internista internista reumatolog

lekarz Katarzyna Smolik

ulica Szpakowa 54
43-100 Tychy

Polecam w 100%. Jedynie Pani Doktor dotarła i zweryfikowała moje problemy, wcześniej przez 1,5 roku biegania do innych spoecjalistów wszyscy rozkładali ręce. Wybitna specjalistka reumatologii. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Wojciech

dr n. med. Grzegorz Rozwadowski

Internista, Ortopeda

Śląska 46
58-400 Kamienna Góra

Najlepszy specjalista w Kamiennej Górze. Polecam serdecznie. Nie mogłam już chodzić dzięki doktorowi chodzę nawet bez laski
Opinia dodana przez: Agata

prof. dr hab. n. med. Sławomir Jeka

Nasz Lekarz Przychodnie Medyczne
Batorego 18-22
87-100 Toruń

Witam .Czy ktos moglby mi udzielic informacji gdzie znajde tego lekarza i i jak umowic sie do niego ?
Opinia dodana przez: katarzyna

lekarz Zbigniew Guzera

PZOZ Starachowice Oddział Reumatologiczny
Radomska70
27-200 Starachowice

Lekarz godny polecenia. Zresztą sam został mi polecony przez kogoś innego i nie żałuję dlatego postanowiłam podzielić się swoją opinią. Pan doktor ma bardzo dobre podejście do pacjenta, wnikliwie analizuje wszystkie objawy aby postawić odpowiednią diagnozę, zleca wszelkie potrzebne badania i przeprowadza dokładny wywiad z pacjentem co jest też bardzo ważne, zwłaszcza w chorobach reumatologicznych. Chodzę do Pana doktora do gabinetu prywatnego w Końskich, ale również do szpitala w Starachowicach. …
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Józef Okulicz-Kozaryn

Gabinet Reumatologiczny
Noskowskiego 10 lok. 236a
58-506 Jelenia Góra

Bardzo dobry lekarz z powołaniem, bez "klapek na oczach". Do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie i szczegółowo. Odkąd zaczęłam do niego chodzić prawie zapomniałam, że mam problem z kręgosłupem. Pomógł nie tylko mi, ale i wielu osobom z mojego otoczenia. POLECAM! Anna

lekarz Urszula Kukułka-Niećko

Internista, Reumatolog

NZOZ CENTRUM ZDROWIA S.C.
ulica Tarnowska 2
32-840 Zakliczyn

Polecam Panią doktor, jest wspaniałym lekarzem, nie tylko w swojej dziedzinie, gdyby nie Pani dr, już by mnie na tym świecie nie było, poradziła sobie z rozpoznaniem i leczeniem zakrzepicy. Leczę się u Pani dr około roku i na pierwszej wizycie postawiła trafną diagnozę - a zanim trafiłam do Pani dr przez pół roku chodziłam od lekarza do lekarza i każdy twierdził,że wymyślam objawy i nic mi nie jest... A …
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Jolanta Wróbel-Madej

ul. Zamojska 58
22-500 Hrubieszów

Zostałem przyjęty 15.07.2025 r. Pani doktor była bardzo uprzejma i ze zrozumieniem tłumaczyła zawiłości mojej choroby, udzielając w sposob kompetentny

lekarz Małgorzata Wolska-Kozłowska

ulica Struga 14
21-040 Świdnik

Cudowny lekarz ! Skromna i pełna poświęcenia dla pacjentów. Nikt nie był w stanie mi pomóc tylko pani doktor. Dziękuję z calego serca
Opinia dodana przez: Zofia Cholewa

lekarz Janina Orman-Bełch

Zespół Opieki Zdrowotnej w Oleśnie
ulica Klonowa 1
46-300 Olesno

Miałam bardzo duży problem z powracającymi obrzękami kostek.Leczyłam się w jednej sieciówce bo mam pakiet, niestety nikt tam nie potrafił mi pomóc. W końcu trafiłam do Pani Doktor, zleciła mi badania, dostałam zupełnie inne leki, powiedziała mi kiedy mogę spodziewać się poprawy i jakie są perspektywy. Dzięki Pani Doktor wracam do normalnego funkcjonowania.

dr hab. n. med. Andrzej Pluta

Targowa 2 lok. 1
35-064 Rzeszów

Człowiek o wielkim sercu, ❤️ prawdziwy lekarz, nie tylko dla pieniędzy. Miły, wyrozumiały, empatyczny, serdeczny. Zawsze znalazł dla nas czas, żeby porozmawiać, żeby odpowiedzieć na pytania, które nam nie dawały spokoju. Potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości. Nawet jeśli widzi, że sytuacja może okazać się beznadziejna nie owija w bawełnę, jest szczery ale w sposób bardzo ludzki nie odbierając nadzieji. To nie tylko wspaniały lekarz ale przede wszystkim wspaniały człowiek.

