Dr. K. Bochynka poznałem niedawno. Już podczas pierwszej wizyty wywarł na mnie pozytywne wrażenie ze swoim ciepłym, bezpośrednim i kompetentnym podejściem. A jako stary pedagog trochę znam się na ludziach. Uważam ,że jest lekarzem z powołania i chce pomagać ludziom dotkniętym chorobami. Odbiera prywatnie telefony lub oddzwania, gdy nie może odebrać. A to jest ważne. Mimo ,że nie przyjmuje już w mojej miejscowości to będę gościł u doktora tam ,gdzie …
Żelazna 34
Byłem na wizycie u pana doktora w dniu 22.02.2018r. w gabinecie urologicznym 4 WSKzP. I wizyta ta zrobiła na mnie wielkie wrażenie, ponieważ zachowanie dr Żychowicza było niemal podręcznikowe! Jestem wymagającym pacjentem ,ale też od lekarza oczekuję takiego prawdziwie ludzkiego podejścia. I napiszę w ten sposób, że jeżeli potrzebujemy takiej prawdziwej, empatycznej i fachowej pomocy urologicznej to wybór dr. Żychowicza będzie niezwykle trafnym!
Seli-Med Przychodnia Specjalistyczna
Jagiellońska 25, Konsultacje prywatne: Soboty: 10:00 — 13:00
Chojna
Pan Doktor uprzejmy, bardzo dobrze wytłumaczył wszystko. Zabieg wykonany bardzo sprawnie. Już po 2 godzinach od zabiegu całkowicie zniknął ból. Pozostaje mi tylko polecić Doktora 😄
Leksowski Tomasz., lek. med. urolog
Jagiellońska 13
Kielce
Pan doktor rzeczowy, bardzo mily nie stresuje pacjenta budzi zaufanie i kompetentny bo juz 2 dni pozniej zaczely sie poprawy Polecam
Poradnia Zdrowego Rodzicielstwa im. św Jana Pawła II
ul. Nowolipie 9/11
Świetny, kompetenty lekarz specjalista. Dobry człowiek i lekarz z powołaniem! W obecnych czasach trudno już o tak dobrych lekarzy.
Centrum Medyczne ORLEN Medica
ulica Chemików 7
Płock
Bardzo dobry chirurg- urolog który bardzo wcześnie wykrył mi guza pęcherza moczowego w USG i cystoskopii,skierował do szpitala i usunął operacyjnie bez powikłań. Nawet na MR guz nie był opisany przez radiologa ( sic!) a wcześniej inny lekarz nie widział go na USG.--Dr Traczyk to Lekarz u którego leczę się od wielu lat. Jest konkretny i komunikatywny. Ma dużą wiedzę. Bardzo polecam.
Spółka Cywilna "Diagnomed" Jolanta Nowotarska, Witold Widera
ulica Komorowicka 22
Bielsko-Biała
Bardzo dokładny lekarz wysłucha kieruje na wszystkie badania jestem zadowolony polecam lekarza piątkę.🌟
Zielona Góra
Doktor Krzysztof Wiadomski to LEKARZ o ogromnej wiedzy,o wielkim sercu i złotych rękach.Nie ma słów,którymi można wyrazić wdzięczność i opisać to,co Pan doktor zrobił dla mnie.Doktor to człowiek ,dla którego dobro pacjenta jest zawsze na pierwszym miejscu,jest bardzo empatyczny i oddaje serce lecząc pacjentów.Jako chirurg jest perfekcjonistą i mistrzem.Doktor jest wirtuozem chirurgii i lekarzem humanistą.Polecam i życzę dużo sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym.
Specjalistyczny Gabinet Urologiczny
Targowa 5/1
Syn ma problemy z żylakami powrózka nasiennego.Mielismy różne wątpliwości i pytania związane z koniecznością operacji.Pan doktor telefonicznie nas wysłuchał i udzielił porady, polecił dobrego chirurga.Jestesmy mu wdzięczni,bo wykazał zrozumienie dla naszych etycznych dylematów (badanie nasienia).Polecamy gorąco doktora.
Zielona Góra
Wspaniały lekarz.Wybitny fachowiec.Wysoka kultura osobista.Super podejście do chorego.Jako ordynator urologii w szpitalu w Nowej Soli może być dumny z personelu który darzy empatią i wzorowym podejściem do pacjęta.
Centralny Szpital Kliniczny MSW w Warszawie Klinika Urologii
Niestety nie mam dobrego zdania nt. tego lekarza. U mojego taty zdiagnozowano nowotwór nerki w fazie początkowej. Pan doktor zdobył się tylko na wyznaczenie trzech terminów wizyt /200 zł każda/ + zlecił wykonanie /odpłatnie/ dwóch badań. Potem było już tylko gorzej. Obiecał dalsze leczenie polegające na wykonaniu operacji w "zaprzyjaźnionym" szpitalu, ale jak napisałam OBIECAŁ. Zwlekał z wyznaczeniem terminu operacji, a potem przestał już odbierać telefony. Odnoszę wrażenie, że pan …
Zielona Góra
Poszłam z wielkim stresem ,tymbardziej czytając opinie. Jest osobą bardzo wrażliwą. Pan doktor wysłuchał, przebadał ,dokładnie wypytał. To co możemy zrobimy na NFZ. Bardzo dokładny, słuchający. Profesjonalny. Odpowiedział na każde pytanie. Także Ja serdecznie polecam.
Centrum Medyczne Dr Latochy
Goldoniego
Skopia Centrum Medyczne
Josepha Conrada 79
NZOZ Nowy Dwór Sp.z o.o.
Nowodworska 91a
Mickiewicza 52, parter, gab.nr 4
Sandomierz
Świetne miejsce. Rewelacyjna rejestracja- Pani oddzwania, nic na czas, indywidualne podejście. Lekarz - ekstra empatyczny i cierpliwy. Długo tlumaczy, rozumie że starsi nie słyszą i nie wszystko rozumieją. Robi USG. Ceny normalne w porównaniu do wywindowanwgo Pana ordynatora S. Przyjęcie punktualnie, ale pacjentów nagłych traktuje prio. Nadzieja mało empatycznej służby zdrowia
Mialam u pana doktora operacje plastyki moczowodu. Mam 65 lat. Jestem cala i zdrowa. Pan doktor jest po prostu mistrzem w swoim fachu. Blyskawicznie na podstawie tomografii komputerowej zdiagnozowal moj przypadek i na pierwszej wizycie powiedzial ze szczegolami jaka operacje trzeba mi zrobic.Jestem 2 dni po operacji juz w domu z pelna dokumentacja i zaleceniami.Wiedzialam ze Polacy sa genialni jezeli kochaja to co robia ale nie wiedzialam ze bede miala …