SZPAKMED Poradnie Specjalistyczne
ul Szpaków 33
Ruda Śląska
Byliśmy dziś po raz kolejny u naszej Pani doktor i jesteśmy szczęśliwi ,ze trafiliśmy na takiego lekarza,który wreszcie zajął sie właściwie naszym dzieckiem. Ważne że jest to pierwszy lekarz który nie zleca tzw "koniecznych" kolejnych kontroli......a zawsze kiedy trzeba chętnie sami odwiedzamy jej gabinet. Polecamy !
Nefromed
ul. Dąbrowskiego 75
Świetny lekarz i człowiek. Profesjonalista, a przy tym b.skromny i miły. Lubiany przez dzieci i rodziców. Budzi zaufanie. Ogromna szkoda, że polityka ochrony zdrowia i NFZ niszczy takich fachowców i ich ogromne zaangażowanie w pracy.
prywatna praktyka
Pan Profesor jest wyjątkowym specjalistą .Słowa swoje kieruję w pełnym znaczeniu tego zdania , oraz wielki szacunek za podejście do tematu . Temat Ziarniak Wegenera chłopiec 12 lat pacjent po przeszczepie nerki 2016r . Panie Profesorze bez pana diagnozy nie było by sukcesu Wdzięczni rodzice .
Centrum Medicover Globis
Powstańców Śląskich 7a
Tomaszowskie Centrum Zdrowia - Oddział pediatryczny
Tomaszów Mazowiecki
wspaniały człowiek i lekarz z dużą wiedzą medyczną, uprzejma dla pacjentów i rodziny, godna polecenia, swój zawód wykonuje z powołania
Broniewskiego 5 (Ultramedic)
Bielsko-Biała
Pani doktor okazuje autentyczną troskę o pacjenta i zrozumienie dla rodziców. Skrupulatnie bada, tłumaczy wyniki, uspokaja, jest opanowana. Jest bardzo pomocna. Czuliśmy, że nasz synek jest w dobrych rękach. Oby jak najwięcej takich lekarzy.
Karkonoskie Centrum Medyczne
al. Bankowa 5 lok. 7
Jelenia Góra
Jest przemiłą panią doktor godną polecenia, ma cudowne podejście do dzieci, dokładnie tłumaczy mamie na czym choroba polega, wspiera, dodaje otuchy,bada dziecko również bardzo dokładnie, odpowiada na wszystkie zadane pytania naprawdę wyczerpująco,życzyć swoim dzieciom tylko takich lekarzy na swojej drodze.
Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. św. Ludwika w Krakowie - Instytucja Województwa Małopolskiego
ul. Strzelecka 2
Mam jak najlepsze zdanie o Pani Doktor. Od 5 lat regularnie konsultujemy u niej chorobę naszego syna. Pani Doktor ma świetne podejście zarówno do dziecka jak i do rodzica. Jest miła, chętnie i cierpliwie tłumaczy, dopytuje, poświęca zawsze pacjentowi sporo czasu. Pani Doktor zleciła synowi przez te 5 lat mnóstwo badań, dzięki czemu wiemy bardzo dużo o jego dolegliwości i obecnej kondycji zdrowotnej.
" Przychodnia na Biskupinie" Sp. z o.o.
Olszewskiego 21
Kiedy moja córka była w klinice jako małe dziecko to tylko dzięki takim ludziom jak Pani Profesor nigdy nie bała się szpitala a przeleżała w klinice z przerwami 4 lata. Dziś córka ma 28 lat i do dziś wspomina chwile w szpitalu bez cienia niechęci. WIELKIE DZIĘKI PANI PROFESOR!!!!
Gastromed
ul. Grudziądzka 11
Toruń
Specjalista wysokiej klasy!!Lekarz z powołania, a przy tym wyrozumiała i zawsze uśmiechnięta. Mali pacjenci ją uwielbiają!!
Piotrkowska 204/210
U Pani Doktor byłam z moją 3 letnią córką. Dr zebrała szczegółowy wywiad i przebadała ją, a następnie zleciła USG. Wszystko było przeprowadzone w bardzo miłej atmosferze przyjaznej dziecku. Uważam że Pani Doktor to bardzo dobry specjalista z super podejściem do dzieci. Polecam
Leczyłam się u pani doktor 9 lat . Niestety ze względu na swój wiek (18+) musiałam ją opuścić ;-) jednak wszystkim bardzo bardzo polecam :) Pani doktor to jedna z lepszych lekarzy do jakich było mi dane chodzić ( a trochę tego jest ) :) Wszystko wytłumaczy , wyjaśni na spokojnie , dla każdego pacjenta ma czas .
Podgórna 21 A
Pleszew
Moim zdaniem bardzo dobry lekarz, lekarz ma leczyć A nie lizać was po dupie wszystkich! Mojego syna wyleczył z poważnej choroby nikt nie mógł się rozpoznać co mu jest natomiast Dr Rataj nam pomógł za co jestem bardzo wdzięczna! Jeżeli wam nie odpowiada że jest opryskliwy czy nie miły ( nie wiem po co ma taki być) to poprostu nie chodzić do niego i już. Gdyby był nie dobry to …
Brak słów. Byliśmy z dzieckiem prywatnie i na NFZ w szpitalu na Tochtermana. Prawie przez rok nie wniosla Pani doktor nic jeżeli chodzi o leczenie dziecka. Bardzo duży problem z pokazaniem wyników badań dziecka a mysle ze jako rodzic mamy prawo do tego. Nie mila z wizyty na wizytę odsyłała do domu twierdząc że jest i ok i obserwacja Dziecko ma krwinkomocz. Zero zlecenia badań USG nic kompletnie zawsze wychodziliśmy …
NZOZ MEDIKARTE sp. z o.o.,
ulica Proszowska 1