b lok. 84
Przemyśl
Miałam przyjemność trafić do Pana doktora Macieja Orłowskiego,który w moim przekonaniu zasługuje na najwyższe słowa szacunku,uznania i wdzięczności.Od pierwszej wizyty dało się odczuć ogromną empatię i zaangażowanie w pomoc pacjentowi.Pan doktor jest niezwykle sympatyczny,potrafi stworzyć atmosferę spokoju i zaufania,co ma ogromne znaczenie,zwłaszcza w sytuacjach pełnych niepokoju.Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie,w spokojny sposób,z pełnym wyjaśnieniem każdego etapu–bez pośpiechu,z uwagą na potrzeby i pytania pacjenta.Lekarz wykazał się szeroką,aktualną wiedzą i profesjonalizmem.Zlecił szereg …
Medical Center NZOZ
PLACÓWKA I - ul. Belgradzka 42 (stacja metra Natolin - na tyłach poczty), PLACÓWKA II - ul. Dembego 5 (wjazd od ul. Zaruby)
Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Dr Kiliszek zajął się mną jak żaden inny kardiolog. Szczegółowy wywiad, zlecony komplet badań, finalnie skierowanie na ablacje, którą sam przeprowadził. Tydzień po zabiegu i zegarek nie wykrył ani jednego migotania przedsionka, wcześniej kilkanaście-kilkadziesiąt dziennie. Szczerze polecam.
CENTRUM MEDYCZNE ARGO
ul. S.Sterlinga 27/29
Bardzo dobry specjalista. Ratował moją babcię a teraz ja się osobiście leczę u Pana doktora. Profesjonalne podejście do pacjenta, odpowie na każde pytanie,wytłumaczy co pacjentowi dolega. Bardzo polecam