Świetny chirurg stomatolog,naprawdę bezbłędny w tym co robi,szybko,profesjonalnie,a przy tym jest naprawdę przyjemnym człowiekiem (a normalnie trochę boję się dentystów, tutaj nie mam takich problemów),wysłucha,dobrze doradzi,uspokoi,nawet nie zauważyłem kiedy mi usunął ósemkę. Już nigdzie indziej nie chodzę.
Zdecydowanie polecam. Miałem usuwaną zatrzymaną ósemkę. Ząb był wrośnięty w kość (sprawa ani prosta, ani przyjemna) zabieg przebiegł bardzo sprawnie i bezboleśnie. Po zabiegu spodziewałem się znacznie większego bólu, tutaj miłe zaskoczenie,doktor zaaplikował antybiotyk i odpowiedni lek przeciwbólowy, poszło naprawdę ok.
Zdecydowanie polecam. Miałem usuwaną zatrzymaną ósemkę, mimo tego, że ząb był wrośnięty w kość zabieg przebiegł bardzo sprawnie i bezboleśnie. Nawet specjalnie nie bolało po zabiegu, doktor zaaplikował antybiotyk i lek przeciwbólowy.
Dzisiaj byłam na usunięciu zęba, miałam dość skomplikowaną historię, ale doktor okazał się być bardzo miły, wyrozumiały i cierpliwy.Jest w pełni profesjonalny ma fachową rękę do tego co robi. Poświęcił mi dużo czasu tyle ile było potrzeba. Oceniam na 5.
Rany po usunięciu zębów szybko się goją, doktor wie co robi. Dostępny zawsze w razie pilnej potrzeby, z bólem obsługuje poza kolejką co jest ważne że nie trzeba czekać gdy ząb rwie. Małomówny i niestety trzeba dopytywać ale nadrabia kompetencjami oraz podejściem indywidualnym do każdego pacjenta.
Nie zgadzam się z opinią poprzednika. Bardzo dobry stomatolog, troszkę małomówny, ale na wszystkie zadane pytania odpowiada wyczerpująco. Leczę u niego zęby już kilka lat i jestem bardzo zadowolona. Jest delikatny, spokojny, cierpliwy, potrafi uspokoić pacjenta, który panicznie boi się dentysty. Moim zdaniem to ważna cecha, ponieważ wiele osób z dzieciństwa (kiedy to dentyści byli w szkołach) ma ogromną traumę. Pan dr stara się uratować każdego zęba, którego się da (nie tak jak moja poprzednia dentystka).
odradzam nie delikatny,patrzy tylko na kasę,ciągle się spieszy,nie miły
odradzam
nie delikatny,patrzy tylko na kasę,ciągle się spieszy,nie miły