Oburzony, że musi przeglądać dokumentację medyczną. Umiejętności miękkie na poziomie ujemnym, tak samo empatia. Bagatelizuje stan pacjenta. W ogóle nie tłumaczy choroby i nie skupia się na leczeniu, tylko na okazywaniu swojego niezadowolenia, że musi być w pracy. Wizytę przerwałam, bo nie miało to sensu. Przychodnia, w której pracuje jest świadoma niskich kompetencji, od razu przepisali do innego lekarza. Nieprawidłowo wypełnia dokumentację medyczną.
Ogromnie polecam! Bardzo dobry chirurg z doświadczeniem i wiedzą. W moim przypadku byłam odsyłana przez kilku lekarzy i tylko doktor Kostrz poświęcił czas i zaangażował się w leczenie. Wizyta przeprowadzona w przyjaznej atmosferze, profesjonalna i wyczerpująca. Doktor poświęca tyle czasu, ile potrzebuje pacjent, tłumaczy sposób leczenia, a przy tym wykonuje swoją pracę na wysokim poziomie. Oby więcej takich lekarzy w polskich placówkach.
Bardzo dobry lekarz i fachowiec. Przy tym też normalny człowiek , trochę zasadniczy ale kontaktowy z duża dozą empatii i zrozumienia dla pacjenta.