Filtruj terminy

Filtruj oceny

Ocena ogólna
Wyczyść

Nefrolog nefrolog pediatra pediatra pediatra pediatra pediatra nefrolog nefrolog

{'id': 32049, 'name': 'Ruda Śląska'} Pediatra
                                       dr Janina Taraszkiewicz

dr Janina Taraszkiewicz

SZPAKMED Poradnie Specjalistyczne
ul Szpaków 33
Ruda Śląska

Byliśmy dziś po raz kolejny u naszej Pani doktor i jesteśmy szczęśliwi ,ze trafiliśmy na takiego lekarza,który wreszcie zajął sie właściwie naszym dzieckiem. Ważne że jest to pierwszy lekarz który nie zleca tzw "koniecznych" kolejnych kontroli......a zawsze kiedy trzeba chętnie sami odwiedzamy jej gabinet. Polecamy !
Opinia dodana przez: iza
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Nefrolog
                                       prof. dr hab. n. med. Jacek Zachwieja

prof. dr hab. n. med. Jacek Zachwieja

Nefromed
ul. Dąbrowskiego 75

Świetny lekarz i człowiek. Profesjonalista, a przy tym b.skromny i miły. Lubiany przez dzieci i rodziców. Budzi zaufanie. Ogromna szkoda, że polityka ochrony zdrowia i NFZ niszczy takich fachowców i ich ogromne zaangażowanie w pracy.
Opinia dodana przez: zanzibar
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Nefrolog
                                       dr hab. n. med. Marcin Tkaczyk

dr hab. n. med. Marcin Tkaczyk

prywatna praktyka

Pan Profesor jest wyjątkowym specjalistą .Słowa swoje kieruję w pełnym znaczeniu tego zdania , oraz wielki szacunek za podejście do tematu . Temat Ziarniak Wegenera chłopiec 12 lat pacjent po przeszczepie nerki 2016r . Panie Profesorze bez pana diagnozy nie było by sukcesu Wdzięczni rodzice .
Opinia dodana przez: Grzegorz

lek. med. Barbara Rogala

Centrum Medicover Globis
Powstańców Śląskich 7a

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

Aneta Czupryniak

Tomaszowskie Centrum Zdrowia - Oddział pediatryczny
Tomaszów Mazowiecki

wspaniały człowiek i lekarz z dużą wiedzą medyczną, uprzejma dla pacjentów i rodziny, godna polecenia, swój zawód wykonuje z powołania

lekarz Bożena Lęcznar

Broniewskiego 5 (Ultramedic)
43-300 Bielsko-Biała

Pani doktor okazuje autentyczną troskę o pacjenta i zrozumienie dla rodziców. Skrupulatnie bada, tłumaczy wyniki, uspokaja, jest opanowana. Jest bardzo pomocna. Czuliśmy, że nasz synek jest w dobrych rękach. Oby jak najwięcej takich lekarzy.

lekarz Ewa Szafrańska

Karkonoskie Centrum Medyczne
al. Bankowa 5 lok. 7
58-500 Jelenia Góra

Jest przemiłą panią doktor godną polecenia, ma cudowne podejście do dzieci, dokładnie tłumaczy mamie na czym choroba polega, wspiera, dodaje otuchy,bada dziecko również bardzo dokładnie, odpowiada na wszystkie zadane pytania naprawdę wyczerpująco,życzyć swoim dzieciom tylko takich lekarzy na swojej drodze.
Opinia dodana przez: Karolina

lek. med. Katarzyna Jeleń

Nefrolog, Pediatra

Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. św. Ludwika w Krakowie - Instytucja Województwa Małopolskiego
ul. Strzelecka 2

Mam jak najlepsze zdanie o Pani Doktor. Od 5 lat regularnie konsultujemy u niej chorobę naszego syna. Pani Doktor ma świetne podejście zarówno do dziecka jak i do rodzica. Jest miła, chętnie i cierpliwie tłumaczy, dopytuje, poświęca zawsze pacjentowi sporo czasu. Pani Doktor zleciła synowi przez te 5 lat mnóstwo badań, dzięki czemu wiemy bardzo dużo o jego dolegliwości i obecnej kondycji zdrowotnej.
Opinia dodana przez: Justyna

dr hab. n. med. Danuta Zwolińska

Nefrolog, Pediatra

" Przychodnia na Biskupinie" Sp. z o.o.
Olszewskiego 21

Kiedy moja córka była w klinice jako małe dziecko to tylko dzięki takim ludziom jak Pani Profesor nigdy nie bała się szpitala a przeleżała w klinice z przerwami 4 lata. Dziś córka ma 28 lat i do dziś wspomina chwile w szpitalu bez cienia niechęci. WIELKIE DZIĘKI PANI PROFESOR!!!!
Opinia dodana przez: Liliana Kizińska

lek. med. Ilona Olszak-Szot

Gastromed
ul. Grudziądzka 11
Toruń

Specjalista wysokiej klasy!!Lekarz z powołania, a przy tym wyrozumiała i zawsze uśmiechnięta. Mali pacjenci ją uwielbiają!!
Opinia dodana przez: Zosia

dr n. med. Małgorzata Rychwalska

Piotrkowska 204/210

U Pani Doktor byłam z moją 3 letnią córką. Dr zebrała szczegółowy wywiad i przebadała ją, a następnie zleciła USG. Wszystko było przeprowadzone w bardzo miłej atmosferze przyjaznej dziecku. Uważam że Pani Doktor to bardzo dobry specjalista z super podejściem do dzieci. Polecam

lekarz Maria Pniewska

ul.bema
08-110 Siedlce

Leczyłam się u pani doktor 9 lat . Niestety ze względu na swój wiek (18+) musiałam ją opuścić ;-) jednak wszystkim bardzo bardzo polecam :) Pani doktor to jedna z lepszych lekarzy do jakich było mi dane chodzić ( a trochę tego jest ) :) Wszystko wytłumaczy , wyjaśni na spokojnie , dla każdego pacjenta ma czas .

Grzegorz Siteń

Rzeszów

Ogromna wiedza, bardzo pomocny. Odbiera telefony od pacjentów nawet w weekendy. Fajne podejście do dzieci, potrafi przekazać swoją wiedzę w klarowny sposób.

dr n. med. Janusz Rataj

Neonatolog, Nefrolog

Podgórna 21 A
63-300 Pleszew

Moim zdaniem bardzo dobry lekarz, lekarz ma leczyć A nie lizać was po dupie wszystkich! Mojego syna wyleczył z poważnej choroby nikt nie mógł się rozpoznać co mu jest natomiast Dr Rataj nam pomógł za co jestem bardzo wdzięczna! Jeżeli wam nie odpowiada że jest opryskliwy czy nie miły ( nie wiem po co ma taki być) to poprostu nie chodzić do niego i już. Gdyby był nie dobry to …

lekarz Małgorzata Lolo-Sumik

Radom

Brak słów. Byliśmy z dzieckiem prywatnie i na NFZ w szpitalu na Tochtermana. Prawie przez rok nie wniosla Pani doktor nic jeżeli chodzi o leczenie dziecka. Bardzo duży problem z pokazaniem wyników badań dziecka a mysle ze jako rodzic mamy prawo do tego. Nie mila z wizyty na wizytę odsyłała do domu twierdząc że jest i ok i obserwacja Dziecko ma krwinkomocz. Zero zlecenia badań USG nic kompletnie zawsze wychodziliśmy …

dr Małgorzata Śniadecka

Kanta 14