Poliklinika evi-MED (nr 1)
Bp. Dominika 16-22
Gdynia
Trafiłem do doktora przez przypadek bo moja reumatolog była na urlopie. Doktor był bardzo miły i spokojny. Zbadał mnie dokładnie i stwierdził, że muszę zmienić leczenie. Po wizycie czułem się tak jakbym wrócił z innego świata. Zmiana leczenia i zasad dała w efekcie pełną remisję RZS-u. Po raz pierwszy od 3 lat uwierzyłem w to, że nie będę kaleką i chorym do końca życia. Choroba ustępowała stopniowo i teraz już …
Centrum Medicover Bora Komorowskiego
Bora Komorowskiego 25 B
Pani Doktor Anetta Pawluś, objęła mnie troskliwą opieką lekarską – postawiła mnie „na nogi”. Jest bardzo dobrym lekarzem, do pacjenta podchodzi całościowo, holistycznie! Ma ogromną wiedzę medyczną, jest przy tym niezwykle życzliwą osobą. Polecam!! Wdzięczna pacjentka, A. Zdanowicz
Centrum Medyczne Damiana - Przy Bażantarni
Jana Pawła II 1
Starachowice
Zamenis -Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Królewska 31/1
Dane mi było dziś pierwszy raz spotkać Pana doktora na swojej drodze bólu. Wykazał wielkie zainteresowanie moją osobą i poświęcił mi masę czasu celem dobrej diagnozy. Więcej takich Szefów i Lekarzy , którzy mimo masy obowiązków NFZ potrafią patrzeć na Nas pacjentów jak na ludzi.
Jestem pacjentką pani doktor już kilka lat i jestem bardzo zadowolona. Pani doktor ma zawsze czas dla pacjenta i nigdy nie jest to mniej niż pół godziny. Zawsze dokladnie bada pacjenta, co teraz jest już rzadkością. Polecam z całego serca i pisze te opinie by innym pomóc trafić do tej super specjalistki.
Po roku czasu w końcu ustaliłam co jest przyczyną bólu. Trafiłam do Pani doktor przypadkiem z polecenia. Szczęście, że tak się stało! Pani Doktor jest bardzo miła, rzeczowa, kompetentna. W prosty sposób przekazuje krok po kroku etapy leczenia. Lekki działają, ból mniejszy, można "żyć". Dziękuję! Serdecznie polecam!
CSK MSWiA
ulica Wołoska 137
Byłam na pierwszej wizycie u pani doktor, która przede wszystkim bardzo dokładnie mnie zbadała, potem obejrzała wyniki badań laboratoryjnych, przepytała nt. dolegliwości, jakie biorę leki itd. i no cóż zaczynamy długotrwałe leczenie... Po pierwszej wizycie mam poczucie, że jestem w dobrych rękach, czekam na wyniki leczenia.
Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7
Trudno w kilku słowach strescic opinię. Pani dr jest przede wszystkim cudownym człowiekiem. Taki kontakt z pacjentem ma już sam w sobie działanie uzdrawiające. Bezpośrednia, empatyczna, życzliwa, mająca czas dla pacjenta. Widać, że ten zawód to jej pasja i powołanie. Lekarz z dużą wiedzą i doświadczeniem. Ja jestem pod ogromnym wrażeniem i śmiało mogę stwierdzic, że to cud, że do niej trafiłam. Jestem bardzo wdzięczna. Życzę Pani doktor wszystkiego co …
DARIMED
Prosta 42
Kielce
Lekarz, jeden z najlepszych, najsympatyczbiejszych i najbardziej kompetentny, z jakim miałam styczność. Polecam. Obyśmy mieli tylko takich lekarzy.
ulica Botaniczna 7 c
Mikołów
Pani Doktor ma doskonałe podejście do pacjenta. Przeprowadza dokładny wywiad. Pomimo pandemii nie boi się zbadać pacjenta, a nie jak inni "specjaliści" tylko praktykują teleporady. Wnikliwie przegląda dotychczasową dokumentację medyczną i potrafi zalecić skuteczne leczenie.
gabinet prywatny- Centrum Rehabilitacji
ul.Ks. Popiełuszki 6
Stalowa Wola
Doskonaly fachowiec,z kompleksowym podejsciem do pacjenta.Uprzejma,mila.Polecam wybor tego lekarza.Poswieca pacjentowi tyle czasu ile trzeba,wszystko dokladnie tlumaczy.Punktualna,solidna,