Dr. LESZEK RAMS JEST WSPANIALYM LEKARZEM na jego oddziale ginekologicznym w Ostródzie znalazłam się, gdy nie miałam już nadzieję że zostanę zoperowana usuniecie macicy,
Z ręką na sercu polecam pana doktora. Miałam ciężki przypadek ciąży który skończył się poronieniem. W szpitalu bardzo uprzejmy wytłumaczył krok po kroku co się dzieje i dziać będzie co mnie czeka przed i po. Po wszystkim wizyta prywatna również godna polecenia. Będąc w ciąży okazało się iż ciąża zagrożona z mojej winy będąc u 4 specjalistów żaden nie dopatrzył się że to wszystko z mojej winy dopiero doktor Rana. Wytłumaczył pokazał wyjaśnił przebadał na wszystkie sposoby! Będę doktora polecać każdej kobiecie która napotkam na swojej drodze.
Polecam z całego serca, mimo zagrożonej ciąży dzieki doktorowi udało mi się ją donosić do końca . Dzis jestem mamą swojego 4miesiecznego synka . Jeśli kiedyś będę w 2 ciąży tez na pewno wybiorę doktora Ramsa
Podczas mojej ciąży lekarz mało mówił dużo słuchał. Wyszedł chyba z założenia że drugie dziecko wiec musi być dobrze. Nie zlecił w czasie odpowiednich badań, bagatelizowal moje obawy. Nosiłam zdrowe dziecko, niestety urodziło się dużo wcześniej z zakażenia. Po ośmiu miesiącach wizyt, operacji, pobytach w szpitalach i nieustannej rehabilitacji żyć mi się już nie chce.
Bardzo dobry lekarz, lecze się u niego dwa lata. Polecam!
Bardzo dobry lekarz, lecze się u niego dwa lata. Polecam!
dobry lekarz, dość drogi i ma fatalny gabinet. Chyba nie inwestuje w sprzęt do diagnostyki
Zaraz po pierwszej wizycie postawił trafna daignozę, która potwierdziła sie wynikami.
Niestety mimo, iż doktor budzi zaufanie powazną postawą i miną, nie jest lekarzem dobrym. leczyłam się u niego jakiś czas bez najmniejszych efektów. Kiedy przeprowadziłam się do Warszawy i poszłam tam do lekarza okazało się, że metoda leczenia stosowana przez dok. Ramsa była zwyczajnie niewłaściwa. Dodatkowo doktor jest dość humorzastym człowiekiem.jesli ma się szczęście i trafi sie na dobry dzien to jest grzeczny i sympatyuczny, ale gdy ma zły dzień kultura całkowicie znika.
Lekarz dobry, ale pozbawiony niestety kultury osobistej. Dobrze diagnozuje, ale jest opryskliwy, niegrzeczny i z tego co dowiedzialam się pod jego gabinetem miły staje się jedynie za gratyfikacje. Moralna porażka- nie polecam mimo, że specjalista dobry. Wielu jest bowiem specjalistow dobrych i łudzę się, że wśrod nich można spotkac milego nhie koniecznie za pieniadze.
Prowadził całą moją ciążę, trochę kasy poszło, przyznaję, ale nie ma czego żałować - mam ślicznego, zdrowego synka. A w szpitalu miałam znakomitą opiekę, oczywiście dzięki Panu doktorowi. Szybki, kompetentny, właściwie reaguje w kryzysowej sytuacji.