internista gastrolog gastroenterolog gastroenterolog internista

{'id': 39838, 'name': 'Kraśnik'} Gastroenterolog
                                       lek. med. Artur Oponowicz

lek. med. Artur Oponowicz

Gastroenterolog, Gastrolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "VITAMED" s.c.
Urzędowska 125
23-200 Kraśnik

Bardzo dobry i przy tym miły i uprzejmy specjalista. Fachowe i kompleksowe podejście do pacjenta. Dokładnie tłumaczy faktyczny stan chorobowy, mało tego- nawet poświęci swój cenny czas żeby zobrazować za pomocą rysunku. Pomimo młodego wieku posiada ogromną wiedzę i w pełni angażuje się w swoją pracę, właśnie takich lekarzy nam trzeba w polskiej służbie zdrowia! Z całego serca polecam Pana doktora jak i oddział gastroenterologii w Łęcznej.
Opinia dodana przez: Edyta

lekarz Wojciech Gietka

Gastroenterolog, Gastrolog

Miałem problemy z zaparciami (mężczyzna, 20-parę). Poszedłem do lekarza pierwszego kontaktu. Ten dał mi ogólne zalecenia typu: dieta, sport, 1 szklanka ciepłej wody na czczo, w razie czego herbatki na zaparcia lub wlewki doodbytnicze. Dał mi też skierowanie do gastrologa. Odżywiałem się dobrze, sport uprawiałem regularnie (pływanie 3 razy w tygodniu) zatem coś było tu nie na rzeczy. Wstajesz z rana idziesz do toalety i nie możesz się normalnie wypróżnić. …

dr hab. n. med. Krystyna Kłosowska-Kapica

Gabinet Lekarski

Wspaniała Osoba która się naprawdę zna na tym co robi, Gdyby wszyscy byli tacy jak Pani Doktor Krystyna! Najlepsza!
Opinia dodana przez: Klucho

lekarz Beata Mroziak

zzoz
Oświęcim

Świetny fachowiec. Angażuje się w pomoc dla pacjenta jakiej potrzebuje i robi wszystko by pomóc, co daje duże poczucie bezpieczeństwa. Jest skuteczna w swoim działaniu. Miła, kulturlna, rzetelna, dokładna, cierpliwa i ma niesamowity dar przekazywania informacji pacjentowi o jego stanie w bardzo taktowny sposób. Szpital z pewnością jest dumny z takiego pracownika.

lekarz Tomasz Bobiński

Ostrołęka

Doktor Bobiński to wspaniały zaangażowany Lekarz z powołania. Bardzo pomógł mojemu mężowi z zapaleniem uchyłków. Nie zlekceważył problemu. Dzięki Doktorowi stan męża uległ szybkiej poprawie. Dziękujemy Doktorze

lekarz Janusz Stasiak

Gastroenterolog, Gastrolog

Dr Stasiak jest miłą i uprzejmą osobą jednakże w sprawach leczenie nie mogę wystawić pozytywnej opinii. Terapia przez długi czas stoi w miejscu, a mimo to jest cały czas kontynuowana. Pomimo stosowania się do wszelkich zaleceń nie ma żadnych efektów. Brak komunikacji i indywidualnego podejścia do pacjenta. Przypisuje te same nie działające leki, pomimo licznych informacji o ich nieskuteczności i skutkach ubocznych. Nie poświęca uwagi i czasu. Nie popełnijcie mojego …
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Krzysztof Beszter

Mickiewicza 23
43-300 Bielsko-Biała

Nic się nie dowiedziałam;) 10minut 250 zł chore. Nie nazwałabym czegoś takiego nawet konsultacja. W momencie kiedy to nawet nie jest leczenie cena 250 to cena z kosmosu. Odradzam. Cała wizytę dr był Smętny dopiero w momencie gdy zapytałam się ile płacę Kąciki podskoczyły mu do góry.
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Marek Wojtkowiak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Nucleus" Przychodnia Specjalistyczna
Kobielska 13

Po raz pierwszy bylam u pana dr.a dwa lata temu. Ujal mnie kultura, cierpliwoscia, starannie wypytal o wszystko, przedstawil plan leczenia. Teraz wybieram sie ponownie. Po odwiedzeniu kilku warszawskich gastrologow wracam do tego dr. a .Polecam
Opinia dodana przez: ola

lek. med. Antoni Gugulski

Szpital Lux Med
Puławska 455

Uważam,że to najlepszy lekarz w tej dziedzinie! Byłam u kilku lekarzy w całej Polsce i on jako jedyny dopasował mi idealnie leki, postawił właściwą diagnozę. Gdyby nie Pan Doktor pewnie nie pisałabym teraz tej opinii. Dziękuję !

lekarz Dariusz Giezowski

Gastroenterolog, Gastrolog

ZDROJOWA Clinic Lubuskie Centrum Gastroenterologii i Hepatologii Dariusz Giezowski
Zdrojowa 2
65-142 Zielona Góra

Znakomity lekarz. Bardzo życzliwy, empatyczny. Duża wiedza i fachowość. Zabieg kolonoskopii i gastroskopii przeprowadził perfekcyjnie. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Narcyz

dr n. med. Ewa Waszczuk

Żelazna 34 pok.206

Nieuprzejma doktor i zero empatii. Zdenerwowana samym pacjentem. Wiedza jest, ale elastyczność i ludzkie podejście oschłe.

dr n. med. Andrzej Wittek

Zielona 5
47-100 Strzelce Opolskie

Nie prawdopodobnie nie uprzejmy lekarz. Posługujący się tytułem naukowym, za którym nie idzie profesjonalizm i dbałość o dobro pacjenta. Jest bardzo bezczelny, nieempatyczny, nie kompletny, bo w karcie pacjenta była wyraźna informacja z pogotowania na co pacjentka jest uczulona, mimo to lekarz wypisał lek z listy na które jest uczulona. Ponad to bardzo przedmiotowo traktuje pacjenta oraz rodzinę pacjenta. Okres świąteczny traktuje jako powód wypisania pacjenta do domu nie biorąc …
Opinia dodana przez: KK

dr n. med. Zbigniew Śliwowski