Sprawdzony kardiolog w Twoim mieście!
Sprawdzony kardiolog w Twoim mieście!
Jestem lekarzem z tytułem specjalisty chorób wewnętrznych i specjalistą kardiologiem. Posiadam wieloletnie doświadczenie w diagnostyce i leczeniu schorzeń wewnętrznych, a szczególnie chorób serca i układu krążenia.
Do każdego pacjenta podchodzę indywidualnie i całościowo. Dokładam wszelkich starań, aby zapewnić Państwu komfort, wysoką jakość i bezpieczeństwo w trakcie diagnostyki i terapii.
Stale podnoszę swoje kwalifikacje i wiedzę w ciągle rozwijających się licznych działach kardiologii, uczestnicząc w wielu konferencjach, sympozjach, kursach i szkoleniach w kraju i za granicą.
Dysponuję profesjonalnym i nowoczesnym sprzętem niezbędnym podczas diagnostyki i leczenia schorzeń kardiologicznych. Stosuję sprawdzone metody, ale również atestowane innowacyjne rozwiązania. Dzięki temu staram się zapewnić komfortowe warunki wizyty i badań oraz szybką diagnostykę i skuteczne kuracje. Służę fachową radą i pomocą w zakresie profilaktyki i zasad zdrowego stylu życia.
Doceniam podejście lekarza do pacenta, w pełni wyjaśniona sytuacja razem z badaniami jakie przyniosłem. Wizyta ok.