Polecam. Dermatoskopia i wycięcie zmiany. Usunięcie szwów w cenie. Bardzo kompetentna i miła. Pozdrawiam
Cudowna Pani doktor. Zdecydowanie POLECAM:) Nie "naciąga" na koszta,poświęca czas i na każde pytanie cierpliwie odpowiada. Super:)
Dr Ewa Semetkowska-Jurkiewicz - diabetolog
ul.Rajska 10 lok.63
Wypełniałam sobie zmarszczki w Derm-Al u tej pani doktor i jestem bardzo zadowolona! Pani doktor rozsądnie zaproponowała co mam zrobić i faktycznie wyglądam naturalnie, a znajomi zwracają uwagę, że odmłodniałam, ale nie wiedzą dlaczego:).
Jest bardzo dobrym dermatologiem i wspaniałym człowiekiem. Zawszem ma czas dla pacjęta.Potrafi zeby każdy pacjęt czuł się bezpiecznie. Jest przy tym bardzo kompetentnym lekarzem.Więcej takich lekarzy a służba zdrowia miałaby lepszą opinie a chorym było by łatwej chorowac
Zabieg wykonany bardzo dobrze, efekty przeszły moje najśmielsze oczekiwania :))))))) Dziękuję!!!!
szczerze polecam! Pani Doktor mnie uspokoiła, jest miła,kompetentna. Pomogła bardzo, takie wizyty to przyjemność
Jestem zachwycona podejsciem pani doktor do pacjenta. W bardzo przystepny sposob zostalam poinformowana o mojej chorobie i o sposobie jej leczenia. Pani doktor uwaznie wsluchuje sie w informacje jakie przekazuje pacjent i stosownie do nich ustala sposob leczenia.
Pełny profesjonalizm, holistyczne podejście do pacjenta, bez pośpiechu, z pełnym zaangażowaniem diagnozuje i prowadzi leczenie.Polecam
Pani Doktor jest wysokiej klasy specjaslistką, bardzo zaangażowaną w proces leczenia i przemiła osobą. Szczególnie polecam wizytę chorym, których nie potrafią zdiagnozować inni lekarze. Właściwa diagnoza (postawiona na pierwszej wizycie)i odpowiednie leczenie dokuczliwej choroby skóry, radykalnie zmieniło standard życia mojego męża.
Sama korzystam z zabiegów medycyny estetycznej na twarz i szyję, które mi zaleca Pani Doktor i jestem zachwycona fantastycznymi efektami.
W Dermatolog Gdańsku mieszka 461 489 osób. W związku z tak dużą ilością mieszkańców, wymagana jest tu odpowiednia opieka zdrowotna. W mieście aktywne są 185 placówki medyczne. Każdy lekarz Dermatolog Gdańsk zrzeszony jest w Okręgowej Izbie Lekarskiej w Dermatolog Gdańsku - jest tutaj 7414 lekarzy aktywnych zawodowo, co w kalkulacji daje 10,2 lekarzy na 1000 osób. W wypadku dentystów – 10.1 specjalistów dla 10 tys. mieszkańców. Szpital Dermatolog Gdańsk oferuje przeciętnie 6,8 łóżka na 1000 mieszkańców. Lekarz dermatolog to specjalista, który z definicji (derma – znaczy skóra) zajmował się i nadal zajmuje diagnozowaniem oraz leczeniem chorób dotykających skórę - twarzy i innych części ciała - oraz schorzeń tzw. jej przydatków, czyli włosów i paznokci. Również rozpoznawaniem Dermatolog Gdańsk – nieodłączna część słynnego Trójmiasta. Węzeł komunikacyjny północnej Polski – miasto o nad tysiącletniej historii. Największy oraz najnowocześniejszy krajowy port morski położony nad morzem Bałtyckim którego symbolem jest miejscowa stocznia . Jednak nie należy zapominać ,że jest to również duży ośrodek pod względem kulturalnym – filharmonia, opera, teatr czy liczne muzea. Nad to sporo instytutów naukowych oraz placówek akademickich. Bez wątpienia Dermatolog ...
Dermatolog Gdańsk – nieodłączna część słynnego Trójmiasta. Węzeł komunikacyjny północnej Polski – miasto o nad tysiącletniej historii. Największy oraz najnowocześniejszy krajowy port morski położony nad morzem Bałtyckim którego symbolem jest miejscowa stocznia . Jednak nie należy zapominać ,że jest to również duży ośrodek pod względem kulturalnym – filharmonia, opera, teatr czy liczne muzea. Nad to sporo instytutów naukowych oraz placówek akademickich. Bez wątpienia Dermatolog Gdańsk to również bardzo atrakcyjne miejsce ze względu na aspekty turystyczne. Jest tu bardzo „klimatyczna” starówka oraz wiele ciekawych i godnych odwiedzenia miejsc.
i leczeniem nowotworów skóry, łagodnych (np. czerwoność guzowaty) i złośliwych (np. czerniak skóry, nowotwór podstawnokomórkowy, kolczystokomórkowy). Dzisiejszy dermatolog uczestnicy także w leczeniu różnych chorób organizmu, w których występują objawy skórne, współpracując
z zajmującymi się tymi chorobami specjalistami. Jeśli ma specjalizację z dermatologii i wenerologii, może leczyć także choroby wenerologiczne. Obecnie coraz częściej lekarze dermatolodzy udzielają również porad oraz pomocy pacjentom z defektami estetycznymi skóry, czyli zajmują się dermatologią estetyczną.