Filtruj terminy

Filtruj oceny

Ocena ogólna
Wyczyść

kardiolog kardiolog ekg internista ekg

{'id': 26292, 'name': 'Nowe Miasto Lubawskie'} Internista
                                       lekarz Magdalena Sołtysińska

lekarz Magdalena Sołtysińska

Nowomiejskie Centrum Kardiologii
Tysiąclecia 4A
13-300 Nowe Miasto Lubawskie

Z całego serca polecam Panią Doktor. Nie odmówiła wizyty, mimo że wszystkie dostępne terminy były już zajęte, i zgodziła się mnie przyjąć po godzinach. Dzięki ogromnemu doświadczeniu oraz szerokiej diagnostyce dostępnej w gabinecie szybko postawiła trafną diagnozę i załatwiła pilną operację. Uratowała mi życie i będę jej dozgonnie wdzięczna! Beata
Opinia dodana przez: Beata
{'id': 1828, 'name': 'Nowy Targ'} Internista
                                       dr Paweł Chruściel

dr Paweł Chruściel

Podhalańskie Centrum Kardiologiczne ZDROWE SERCE
Wojska Polskiego 14
34-400 Nowy Targ

Bardzo dobry specjalista, gabinet kapitalnie wyposażony bije na głowe państwowe przychodnie - badania szybko dokładnie i za rozsądną cenę , Pozdrawiamy D i W Otrębscy
Opinia dodana przez: Darek
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Internista
                                       dr n. med. Kazimierz Radwan

dr n. med. Kazimierz Radwan

MEDICUS Specjalistyczna Praktyka Lekarska Dr n.med. Kazimierz Radwan
Mroźna 3

Bardzo dobry człowiek i lekarz. Profesjonalne podejście i zaangażowanie w sprawie każdego pacjenta. Spokojnie podchodzi do tematu i dodaje otuchy w przeciwieństwie niektórych lekarzy którzy bezpodstawnie potrafią nastraszyc pacjenta. Mając 23lata stwierdzono u mnie wyskoie ciśnienie i skierowano do szpitala gdzie zdiagnozowano wadliwe działanie prawie wszystkich narządow wewnętrznych. Byłem przerażony. Po wyjściu ze szpitala udałem sie do Pana Doktora kierując się jego dobrą opinią. Stwierdził że takie wyniki mają 90 …
Opinia dodana przez: Janusz

lek. med. Jerzy Serafiński

Centrum Medyczne Damiana - Wałbrzyska
Wałbrzyska 46

Byłam przez kilka lat stałym pacjentem, z napadowym migotaniem przedsionków, gdy z nagłym przykrym napadem zgłosiłem się, bez wyznaczonej wizyty, w przychodni w Wesołej lekarz mnie nie przyjął argumentując to brakiem czasu i koniecznością zjedzenia obiadu. Była to moja ostatnia wizyta u tego lekarza. Tydzień później zrobiono mi ablacje.
Opinia dodana przez: Marek
{'id': 4986, 'name': 'Tczew'} Internista
                                       lekarz Piotr Hoppe

lekarz Piotr Hoppe

Medical
Wojska Polskiego 5A
83-110 Tczew

Doceniam podejście lekarza do pacenta, w pełni wyjaśniona sytuacja razem z badaniami jakie przyniosłem. Wizyta ok.
{'id': 17055, 'name': 'Sosnowiec'} Internista
                                       dr hab. n. med. Maciej Kaźmierski

dr hab. n. med. Maciej Kaźmierski

Gabinet Kardiologiczny- Maciej Kaźmierski
Aleja Zwycięstwa 8
Sosnowiec

Wspaniały człowiek,dokładny,empatyczny lekarz, porady nie tylko z dziedziny kardiologii, ogromna wiedza, proste ,jasne tłumaczenie choroby i jej następstw. Dziękuję doktorze za poświęcony czas. Polecam każdemu . Gabinet i personel,super.
Opinia dodana przez: Mariola z Ustronia,żona pacjen

dr n. med. Zbigniew Śpiewak

NZOZ Praktyka Dentystyczno-Lekarska
Kościelna 28/2
41-200 Sosnowiec

Polecam szczerze. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Dokładny wywiad ogólny, spojrzenie całościowo na pacjenta i jego dolegliwości. I przede wszystkim: słucha pacjenta i słyszy co pacjent mówi.
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Urszula Kazimierczak

Szeroka 25
Toruń

Bardzo dobry specjalista. Uważnie słucha pacjenta i stara sie mu pomóc w jego problemach. Dużo czasu poswięca na wytłumaczenie.
Opinia dodana przez: Krzysztof Waczyński

dr n. med. Andrzej Bolewski

Poradnia Kotroli Stymulatorów
Szkolna 8

Moja mama czeka cały rok na coroczna wizytę po której jak mówi ma więcej życia w sobie. I cos w tym jest ten doktor zawsze uśmiechnięty pyta sie o sprawy prozy życia i zakazuje poddawania się. Walczymy do końca! Taka postawa to rzadkość. Zazwyczaj wszyscy smutni i minimum słow. O sprawach merytorycznych nie piszę bo wiadomo.

lekarz Grażyna Mach

Gabinet Grażyna Mach
Karmelicka 29
34-100 Wadowice

Najlepsza i najbardziej kompetentna pani doktor u której leczę się przez ostatnie 20 lat oraz cała moja najbliższa rodzina także u Niej.Zamiast do trzech lekarzy ,chodzimy tylko do pani dr Machowej ponieważ jest bardzo dobrym specjalistą kardiologiem,diabetologiem i endokrynologiem!! Wielki szacunek dla pani dr Grażyny Mach ❤️
Opinia dodana przez: Janina

dr n. med. Piotr Chodór

MM-Med Częstochowa
Gajowa 44
42-200 Częstochowa

Dziękuje bardzo Panu doktorowi za profesjonalne podejście do choroby mojego męża, za trafność diagnozy, szybkość reakcji na objawy, których nie zauważył żaden inny lekarz. Godny polecenia lekarz, kompetentny, umiejący wytłumaczyć co dolega pacjentowi, przepisane lekarstwa pomogły bardzo, dalsze skierowania do dobrych specjalistów celem wykonania dodatkowych badań także były pomocne. Spokojne tłumaczenie zaleceń oraz ich pisemny wydruk bardzo pomagają szczególnie osobom starszym. Prawdziwy lekarz z powołania, bardzo miły i uprzejmy. Szczerze …
Opinia dodana przez: Janina

dr n. med. Jacek Chlebowczyk

Med-Kom
Jarzębinowa 141
Żory

Bardzo dobry specjalista. Widać, że ma duże doświadczenie i że zależy mu na pacjencie. Szorstkości nie zauważyłam ale też nadmiernej sympatii u lekarzy nie oczekuję. Dla mnie najważniejsze jest zdrowie i tutaj nie zawiodłam się.