os. Jawory 5
Wołkowyja
każdy może założyć fartuch i pisać bloczki !
Radziądz 63 c
Żmigród
Bardzo protekcjonalne podejście do pacjenta i kłamanie w żywe oczy, jeśli chodzi o kwestie związane z wystawianiem recept i przepisywaniem danej ilości leków (poza tym bardzo wysoka cena za samo wystawienie recepty). Chodzi tylko o to, by naciągnąć pacjenta.
Waryńskiego 9 lok. 23
Bardzo nieprzyjemny i niekompetentny lekarz, odmówił wystawienia L4 w sytuacji kiedy nie mogę chodzić przez uraz kolana, mówiąc, że muszę przyjść do przychodni stacjonarnie bo w trakcie teleporady nie można wystawić L4, co jest kompletną bzdurą. Lekarz nie słucha pacjenta, przerywa, wchodzi w słowo, nie jest w stanie zrozumieć opisanej sytuacji i w żaden sposób mi nie pomógł. Nie polecam!
ulica Racławicka 1/2
Miechów
Lekarz jak przyjmuje w Szpitalu w Miechowie obrażony na cały świat ! Pracuje za karę - przy tym nie uprzejmy , opryskliwy. Stosunek zmienia się jak idzie się prywatnie wtedy miły - nie polecam , kompetencje i diagnozy pozostawiają wiele do życzenia.
Korycińska 32a
Przedbórz
Pani doktor nie chce wypisać skierowań na badania w całości i każe sobie je zrobić prywatnie mimo stwierdzonej choroby nie ma podejścia do pacjentów i to nie zdarzyło mi się pierwszy raz. Radze omijać szerokim łukiem gabinety z tą Panią doktor
ulica Spółdzielcza 22C
Stargard Szczeciński
niezbyt sympatyczna, nie przyjmuje pacjentow w potrzebie, zapisuje dziwne leki ktore bardziej szkodza niz pomagaja przynajmniej w moim przypadku
ulica Niedźwiedzia 69/110
Białystok
Bardzo słabe podejście do pacjenta. Bardzo nieuprzejma. Widać, że chodzi tylko o kasę a nie pomaganie ludziom w potrzebie
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "OMEGA " Sp. z o.o.
ulica Jasna 13
Płock
Odbyłam z dzieckiem wizytę u tej Pani doktor jeśli tak to można nazwać. Od samego wejścia Pani nie uprzejma ,arogancka i strasznie ważna .Przyszłam z bolącym brzuszkiem u dziecka i z wynikami krwi które chciałam skonsultować ,po czym Pani miała pretensje czemu nie poszłam do lekarza który skierował synka na badanie krwi . Z wielkim problemem i nie wiedzą nie umiala udzielic odpowiedzi co oznaczaja poszczegolne nazwy w morfologii krwi …
STOMED, MEDYK
NA STOKU, E. ORZESZKOWEJ
Kielce
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Rodzinna "MEDVITA" s.c.
Stroma 11/2
Białystok
Szpital Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Szczecińska 16
Człuchów
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "BGMed"
AL. Komisji Edukacji Narodowej 19/98
155