Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,8 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,8 |
Poświęcony czas | 4,8 |
Uprzejmość | 4,8 |
Godny polecenia | 5,0 |
Do Pana Doktora trafiliśmy z polecenia. Pan Doktor jest nie tylko świetnym lekarzem, ale i wspaniałym, ciepłym oraz empatycznym człowiekiem. Dzięki niemu, po 5 latach walki, właśnie kompletujemy wyprawkę dla naszego pierwszego maleństwa. Pan Doktor w trakcie wizyty wszystko dokładnie tłumaczy, odpowiada na każde, najdziwniejsze pytanie. Przekazuje informacje w bardzo prosty, łatwy do zrozumienia dla laika sposób. Mąż na każdym badaniu czuł się bardzo komfortowo, nieskrępowany. To pierwszy androlog (a przeszliśmy przez kilku w różnych miastach w PL), z tak świetnym podejściem do pacjenta, który na wieść o pozytywnym wyniku badania podskakuje z radości. Dziękujemy Panie Profesorze za pomoc!
WięcejMniejZaufanie do kompetencji | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
O tym lekarzu można mówić tylko same pozytywy. Widać, że pomaganie i leczenie ludzi to jego pasja i powołanie a nie tylko zawód. Polecam z całego serca.
Godny polecenia | 5,0 |
Trafiliśmy do tego lekarza trochę przypadkiem, nie słysząc na jego temat żadnych opinii. Okazał się lekarzem, którego zapamiętam na długie lata. Jest świetny i bardzo skuteczny. Polecam
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Uprzejmość | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Żona miała problem w leczeniu a przyczyna były moje problemy urologiczne. Stąd leczenie było skierowane do urologa. Bo u żony temperatura jest dobra.
Godny polecenia | 5,0 |
Dr Bergier został nam polecony ze względu na fakt, iż specjalizuje się w leczeniu niepłodności. Nam bardzo, bardzo pomógł! To wspaniały lekarz, oddany swojej pracy.
Godny polecenia | 5,0 |
Doskonały lekarz z ogromną wiedzą! Do tego fajny i przyjemny człowiek. Oby w naszej służbie zdrowia częściej można było na takich trafić. Polecam
Usługa | Cena (zł) |
---|