Poradnia Laryngologiczna
Legnicka 17
Gubin
Polecam dr. Ogrodowicza. Jest miły i bardzo dobrze tłumaczy. Byłam z córką dwa razy i jesteśmy obie bardzo zadowolone.
Diagnostyka Laboratorium w Rzeszowie
Jabłońskiego 2/4
Rzeszów
Lekarz, który nie szanuje pacjenta. Wbija do pokoju zabiegowego innego lekarza, na zwrócenie uwagi przez panią doktor że właśnie przeprowadza zabieg stwierdza "no i co z tego, ja muszę przewietrzyć po pacjentce" sytuacja z dziś. Przychodnia na ul. Hetmańskiej.
Pani doktor Chyżewska (przez małe "d") miała podejście do pacjentów w czasie pandemii w 2020 roku bardzo dziwne, wręcz nie na miejscu... Nie miała ochoty, żeby odebrać telefon od rodziny pacjentki, a jak już "musiała", to jej tłumaczenia o stanie zdrowia osoby na oddziale były - żenujące i te komentarze... Niestety nie ona pierwsza jako lekarka i niestety nie ostatnia jako lekarz... Aż strach pomyśleć, jak się trafi do szpitala …
Gabinet jak i profesjonalizm Pana doktora Bubrowskiego moze byc przykladem praktyki lekarskiej w naszym miescie. Lekarz rzeczowy, dotrzymujacy terminow, indywidualne podejscie do pacjenta, nie "rozprawia" w trakcie pracy o pogodzie i swoich sprawach z personelem pomocniczym, skupiony na pacjencie. Czysty gabinet, nienaganny uniform lekarski. Polecam szczerze, gdyz lekarz ten przywrocil moja wiare w mozliwe bezbolowe i niekrepujace leczenie, za ktore jestem Panu doktorowi - bardzo wdzieczna.
Gałczyńskiego 1
Zawiercie
Polecam w 100%! Pani doktor miła, kompetentna i profesjonalna. Od lat jest moim stomatologiem prowadzącym.
"CENTRUM ZDROWIA DR MASTEJ" NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
ulica Staszica 17a
Jasło
A ja bardzo polecam doktora Różyckiego. Miałam przez niego usuwane 3 zmiany w przeciągu kilku lat oraz byłam na jednej konsultacji. Na każdej wizycie zostałam potraktowana z uprzejmością i szacunkiem. Wszystko było na spokojnie wytłumaczone. Jestem mile zaskoczona po różnych doświadczeniach, że można się spotkać w służbie zdrowia z takim uprzejmym i fachowym lekarzem. Z całego przebiegu zabiegów jak i procesu gojenia byłam bardzo zadowolona i będę polecać każdemu.
Ambulatoryjna Opieka Zdrowotna
Szwajcarska 3
Zdecydowanie nie mogę zgodzić się z opinią moich poprzedników. Pan doktor Cichocki jest osobą bardzo życzliwą i empatyczną, o dużym poczuciu humoru. Nikogo nie pozostawi bez pomocy i trudno mi sobie wyobrazić, że żartuje z problemów osób chorych (no chyba, że są to problemy wyimaginowane). Trafiłam na SOR w Poznaniu z problemem obfitego krwawienia z jelita i strasznego bólu brzucha. Pan doktor przeprowadził szereg badań, zaaplikował terapię doraźną i zdecydował …
Radomski Szpital Specjalistyczny im. Dr Tytusa Chałubińskiego - ambulatoryjna opieka specjalistyczna Poradnia Chorób Piersi
ulica Lekarska 4
Radom
Nie wiem skąd takie dobre opinie o Pani doktor. Mnie niestety Pani doktor niejednokrotnie olała ponieważ czekając do niej na umówioną wizytę a było to zazwyczaj ok 1-2h byłam w gabinecie zaledwie do 5 min gdzie innych widziałam że przyjmowała po 15-20 min lub nawet dłużej. Ponadto oprócz raz zleconych badań Pani doktor nie przepisała mi żadnego leku ani rehabilitacji. Na jednej z ostatnich wizyt Pani doktor bardziej interesowała się …
Gabinet Lekarski Zuzanna Więckowska
ulica Wł. Jagiełły 4
Nowy Wiśnicz
Super lekarka! Nie jest nawiedzona ani nie robi sobie biznesu na tej całej "pandemii". Polecam z czystym sumieniem.
ulica Miernicza 44
Chełm
znakomity lekarz. szukał przyczyny moich objawów dogłębnie. nie odpuścił. jestem pod stałą opieką i nie zmieniłabym na innego. zdecydowanie polecam.
Zakład Opieki Zdrowotnej Medycyny Pracy SW w Gdańsku
Kurkowa 12
Wspaniała, kompetentna lekarka. Byłam już kilkukrotnie w ramach Luxmed i zawsze czułam się podczas wizyty bardzo komfortowo, mogłam liczyć na fachowy wywiad i zlecenie odpowiednich badań i przepisanie leków. Bardzo polecam.
"Specjalista" po wizycie u którego jedyna "pomoc" jaką wyniosłem to to aby nie szukać już więcej wsparcia u tego typu lekarzy. Brak chęci zrozumienia genezy problemu, zaszufladkowanie po jednej szczątkowej informacji. Przepisuje psychotropy jak rodzinny antybiotyki. Nie ma się co dziwić skoro wizyty pacjentów umawiane są co 10 minut. Rozumiem że Pan jest nastawiony wyłącznie na zysk, wypisywanie recept i do widzenia, a jak jest problem to proszę szukać pomocy …
Uważam tego "lekarza" za niekompetentnego. Zostałam potraktowana przez niego w bardzo niemiły sposób. Jest po prostu chamski i niedelikatny. Po zrobieniu usg rzucił we mnie papierem. Podważał moje słowa dotyczące doskwierających mi objawów i poganiał gdy o nich opowiadałam. Na siłę zdarł ze mnie dolną część garderoby zamiast poprosić o odsłonięcie. Ten "lekarz" zbadał mnie na odwal się i nawet nie wystawił jasnej diagnozy, a pieniądze chętnie wziął.
Dr Rodkiewicz to najlepszy stomatolog u jakiego byłam uratował moje zęby które po ciążach bardzo się,, posypały" wypełnienia przez niego założone trzymają się wiele lat a u innych dentystów wypadały po 2 tyg bardzo rzetelny kompetentny i miły lekarz polecam w 100 % chociaż nie wiem czy jeszcze przyjmuje