lekarz Mirosława Dybowska-Nozdrzykowska

Brzozowa 71
87-400 Golub-Dobrzyń

Profesjonalne i kompleksowe podejście do pacjenta, lekarz naprawdę godny polecenia, nawet w przypadkach niezwykle trudnych ( pacjent onkologiczny)

lekarz Małgorzata Jaworowicz

NZOZ "SANITAS" Przychodnia Lekarza Rodzinnego w Mchach
Mchy 27
63-130 Książ Wielkopolski

Dobry lekarz ale dla dorosłych i dobry reumatolog, ale jeżeli chodzi o dzieci to sobie podarujcie, jak dziecko zachoruje po zakończeniu pracy przez panią doktor to na prywatnie nie przyjedzie lecz każe jechać do szpitala, bezwzględnz jak chodzi o małe bobasy, które nie umieja się bronić. Jej sławne powiedzenie jak człowieka coś boli '' do bólu trzeba się przyzwyczaić'', '' mnie tez boli'', '' jak by nie bolało to byśmy …

lek. med. Elżbieta Bartnik-Ożga

ulica Bema 5
33-100 Tarnów

To jest bardzo dobra specjalistka , uwaga jaka poświęca nam pani doktor od samego początku robi na nas dobre wrażenie a w momencie przeprowadzania czynnosci lekarskich czuje sie że jestesmy u specjalisty, dokładnośc badań wręcz troskliwość daje nam chwilami uczucie ustępowania dolegliwości. Przez kilkadziesiąt minut spedzonych w gabinecie ani razu Pani doktor nie da nam odczuć zniecierpliwienia naszymi pytaniami itp. wręcz przeciwnie to Pani doktor jest bardzo skrupulatna przeprowadzając z …
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Teresa Migas-Kukla

ulica Tysiąclecia 86a/37

Witam pacjentów obecnych i przyszłych Pani doktor. Z pełnym szacunkiem za podejście do pacjenta, i niesamowitą osobowość Pani doktór .To jest lekarz z po wołania .Prośba Pani doktor proszę o czasowość WIZYT Wdzięczny pacjent ,pozdrawiam
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Tomasz Kempa

ul. Dobrzecka 16 A/8
62-800 Kalisz

Dr.T.Kempa to wspaniały lekarz.Zawierzyłam moje zdrowie i jest OK.Dzięki Doktorowi wyszłam na prostą , a byłam w bardzo kiepskim stanie. Choruje RZS miałam dostosowane leczenie i teraz biorę tylko Metypred 4mg. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: GRAŻKA

lekarz Ewa Chemperek

Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11
20-109 Lublin

Wspaniałe podejście do pacjenta, jeszcze teraz w dobie pandemii. Wyrozumiałość i uśmiech. Zleca sporą ilość badań, zatem zależy Jej na dobrym zdiagnozowaniu.

lekarz Marian Owoc

Asnyka 4
36-200 Brzozów

Wspaniały człowiek ,wspaniały lekarz . Scaldex pomógł mojej córce w oparzeniach i mam nadzieję że pomoże także mi w bliźnie na czole.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Jan Mika

Internista, Radiolog

Zespół Poradni Specjalistycznych w Krośnie
Kopalniana 17a
38-400 Krosno

Bardzo dobry lekarz, super diagnosta, a przy tym bardzo dobry człowiek. Miałam problemy ze stawami kolanowymi.Od wykonania USG po diagnozę i wykonanie punkcji stawu wszystko wykonał sam.Nie było mowy o tym, żebym musiała udawać się jeszcze do kogoś innego. Dzisiaj biorę odpowiednio zlecone przez niego leki i poruszam się bez kul. Poświęcił mi dużo uwagi, wszystko wytłumaczył.Jestem mu bardzo wdzięczna.Polecam tego lekarza w 100%.

Bronisław Wójcik

Internista, Osteoporolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Stomatologicznej Spółdzielni Pracy Dentystyka w Krakowie
ul. Kielecka 7a

Potwierdzam, naprawdę bardzo dobry z dużym doświadczeniem specjalista. Cierpliwie wytłumaczył mi moją chorobę. Lubi zażartować ale ma duży szacunek do pacjenta. Bardzo mi pomógł. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Jolanta Zarębska

ulica Kościuszki 1
41-600 Świętochłowice

Witam serdecznie z czystym sumieniem mogę polecić panią doktor od jakiegoś czasu borykałem się z kolanami, kilkanaście wizyty u lekarzy i żaden nie umiał zdjagnozowac problemu i postawić prawidłowej diagnozy Wystarczyła jedna wizyta by p Doktor bez problemu zdjagnozowala chorobę i rozpoczęła odpowiednie leczenie duże uznanie i wyrazy szacunku dla p Doktor naprawdę specjalista pozdrawiam
Opinia dodana przez: Krzysztof