Lekarz z powołaniem Serdecznie polecam pana doktora Leszka szklarz bardzo szybko zadziałał i trafnie stwierdził diagnozę bardzo pomocny i empatyczny oby więcej takich lekarzy
Byłam z partnerem o 2.30 w nocy na pomocy nocnej w szpitalu ze względu na uporczywy kaszel, który doprowadził aż do wymiotów. Po kaszlu oboje obstawiamy zapalenie górnych dróg oddechowych. Zazwyczaj jak choruje to właśnie na to i taki ma kaszel. Lekarz po wyjściu z pokoiku stwierdził że dlaczego my tu jesteśmy, mogliśmy przyjechać rano. Nie wystawił zwolnienia-bo tylko rodzinny, oburzył się że co on ma pomóc, co on ma zrobić jak wszyscy chorują na grype a ponadto stwierdził że partner nadużywa przywilejów i o tej porze przyjeżdża. Bardzo chamski ton oraz postawa lekarza wobec pacjenta. Zapewne był zły że nie pospał..
Niestety lekarz, który do pracy przychodzi za kare. Podejście do pacjenta bardzo słabe ma pretensje że wogule pacjent się u niego pojawił. Zwolnienia nie wystawi bo nie, od tego jest lekarz rodzinny mimo tego że pacjent z wysoką gorączką i po za miejscem zamieszkania bez dostępu do swojego lekarza rodzinnego. Po za tym chamski i arogancki albo się wypalił albo minął z powołaniem, przy takim nastawieniu nie nadaje się do pracy nawet że zwierzętami. Nie polecam
Niestety lekarz, który do pracy przychodzi za kare.
Nie polecam
Odbyłem wizytę w pcuz na dyżurze świątecznym. Lekarz wysłuchał, zbadał, wypisał receptę i skierowanie na zastrzyk. Uprzejmy, wyrozumiały i pomocny. Polecam go.
Świetny lekarz. Bardzo profesjonalny i potrafi wysłuchać pacjenta. Bardzo szybko działa i wkłada to całe serce. Bardzo dobry specjalista. Oby więcej takich lekarzy.